Filters

6

Goed

Heb een goeie ervaring gehad met gebruik van verloning

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service

Vragen worden heel snel beantwoord. Ook de uitbetalingen verlopen heel erg snel. Zeer tevreden over Verlonen.nl

 • Aanbevelen? Ja
10

zeer tevrede

had er nooit van gehoord via iemand er terecht gekomen zeer tevreden me en als er wat mis is word ook gelijk geregeld als je er achter aan belt he ze kunnen natruulijk niet van afstand weten als er wat mis is

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service

Makkelijke site om alles in te vullen. Gebruiksvriendelijk. Snelle uitbetaling..op tijd

 • Aanbevelen? Ja
9

Super bureau

Mijn ervaring met Verloning is altijd super. Waarom, omdat als ik bel zeer goed wordt geholpen, met goede uitleg of bemiddeling. Ik ben zeer te vereden. Vriendelijke groet, Cor Stoops

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige en zeer betaalbare dienstverlening. Helemaal zorgeloos aan de slag.

Al die dingen waar ik als zzp-er geen zin in heb noch weet van heb... Belasting enzo. Ik kan gewoon aan 't werk en Verloning zorgt dat ik veilig ben. Factuur opstellen is eenvoudig en bij vragen zijn de mensen aan de telefoon altijd goed geïnformeerd, aardig en zeer behulpzaam

 • Aanbevelen? Ja
10

Super!

Echt super! Als je een vraag hebt snelle respons, zeer hulpvaardig en vriendelijk

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima en fijn!

Het is zeer gemakkelijk en gebruiksvriendelijk! Aan te bevelen!

 • Aanbevelen? Ja
8

Top.

Beste manier om snel zelfstandig aan het werk te kunnen gaan. Geen gedoe met administratie.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een dikke 10

De medewerker met wie ik heb gesproken ik weet niet of ik zijn naam goed typ maar die heet alessio Het duurde een beetje maar geduldig gebleven normaal hang ik op omdat ik meestal het gevoel krijg dat er geen moeite gedaan wil worden om mn probleem op te lossen maar alessio aan de telefoon heel erg positief geeft je het gevoel dat ie je echt wil helpen klinkt ook heel blij aan de telefoon geeft je een goed gevoel een rust gevoel waardoor toch nog geduldig blijft heeft heel veel moeite gedaan om mijn probleem op te lossen ik waardeer het heel erg door zijn hulp kan ik nu mijn vakantie ingaan met een blij gevoel en waardeer zijn moeite die hij voor mij heeft heel erg Gouwe gozer serieus , ik gun iedereen die verloning belt een medewerker als hem aan de telefoon serieus wat een medewerker is het ahahahahahahhahahahaha een hele dikke 10 was het !! Groetjes Kalleb Mambo

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch!

Wat een geweldige klantenservice! Zo ken ik het niet meer! - Elke vraag word serieus genomen! - Voor elke vraag die je stelt krijg je een uitgebreide uitleg... Tot dat je het snapt! - Je word niet 3x door gestuurd! - Er word oprecht naar je geluisterd - Jullie nemen de tijd!!! - Geen vraag is te gek! & Jullie zijn allemaal vriendelijk en beleefd!

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele pretige samenwerking

Mijn ervaring tot nu toe is uitstekend. De klantenservice kan je altijd goed bereiken onder kantoor tijde. Ze beantwoorden al je vragen en kom je er even niet uit staan ze je goed te woord. Het maken van facturen is heel gemakkelijk en je hebt geen rompslomp met een KVK of een boekhouder. Alles is letterlijk onder 1 dak zowel AOV verzekering als bedrijfsverzekeringen. ideaal!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede klantgerichte communicatie!

