Slecht

Niet correct verwerken van gegevens en de schuld bij de klant leggen. Uitbetaling niet correct maar dat ligt aan de klant. Materiaal zien als loon. Of er wel een correctie uitgevoerd moest worden was de vraag. Snap niet dat klusHeeren.nl zaken doet met dit bedrijf kost ook nog 5 procent provisie voor de werknemer.

Erg goed!

Als ik vragen heb wordt er direct op gereageerd.

zeer professioneel

Goede ervaringen en altijd is er tijd voor je als je vragen hebt

Een echt bedrijf met mensen met een hart

Al bijna 3 jaar werkzaam via verloning.nl nog nooit ook maar een probleem of ontevreden gevoel gehad. Ze doen wat ze beloven.

behulpzaam

Goed!!!

Zeer accuraat, altijd direct bereikbaar en heldere antwoorden

Zeer accuraat, altijd direct bereikbaar en heldere antwoorden. Prettig om ook wanneer je niet zo'n ervaren gebruiker bent te ervaren dat je met al je vragen bij de medewerkers terecht kunt. Makkelijke lay-out en zeer gebruiksvriendelijke manier van facturen versturen.

Ik ben zwer slecht behandelt

Niks nik s

Ik heb een paar keer gebeld met verloning, telkens met een andere vraag. De dames en heren weten waar ze iver praten.

Ik krijg altijd op tijd betaald en de website is handig te gebruiken

Tevreden

Goed dat ik vragen kan stellen en dat er goed geholpen wordt. Wel moet ik een deel van mijn geld weggeven wat jammer is. Het liefst wil ik zo min mogelijk kwijt. Wel super dat ik korting kreeg als Deliveroo rider. Ik raad het niet aan andere Deliveroo riders omdat je geen belasting hoeft te betalen zolang je niet te veel geld verdient als je zelf je belasting betaalt.

Lekker snel en correct

Snel en correct

gemak voor opdrachtgever

door tussenpersoon vindt uitbetalen op later tijdstip plaats.

Alles in één hand

In het begin zeer goede contacten met ouder personeel Het nieuwe personeel moet denk ik nog wennen maar ze zijn allen zeer vriendelijk en behulpzaam Dames blijf zo doorgaan

Aandachtig voor mij als klant

Daadkrachtig en goed luisterend oor. Mvg Dennis

Duidelijke site

Over het algemeen eeg tevreden. Duidelijke site, snelle comunicatie.

Top gewoon

Sinds ik voor mijn eigen werk is mijn leven een stuk gemakkelijker geworden. Ik hoef alleen te werken en de rest word door verloning gedaan ( behalve facturen dan). Jaa beste keuze ooit!

Vriendelijk en behulpzaam

In het begin was het soms moeizaam met de betalingen, maar er werd van alles aan gedaan om het te op te lossen.

Alles netjes geregeld en op tijd je geld binnen,

prima service

altijd vriendelijk en tot hulp bereid

Altijd direct een antwoord!!

Wat ik ook vraag binnen een uur een antwoord

Gemakkelijk en vrij snel !!

Nooit geen probleem . simpel facturen te maken en snelle verwerking .

Prettig, duidelijk

Hele fijne manier van facturen sturen zonder het gedoe. Als beginnend freelance communicatie medewerker is dit ideaal voor mij. Natuurlijk kost het wel iets, maar je hoeft er zelf niet te veel over na te denken. En dat geeft rust.

Behulpzaam personeel

Personeel heeft telefonisch adequate hulp geboden bij het invullen van de factuur

Prima methode

Gemakkelijk je uren factureren. Loonstroken en jaaroverzuchten gemakkelijk in te zien of te downloaden. Overzichtelijk, duidelijke site, erg tevreden mee.

Een aanrader voor andere riders

Echt toppie

Kiotoweg 157