Gastvrijheid en vriendelijkheid in het Nederlandse Toscane

Ontvangst en verblijf zoals je het wenst.

Reservering maken vlot gegaan. Toegankelijk, makkelijk contact. Afspraken goed nagekomen. Complex ni

Voor herhaling vatbaar.

Gastvrij met een goede service!

Wij hadden de accommodatie voor 2 dagen volledig afgehuurd. Samen hebben we gekeken naar de mogelijkheden m.b.t. de faciliteiten zoals ontbijt, lunch en diner. Dit was zeer goed verzorgd, een aanrader! Eigenlijk was er op alle fronten in overleg van alles mogelijk. De kamers zijn ook allemaal ruim tot zeer ruim en overal is aan gedacht.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een geweldige plek om samen te komen met onze familie. De kamers zijn heerlijk, zodat iedereen privacy heeft. Daarnaast een prachtige gezamenlijke ruimte om samen te eten en te genieten van elkaars gezelschap. Wij hebben een top weekend gehad in heuvelrijk!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben een succesvol feestelijk weekend met familie en vrienden achter de rug. De accommodatie heeft hier voor een groot deel aan bij gedragen. Eigenaar Rosanne heeft met ons mee gedacht en is goed bereikbaar en oplossingsgericht. Kortom: een mooie ervaring en het aanbevelen waard!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Enorm fijne tweedaagse gehad. Contact goed en direct hulp bij vragen. Geluidsinstallatie behoeft aandacht als het gaat om presentaties. Dank! Michel Walburg teamleider OBC Huissen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goede ervaring, locatie is top! Goede ontvangst, zeer flexibel en erg gastvrij. Zeker een aanrader.

Wylerbaan 1 C

6561KN Groesbeek