Gedurende 14 aaneengesloten maanden heb ik me door jullie laten verlonen. Mijn tijdelijke zzp-opdracht zit erop. Mocht ik in de toekomst toch weer als zzp-er gaan werken, dan neem ik vanzelfsprekend weer contact met jullie op. Het is me op deze manier uitstekend bevallen. Goede klantgerichte communicatie is voor mij ontzettend belangrijk, ook voor het vertrouwen, wat als het om geld gaat natuurlijk extra belangrijk is. En daarin heb ik op jullie niets aan te merken. Alles is heel duidelijk, ook qua kosten die ik jullie betaal voor jullie service. Jullie geven op alle vragen altijd snel, vriendelijk en duidelijke antwoord. Bedankt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Helpdesk is snel en efficient!

Ook voor de digibeet onder ons is het team van Verloning.nl uitstekend bereikbaar. Mag ook zeggen dat ze meedenken, contact opnemen als je iets niet goed aangevinkt hebt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super bedrijf

Goed geregeld en snel je geld goede zaken doen op deze manier

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed geholpen

Ik had iets verkeerd gedaan bij de administratie van mijn salaris. Heel blij met hoe ik geholpen werd en dit weer recht getrokken is.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel erg tevreden!

Geen administratie alles wordt voor je geregeld en als je belt met een vraag word je netjes te woord gestaan en lossen ze het voor je op! Zeer tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Mijn ervaring met Verloning is top! Met dank aan Bob.

In een korte periode heb ik Verloning een aantal keer per week aan de lijn gehad. Ze hebben mij keer op keer goe geholpen. Er werken vriendelijke en behulpzame mensen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top. Duidelijke uitleg en hele goede service

Al mijn vragen zijn gelijk beantwoord. Tevens werd ik ook gelijk geholpen en was het 1 op 1 contact zeer duidelijk en fijn.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik ben zeer tevreden over de correcte manier waarop ik word behandeld

Toen een betaling niet werd gedaan en de cliënt nix van zich liet horen, hebben de medewerkers hun uiterste best gedaan om mij zo goed mogelijk te adviseren. En te zorgen dat het geregeld wordt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zonder zorgen betaald krijgen

Als stichting waren we op zoek naar een goede manier waarop ik betaald kon worden zonder alle zorgen over werkgeversafdrachten. Zo kwam ik bij st Verloning terecht. Al jaren maak ik hier gebruik van en raad het ook anderen aan. Geen zorgen, heldere uitleg wat je krijgt, makkelijk in te vullen facturen en snelle uitbetaling. Echt top!

 • Aanbevelen? Ja
10

Systeem is simpel in gebruik, hele fijne persoonlijke service.

Ik maak al 5 jaar gebruik van Sportverloning naar volle tevredenheid. Op een gegeven moment had kreeg ik in de gaten dat er iets mis ging bij de betalingen. Zeer waarschijnlijk omdat ik zelf niet alle benodigde gegevens aangeleverd had. Na telefonisch contact gehad te hebben werden de problemen in no-time verholpen en werd alles keurig in orde gemaakt. Tot mijn verassing kreeg ik zelfs nog een lief 'sorry-kaartje' in de bus. Met ander worden top-service.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel goed geholpen!

Terwijl ik hier pas net mijn eerste factuurtje heb opgestuurd had ik natuurlijk nog wat vragen. Ik ben uitstekend geholpen door de medewerkster Hanaa, complimenten. Ik had een aantal vragen waar ik netjes antwoord op heb gekregen en vervolgens heb ik een aantal dingen uitgelegd gekregen waar ik zelf nog niet aan gedacht had of in de gaten had. Al bij al ben ik erg goed geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
10

zeer vriendelijke dame

Zeer vriendelijke dame die duidelijk wist waar ze over sprak.

 • Aanbevelen? Ja
10

Altijd goed geholpen

Ik word altijd goed geholpen , en ik vind dat jullie super goede medewerkers hebben behulpzaam en heel beleefd.

 • Aanbevelen? Ja

Bedrijfsgegevens

Kiotoweg 157

3047BG Rotterdam

06-14443331

[email protected]

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.