Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Al jaren maken wij van Koopman Interlight gebruik van de diensten van PGN. Diverse drukwerk zoals onze licht en elektro catalogi, product flyers, magazine, tot aan sample verpakkingen en kerstkaarten. Alles naar tevredenheid geproduceerd.
2 January 2023
Wijk bij Duurstede
Het meedenken, de snelheid waarmee vragen beantwoord worden, het nakomen van gemaakte afspraken en de kwaliteit van het geleverde product. Dit zijn voor mij alle ingrediënten voor een prettige samenwerking. Dit alles vind ik bij PGN en ik hoop op een langdurige samenwerking.
21 December 2022
Vincent
Uithoorn
13 December 2022
13 December 2022
Wijk bij Duurstede
Mijn samenwerking met PGN verloopt altijd in goed overleg. Vaak begint het al met uitwerken van een idee waar de hulp van PGN zeer gewaardeerd is. Afstemming verloopt ook prima. Zo weet ik als opdrachtgever wat ik kan en mag verwachten maar ook wat de leverdatum is. Ondanks dat we bij verschillende bedrijven werken, voelt de samenwerking aan als teamwork!
Waddinxveen
We have been working with PGN for a year and a half now, and they have been great. Always quick on getting quotes over (we ask for a lot!), reliable on getting things done and sent on time, and the quality has always been top level. Always happy to give advice when we need it, and they're a nice friendly team too, which always helps...
11 March 2022
Alex
Amsterdam
Naast de expertise, service en het prijsniveau, die sowieso allemaal goed zijn, denkt PGN altijd mee.
15 June 2020
GMB
Zoetermeer
Fijne communicatie en goede service. Het contact verloopt altijd soepel, in ons geval met Robin de Vries, en vragen/bestellingen worden snel behandeld. Kwaliteit van het drukwerk is zeer goed.
10 June 2020
Chantal
Amsterdam
Het mooie van een geweldige partner is dat je niet verder hoeft te zoeken naar een andere print bedrijf, want zij kunnen werkelijk alles maken als het gaat om drukwerk. En wat misschien nog wel belangrijker is dat we elkaar vertrouwen. Dat zit wel goed!
7 January 2020
Idries
Hoofddorp
Wijzigingen worden prima doorgevoerd. In schaarste van briefpapier direct een oplossing. We bestellen niet vaak, maar als we bestellen zijn we zeer content over de afwikkeling.
7 January 2020
Klaas
steenwijk
Top ervaring!
31 May 2019
Amy
Amsterdam
Werk al jaren naar tevredenheid samen met PGN. Prijzen zijn goed en voor ons reden om niet rond te shoppen.
23 May 2019
Marcel
Almere
Duidelijk, correct, behulpzaam en vriendelijk. Soms ook goed geholpen met vragen over b.v Indesign als ik er weer eens niet uikom. ;) Ik ben tevreden.
5 March 2019
Robbert
Amsterdam
Prettig bedrijf om zaken mee te doen. Zeker aan te raden!
18 February 2019
Robin de Vries top
13 February 2019
Wybe
Leeuwarden
Ivm onvrede vorige partner gewisseld naar de printinggroup. Zij voldoen aan alle verwachtingen die we hebben uitgesproken, qua communicatie, kwaliteit en ook als sparringspartner.
Lonneke
Veenendaal
snelle levering, meedenken
marjo
Almere
Net geen 10, maar wel zeer prettig zaken gedaan met PGN! Kwaliteit van het geleverde drukwerk is zeer goed en ben goed geadviseerd. Ga zo door en de volgende keer alleen maar tienen!
Robert
Heerhugowaard