Bij vragen krijg ik altijd duidelijke uitleg. Meedenkend. Sociaal. Vriendelijk. Transparant.

Ben al jaren naar volle tevredenheid vaste klant bij Prae Artiestenverloning

Ik werk al 12 jaar samen met Verloning.nl en Prae Artiestenverloning en heb alleen maar positieve ervaringen met dit bedrijf. Ze hebben hart voor de zaak en doen hun werk met passie. Bovendien zijn de de goedkoopste als het gaat om verlonen.

Super verloningsplatform voor freelancers!

Mijn ervaring is super! het systeem is eenvoudig in gebruik, makkelijk aan te melden, zowel als freelancers als opdrachtgever, duidelijke facturen en alle onkosten worden er netjes afgehaald. Nog nooit problemen mee gehad!

Perfecte oplossing voor mij.

Jaren aan het rommelen geweest met mijn uit de hobby ontstanen onderneming. Te weinig omzet draaien maar toch altijd die vaste lasten. Zeker die boekhouder. Nu eindelijk gevonden waar ik naar zocht. Een factuur sturen naar je opdrachtgever en meteen alles netto op je rekening krijgen. Had ik Verloning.nl maar een paar jaar eerder gevonden.

Ideaal en vlotte samenwerking

Ik ben begonnen uit nieuwsgierigheid, wat uiteindelijk is uitgepakt tot een sublieme samenwerking. Alles werkt vlot, van mijn werkgever tot aan verloning.nl. Duidelijk contract en handige helpdesk vooral door de live functie.

Fast working,reliable

Top class

Zo geeft werken als zelfstandige extra plezier

Verloning.nl is een betrouwbaar en mensgericht bedrijf. Een bedrijf dat je graag te woord staat en meedenkt en waar nodig op weg helpt om je het werk als zelfstandige zo zorgeloos mogelijk te kunnen laten verrichten.

Flinke tegenvaller steun Covid-19 april

Ik was erg blij met de subsidie die ik kreeg als gevolg van het mislopen van salaris in maart t.g.v. de coronacrisis. Nu heb ik in april wederom minder kunnen werken door dezelfde crisis en nu heb ik er geen recht op omdat de subsidie die in april is uitgekeerd mee telt als verdiensten. Dat hier loonbelasting over betaald moest worden vond ik niet meer dan logisch maar dat het meetelt als verdiensten niet. Die subsidie heb ik kunnen gebruiken om de gaten op te vullen maar nu loop ik steun mis.

Fenomenaal!

De steun die er wordt gegeven in deze rare tijd aan de klanten en mensen die in deze tijd overal een beetje tussen in vallen, dat is gigantisch. Wauw. Maar ook voor deze tijd heb ik vaak contact gehad en dat is altijd zo fijn gegaan. Er wordt geluisterd, met geduld, de tijd wordt genomen om iets goed uit te leggen. Het gespreksvorm is heel positief. Je krijgt niet het idee, dat er een script wordt voor gelezen, maar echte gesprekken hebt met fijne mensen. Ze denken met je mee, met medeleven. Het is oprecht en dat waardeer ik heel erg. Waar je bij andere instanties soms het gevoel hebt, dat het een moeilijk gesprek kan worden, heb je hier juist het gevoel, dat ze er voor jou zijn om je zo goed mogelijk te helpen. Het contactteam is volgens mij niet heel groot, maar is daardoor wel heel herkenbaar en maakt het ook persoonlijk. Martin heeft mij echt uitstekend geholpen, in de woorden van Sherry-lee hadden we een "fan-tas-tische gesprek'. En Celeste, de grote reden dat ik deze review schrijf, zij is een absolute topper! Met Celeste heb ik bijna alle contacten gehad. Ze luistert naar je, is heel open en fijn om een gesprek mee te voeren. En ze weet ook precies wanneer ze leiding moet nemen in een gesprek en direct moet zijn. Ze doet echt moeite en neemt daarin ook altijd zelf het initiatief. Elke keer dat ik Celeste heb gesproken, heeft ze mijn dag gemaakt, al was het alleen maar met het leuke gesprek dat we elke keer hebben. Ze heeft zelfs mijn maand(april) weten te maken :) Celeste is mijn favoriete persoon daar. Ik houd van Celeste. Als het kon zou ik haar knuffelen.

