Een aanrader voor andere riders

Echt toppie

Werkt simpel, goede website

Af en toe doe ik wat freelance programmeerklusjes. Afnemers factureren is een fluitje van een cent en de facturen zien er verder heel professioneel uit.

Prima bedrijf

Ze regelen alle dingen die ik als zzp’er zou moeten doen, maar te weinig verstand van heb.

Alle afspraken worden correct nagekomen nooit problemen gehad werk al al ruim 2 jaar voor verloning.nl

Alles gaat goed en snel

Zoals ik al zei: Alles gaat goed en snel, ik ontvang alleen teveel mailtjes of ik tevreden ben. Dat heb ik al een paar keer aangegeven en dat vind ik genoeg.

Wordt snel en adequaat gehandeld

Snel uitbetaald, vriendelijke en toegankelijke klanternservice

Nooit problemen gehad, snel uitbetaald, als ik klantenservice bel word er altijd snel opgenomen. Ook toen ik via een zzp uitzendbureau mijn betalingen via verloning wou doen heeft verloning klantenservice dat voor mij kunnen regelen. Erg blij met deze service

Snelle, vriendelijke service.

Na bijna een jaar nog geen tegenvallers meegemaakt met verloning.nl. Dit bedrijf maakt het erg makkelijk, zeker voor klanten zonder kennis van het ondernemerschap.

Klantvriendelijk en zeer behulpzaam

Altijd een goede communicatie ook wanneer ik vragen heb, word ik meteen teruggebeld. Men is zeer op de hoogte met wat er speelt.

Goede, accurate werkwijze met snelle toegang tot vriendelijk personeel

Ik heb duidelijk uitleg gekregen over de mogelijkheden. Goede nazorg na inschrijving. Ik werd gebeld of alles naar wens verliep. Betaling wordt correct uitgevoerd.

Goede en probleemoplossende service door zeer vriendelijke mensen.

Ik werk al een paar jaar met jullie en ben uitermate tevreden. Betalingen worden snel verwerkt, communicatie is goed en bij (kleine) problemen wordt er door jullie adequaat gereageerd en geduldig naar een oplossing gezocht. Niets dan lof.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Fijne samenwerking met Verloning opgebouwd de afgelopen tijd. Altijd snel het geld op mijn rekening gekregen. Ik raad het aan.

• Totaal oordeel
  • Betrouwbaarheid