Bij klachten wordt je snel geholpen. Ze geven je een goed advies en zelf de keuze in je behandelplan.

SUPER

Zeer lieve behulpzame mensen.. en hebben alle begrip voor je.. ook aan de telefoon zijn ze nooit kortaf... maar heel vriendelijk. Ook altijd in voor een praatje. Dus een dikke 10 voor deze tandarts praktijk

vakkundig en vriendelijk

ze stelden mij op mijn gemak en ik werd zeer vakkundig geholpen zoals het was afgesproken. De mensen waren zeer betrokken en vakkundig

Kundige tandarts die alle tijd voor je neemt en goeie en leuke assistentes

Kundige tandarts die alle tijd voor je neemt en goeie en leuke assistentes

tot nu toe keurig

zie hierboven

Goed uitgelegd

Goede begeleiding

Geweldige zorg verleend.

Door mijn implantaten kan ik gelukkig weer trompet spelen.Dr Hornik en vele anderen hebben mij geholpen ik kan helaas geen namen maar vele dank.

top

top tandartsen en assistenten

• Behandeld door: N.v.t.

Ik voel me hier op mijn gemak en in professionele handen

Je merkt goed dat het hier professioneel wordt aangepakt. Vanaf het maken van een afspraak tot het vriendelijke welkom door de dames bij de balie tot de behandeling zelf. Zelfs als er dan toch soms iets gebeurt (bv. een computerstoring) blijven alle medewerkers prima hun vak uitoefenen. Blijf vooral zo doorgaan !!!

Zeer professioneel!

Heb zeer goede uitleg gehad tijdens intake betreft de diagnose en behandeling . De behandeling was zeer aangenaam elke stap werd verteld ingreep was pijnloos tevens stond je niet voor verrassingen, zowel arts als assistente zeer deskundig en tussentijds stelde se me op gemak! Klacht is ook verholpen dit team is zeer aan te raden zou ik in toekomst andere dentale klachten krijgen zal ik zeer zeker terug gaan .

• Behandeld door: Janus Gorzawski

Eenvoudige controle

Het is moeilijk een controle van 10 minuten te beoordelen. Zo wie zo is het lastig het werk van een tandarts te beoordelen, vandaag kan alles in orde zijn een maand later heb je pech en zit je weer met de mond open.

• Behandeld door: Robin Prevoo

Kim doet de behandeling perfect ,ze is patiënt vriendelijk en heel correct.

• Behandeld door: Kim Voss

Geweldig fijn geholpen met fijne tex en uitleg van tandarts en personeel, top

• Behandeld door: N.v.t.

Met de tandarts en zijn werk goed tot op heden

De behandeling is goed en naar wens gelopen. De manier van een afspraak maken was minder. Ik stond op maandagmorgen om 8 uur bij de assistente en kon om 11.30 uur behandeld worden. De vervolgafspraak wordt gepland doch ik moet die vanwege een begrafenis verzetten. Ik meld dat via email, deze mail wordt bevestigd doch er wordt geen alternatieve datum/tijd aangeboden. "Daar moet u eerst voor bellen!!??" Dus na bijna 7 minuten in de wacht, er waren 2 voor me, kreeg ik een nieuwe afspraak. Waarom, denkt de assistente dat ik wel tijd zat heb? 7 Minuten ergeren en de goede ervaring wordt ergernis, ook patiënten zijn mensen.

Goede praktijk

Goede praktijk en snel geholpen

• Behandeld door: Susan v.d. Boogaart

Meisjes hebben er voor gezorgd dat mijn gebit nog gemaakt kon worden ondanks de drukte bedankt

Heel vriendelijke mensen

Het was de eerste keer dat ik daar was ze hebben me heel vriendelijk behandeld

• Behandeld door: Ruben Dooper

Kan er mee door.

Goed geholpen door de implantoloog en assistente,receptiemedewerkster kon wat mij betreft wat vriendelijker zijn ondanks de computerstoring op dat moment.

• Behandeld door: Ruben Dooper

Dramatisch qua planning en baliewerk

We kwamen voor een afspraak met de hele familie, in de ochtend werden we eerst al gebeld of we verzet konden worden; 1 van de 5, waarbij ik uitlegde dat dat niet praktisch was en dit gebeurt vaker, op de dag zelf nog gebeld worden over het verzetten van een afspraak. Toen we er eenmaal waren (2 volwassen en drie kinderen) werd toestemming gevraagd om de afspraak van de kinderen bij een andere tandarts te zetten. Hiervoor heb ik akkoord gegeven, maar door dit geschuif was ineens de afspraak van mijn man uit het systeem verdwenen en bleek er vervolgens geen tijd meer om hem alsnog in te plannen, terwijl hij voor al dit gegoochel door de praktijk gewoon een afspraak had staan. Als klap op de vuurpijl nog een pinnige opmerking van de nieuwe balie dame over het gebruik van de cadeautjes automaat voor de kinderen. Letterlijk: 'zoveel moeite is het toch niet om je kind op te tillen', terwijl eerder altijd de automaat even voor de kinderen op de grond gezet werd. Het is evident dat de patiënt hier niet centraal staat en dat maakt ook dat wij op zoek gaan naar een andere tandarts.

• Behandeld door: Jean-Luc Meijers

duidelijkheid ivm behandeling

Rustige benadering en duidelijke afspraken te behoeven van de volgende behandeling.

Stug,onvriendelijk

We kunnen goed merken dat Leon Horrichs er niet meer is. Warme klantvriendelijkheid is er niet meer. We ervaren-en horen!!- dat het personeel zich ook zo voelen.

Positief

Positief, betrokken medewerkers.

• Behandeld door: Bart Hermans KPT

Behandeling

Fijn en prettig geholpen. Tijd en aandacht

Wat een fijne tandarts!

Voor het eerst in jaren vertrok ik na controle met een goed gevoel. Ik voelde me gehoord en begrepen. Top!

• Behandeld door: Robin Prevoo

Deskundig en rustig.

Ik heb alleen maar positieve ervaringen in beide vestigingen van Roermondzorg. Geen hectiek of kabaal. Kalme benadering. De mensen stellen he gerust als je al zenuwachtig zou zijn. Als je er vajer bent geweest ben je vooraf al niet zenuwachtig meer. Althans dat is mijn ervaring. Ze hebben goede en (des)kundige medewerkers.

Schepersweg 2

6049 CV Herten