Prettige praktijk

Prettige praktijk met deskundige medewerkers die je serieus nemen en het beste met je voor hebben.

• Behandeld door: Hans van der Elst

Mijn behandeling voor tand wortelkanaal excellent

Ik moest helaas te lang wachten voor mijn intake, voor dat ik mocht mijn behandeling krijgen, dus vind ik de administratie zijn protocol te draconian. Maar toen ik mocht uiteindelijk mijn behandeling krijgen was het perfect behandeld. Hij is een tandarts par excellence.

• Behandeld door: Janus Gorzawski

Kundige zorg

Goed voorbereid en goede uitleg. Zeer kundig

Dik te vrede !

Ondanks dat we te laat waren correct geholpen .

Prima geholpen

Ik ben tevreden en ik ben blij dat er ook naar de wensen van de patient geluisterd wordt.

goede behandeling

word vriendelijk benaderd en goed behandeld

Goede service en behandelingen

Prettige persoon en vakkundig bij plaatsing en Vormen van mijn nieuwe klikgebit

• Behandeld door: Yves Scheijen KPT

Vriendelijk, goed nemen de tijd

Vriendelijke medewerkers, korte wachttijd, goede uitleg, mogelijkheid tot vragen

• Behandeld door: Jean-Luc Meijers

Netjes-vriendelijk behandeld

Nauwelijks wachttijd-betr jaarlijkse controle implantaten onderkaak. Kalkaanslag verwijderd. Stond binnen 10 min weer bij auto. Wat me opviel is dat de schroefjes van de implantaten niet los gedraaid zijn-hetgeen in het verleden wel gebeurde-misschien vergeten?

• Behandeld door: N.v.t.

Zeer goed advies in goed overleg.

Mijn ervaring was heel goed. Ik zou en heb al mensen Roer mondzorg aanbevolen. Tevreden klant

In het algemeen goed

Ik vind het alleen vervelend dat ze mij een heel weekend met een los zittende brug van 8 tanden hebben laten zitten waardoor ik het hele weekend op yoghurt en pudding heb geleeft kon niks beiten

• Behandeld door: Hans van der Elst

Vanaf het 1ste moment voelde ik me prettig in de praktijk, daarna alle behandelingen met rust en tijd voor mij ervaren, ook de service na het krijgen van de prothese was top. Ruben Yves Nicole Mariska en paar andere assistentes die bij de behandelingen waren heb ik als erg prettig ervaren.

• Behandeld door: Ruben Dooper

Fantastisch

Ik kom nu al een aantal jaren bij deze tandarts, ook nog bij de oude , die inmiddels met pensioen is ..Maar die nu alweer een aantal jaren er zit Robin , echt fantastisch hoe die je helpt . Ben zo tevreden ermee dat ik er ook mensen naar toeverwijst ook . En die ervaren hetzelfde . Zelfs die doods bang zijn v d Tandarts . Die mensen worden goed geholpen met rust...

Nemen alle tijd voor je

Het nadeel is dan alleen dat je vaak moet wachten voor je aan de beurt bent. Tenminste bij de orthodontie. Maar er wordt goed geluisterd en meegedacht. Youssef is wel op tijd. Maakt goed schoon zonder er met de botte bijl in te gaan. Heb slechte ervaringen bij een andere tandarts...

• Behandeld door: Youssef Lakdimi

Vriendelijke

• Behandeld door: N.v.t.

Ik heb geen opmerkingen ervaring is gewoon goed bij Roer Mondzorg

duidelijke uitleg

duidelijke uitleg en als persoon behandeld en benaderd worden. een rustige benadering met begrip voor de patiënt. advies en uitleg gekregen over de vervolg stappen en de kosten. ben heel erg tevreden.

• Behandeld door: Youssef Lakdimi

Was zeer goed

Zeer goede ervaring. Alleen jammer dat alles digitaal gaat en ik dit niet zelf kan. En dus daarvoor hulp moet vragen.

• Behandeld door: N.v.t.

Vriendelijke ontvangst en behandeling zonder wachttijd.

Vriendelijke ontvangst en behandeling zonder wachttijd.

• Behandeld door: Robin Prevoo

Uitstekend geholpen, ik was heel bang voor de behandeling maar ze hebben mij op een leuke manier gerustgesteld door gezellig te babbelen onder de behandeling en ze waren super lief .

Goede behandeling

Mijn ervaring Goed geluisterd en wat ikzelf aangeef ivm klachten tanden Ook wordt er besproken wat mijn wensen zijn bv aangezicht gebit Vriendelijke personeel

• Behandeld door: N.v.t.

Fijne tandarts, korte wachttijd en goed geholpen.

Schepersweg 2

6049 CV Herten