onvolledige informatie
Betreft vernieuwen boven-en onderprothese op implantaten. Op de eerste afspraak kon de onderste steg na herhaaldelijke pogingen niet worden losgemaakt. Behandelaar liet op wrevelige toon weten dat het dan maar eruit gesneden moest gaan worden. De ontstane sfeer werd zeer onvriendelijk en ook onbeleefd waardoor ik vroeg of hij zijn werk nog wel leuk vond. Vervolgens, zonder dit van tevoren te hebben gecommuniceerd, zonder protheses een uur in de wachtkamer laten wachten. Na behandeling van de tweede afspraak naar huis gestuurd zonder steg in de bovenprothese, wederom dit zonder van tevoren te laten weten. Ik heb diabetes type 1, dit betekent onder andere dat ik op gezette tijden dien te eten ivm het toedienen van de insuline. Omdat de bovenprothese niet "vast" zat kleefpasta bij de drogist gekocht, maar geen vast voedsel kunnen eten, behalve verschillende soorten pap en puddingen. Dit duurde gelukkig maar drie dagen tot de derde afspraak. Intussen brak bij mijn vrouw op maandag 3 maart een voortand doormidden van haar
prothese. Aangezien Mondzorg de week 10 wegens carnaval was gesloten werd op de website verwezen naar een praktijk in Eindhoven. In het telefonisch contact waarnaar op de website werd verwezen werd gezegd dat zij geen protheses behandelde. Na veel gezoek uiteindelijk een tand prothetische praktijk in Roermond kunnen vinden.