Ideaal omdat je zelf niks hoeft te regelen behalve je fractuur

Top hoe wij als klant ondersteund worden

Een hele goede communicatie en snelle verwerking van de facturen.

alles super goed geregeld

Hiermee geef ik aan super tevreden te zijn over de gang van zaken en de goede verzorging van mijn facturen, dank daarvoor, Vriendelijke groet, Cor Stoops

noodfonds tegemoetkoming artiesten!

Geweldig dat Prae artiestenverloning en Verloning.nl een eigen noodfonds heeft opgericht om hun artiesten te ondersteunen in deze moeilijke tijd. Zeer dankbaar!

Bijzonder tevreden.

Sinds twee jaar laat ik me verlonen door Prae Artiestenverloning.nl. Dit werkt probleemloos, supermakkelijk en alles wordt goed geregeld. Dat is al vijf sterren waard. Nu er in het corona-tijdperk door ditzelfde bedrijf een noodfonds is opgezet voor noodlijdende artiesten (die, in dit geval, de Tozo zijn misgelopen) kom ik sterren te kort bij deze beoordeling. Indrukwekkend.

Professional service simplified

I've been using Verloning for two years. The usability, organisation and customer service is excellent. I consider them to be an essential service to my freelance work. I recommend them to my colleagues and look forward in continuing to use their platform.

• Would you recommend us? Yes

Verloning het bedrijf waar je op kunt bouwen

Alle afspraken die je met verloning maakt worden juist en correct uitgevoerd. Daarmee heb ik een goede keuze gemaakt om te kiezen voor verloning. Bedankt hiervoor.

Sportverloning is innovatief en meedenkend.

Ik ben erg blij met de dienstverlening van Sportverloning. Het versturen van je facturen is erg gemakkelijk, omdat Sportverloning ervoor zorgt dat je het juiste bedrag op je bankrekening ontvangt. Nu tijdens de COVID-19 periode hebben zij er ook nog eens voor gezorgd dat mensen die het echt nodig hebben steun kunnen ontvangen. Dit is erg fijn, omdat veel ZZP'ers nu in een lastige periode zitten.

Covid 19 Noodfonds

Ten eerste super en een nobel gebaar van sportverloning dat jullie vannuit jullie eigen reserves jullie klanten proberen het hoofd boven het water de houden. Helaas heb ik daar even geen boodschap aan. Ik zit al 6 jaar bij jullie en kan slechts zeggen dat ik goede ervaringen heb met soortverloning. Maar wat nu als je 1 april gefactureerd hebt over de maand maart, omdat je baas wilt dat je achteraf factureert en dus zo lijkt alsof je in april hebt gewerkt,maar dit zijn toch werkelijk de uren uit maart zijn)!Ik heb mis al ruim 2 maanden steun zowel van de overheid als van sportverloning. Voor velen is het bedrag wat ik maandelijks verdien vannuit, peanuts, maar voor, mijn vrouw en 2 kiddos kan ik je vertellen dat het een heleboel is. Ik voel boosheid en irritatie opkomen van binnen en ik heb altijd geleerd als ergens mee zit dit gewoon op tafel te gooien---) zo nu is het eruit en weten jullie hoe ik erin zit en erover denk. Groetjes Rachid

Ontspannen werken nu het tijdrovende deel uit handen gegeven is.

Toen ik voor de keuze stond om ZZP’er te worden, hield me de bijkomende administratie het meeste tegen. Dankzij Verloning.nl kan ik een groot deel daarvan loslaten en me vooral richten op mijn werk dat ik wél leuk vind.

All is ok!

All is ok

Fair cost for fair service

Verloning's employees will help you out no matter the problem. I would recommend them.

• Would you recommend us? Yes

Goed geregeld en snel binnen

Netjes geregeld

Fijn dat jullie alles aangeven wat ik moet doen

prima geregeld goed personeel

problemen worden snel opgelost, prima geregeld,

Kiotoweg 157

3047BG Rotterdam