Looking forward to hearing you

Duidelijk en snel

Ok

Niet erg tevredeb

Vaak laat, veel afdragen en onduidelijk

Fantastisch dat Verloning dit regelt voor "ons".

Omdat ik al gepensioneerd ben, daardoor niet via SV verloon en noodgedwongen (risicogroep en kapperswerkzaamheden) nu werkloos thuis zit zou ik door de overheid niet gecompenseerd worden. Fantastisch dat Verloning dit onrechtvaardig vindt en zelf voor ons zorgdraagt.

Fantastisch dat Verloning.nl een eerlijke verdeling heeft!!!

Wat ontzettend fijn dat Verloning.nl steun bied aan diegene die het echt nodig hebben. Ik ben de afgelopen jaren al zo vaak onterecht buiten regelingen gevallen. Nu Verloning mij steun bied in wederom een financiële moeilijke tijd in mijn leven ben ik zeer dankbaar voor de subsidie.

vlot en sociaal

prachtig dat er zo voor de klanten opgekomen wordt en meegedacht wordt, in 1 woord fantastisch!😊

Duidelijke uitleg goeie service

Fijn dat de bedragen die eraf gaan duidelijk geformuleerd worden! Super! En altijd snelle reactie

goed geautomatiseerd

snap het niet altijd, vooral als er meerdere rekeningen in dezelfde maand verrekend worden

Super dat alles geregeld wordt!

Ik ben erg blij dat iedereen bij verloning zo hard werkt om alles zo makkelijk mogelijk te maken. Ook ben ik heel blij met de steun!

Super en betrouwbaar oganisatie

Al jaren doe ik mijn verloning/facturen via sportverloning Nooit geen klachten altijd netjes mijn loon.

Heel tevreden met alle duidelijkheid!!

Super blij met jullie

goed bedrijf

goed geregeld

Zeer correcte betalingen en duidelijke ondersteuning.

Goede ervaring en een betrouwbare partner voor de zelfstandige ondernemer in deze moeilijke en onzekere tijd.Jullie denken mee met de kleine en grote zelfstandige ondernemers om tot een oplossing te komen en deze onzekere tijd te overleven.

Het aanvragen/uitkeren van de covid19 subsidie ging vlekkeloos super snel en duidelijk. Ik had nog wat vragen En die werden meteen via de chat beantwoord zodat er duidelijkheid kwam Met een woord Top👍🏻

Over het algemeen goed

Maar met de Cov19 ondersteuning staan ze nu bovenaan de lijst. Werk al sinds 2016 met ze en dit is wel een hele goede manier om te laten zien dat je om de samenwerking geeft.

Goed geholpen

Zowel via de chat als telefonisch snel en goed geholpen.

Altijd goede hulp bij Prea, fijne behulpzame klantenservice, nu in de corona crisis bieden ze zelf financiële hulp uit eigen zak (bij gebrek aan financiële steun van de overheid). Bijzonder fijn deze hulp in moeilijke tijden!

Jullie zijn toppers!

De extra hulp is erg welkom en nodig!

Top bedrijf!

In tijden waar niks zeker is zijn jullie altijd transparant en up to date houden van iedereen Het word gewaardeerd dat jullie zo veel moeite voor ons doen en dat jullie uit eigen vermogen ons help dat laat zien dat jullie een gezond en top bedrijf zijn nooit problemen gehad met factureren en alles is ook duidelijk keep up the good work ik zal voor altijd via jullie blijven factureren!!!!

Uitmuntent

Wat een top bedrijf is dit. Komen ongelofelijk goed op voor hun mensen. Ik ben ontzettend tevreden. Ik kan ze echt een warme douche geven. Een dikke 10 👍🍀

Top, bedankt.

Top dat jullie dit doen. Een kleine ondersteuning, maar het helpt zeker. De seizoenwerkers, waar ik er 1 van ben, beginnen in Maart pas volop te werken. Dus er komt nu bijna niks binnen. Heel erg bedankt voor jullie support.

Geweldig!

Dit is een enorme steun in de rug

Goede meedenkende service!

Door verloning.nl kan ik nog steeds het werk uitvoeren dat ik leuk vindt zonder extra zorg rondom administratie etc. Super!

uitstekend

Er wordt woord gehouden.

Ook in tijden van crisis staat verloning.nl voor je klaar

Goed geregeld bij verloning.nl

Kiotoweg 157