Niets te klagen, prima!

Probleemloos.

kundige medewerkers

vriendelijk en kundig geholpen

• Behandeld door: N.v.t.

Is aan iedereen aan te raden Om hier heen te gaan

Patient vriendelijk

Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen Duidelijke communicatie met client Zeer tevreden

• Behandeld door: Janus Gorzawski

Zeer gied

Top bedrijf

Zeer vriendelijk geholpen. Ben zeer te spreken over de kundigheid van de arts Janus Gorzawski en personeel. Raad het iedereen aan om dit adres te onthouden. Bedankt voor alles, vrgr Marc Kahlert.

• Behandeld door: Janus Gorzawski

prettig weet niet wie de foto's gemaakt heeft en wie mij verder geholpen heeft.

Vriendelijk en op tijd

Vriendelijke medewerkers, op tijd naar binnen geroepen en fijn de tijd genomen om eea te bespreken.

Vriendelijk personeel. Altijd goed geholpen kortom TOP

Ik word altijd vriendelijk ontvangen aan de receptie. Daarna goed geholpen door het personeel. En weer met een smile naar buiten! Kortom TOP! Gr. Jeroen

Prima.

Met veel geduld werd ik behandeld, ook de nasleep achteraf was goed. Inmiddels nog eens terug moeten gaan met klachten van de 1ste behandeling, ook nu prettig geholpen. Nu door een andere tandarts.

• Behandeld door: Jean-Luc Meijers

Mondhygieniste run,gehaaste indruk, zeker 4 lang pijn aan tandvlees na behandeling

Geen prettige ervaring

onvolledige informatie

Betreft vernieuwen boven-en onderprothese op implantaten. Op de eerste afspraak kon de onderste steg na herhaaldelijke pogingen niet worden losgemaakt. Behandelaar liet op wrevelige toon weten dat het dan maar eruit gesneden moest gaan worden. De ontstane sfeer werd zeer onvriendelijk en ook onbeleefd waardoor ik vroeg of hij zijn werk nog wel leuk vond. Vervolgens, zonder dit van tevoren te hebben gecommuniceerd, zonder protheses een uur in de wachtkamer laten wachten. Na behandeling van de tweede afspraak naar huis gestuurd zonder steg in de bovenprothese, wederom dit zonder van tevoren te laten weten. Ik heb diabetes type 1, dit betekent onder andere dat ik op gezette tijden dien te eten ivm het toedienen van de insuline. Omdat de bovenprothese niet "vast" zat kleefpasta bij de drogist gekocht, maar geen vast voedsel kunnen eten, behalve verschillende soorten pap en puddingen. Dit duurde gelukkig maar drie dagen tot de derde afspraak. Intussen brak bij mijn vrouw op maandag 3 maart een voortand doormidden van haar prothese. Aangezien Mondzorg de week 10 wegens carnaval was gesloten werd op de website verwezen naar een praktijk in Eindhoven. In het telefonisch contact waarnaar op de website werd verwezen werd gezegd dat zij geen protheses behandelde. Na veel gezoek uiteindelijk een tand prothetische praktijk in Roermond kunnen vinden.

• Behandeld door: N.v.t.

Goede voorlichting en vakkundig werk

Snel en vakkundig gewerkt. Fijne sfeer.

goede service

klant vriendelijk personeel, en komen afspraken na.

geen klachten

Fijn contact,prima geholpen

Redelijk goed

Kaak chirurg prima werk verricht, had de medicatie lijst afgegeven en er is niet verteld dat er bij de implantaten plaatsen een nabloeding zou kunnen zijn. Het staat ook niet op het nazorg formulier. Of zeggen dat wij het stoppen van de bloedverdunners bij de cardioloog zouden kunnen navragen. Wat heeft het voor zin om bij de intake een medicatie lijst te vragen als jullie er niets mee doen. Verder was de opvulling van het oude prothese niet goed gedaan.

Vriendelijke en professioneel

Goed geadviseerd vriendelijk en maakt vakwerk.

• Behandeld door: Robin Prevoo

Heb een goede ervaring met de behandelingen.

Nadeel is dat je ondanks een afspraak de wachttijden soms uitlopen.

Niet allemaal vriendelijk

Als je daar komt zijn er bij en die kijken je Als ze willen zeggen jij bent de mindere en je doet wat ik zeg ik zeg altijd een vriendelijk woord kost niks

• Behandeld door: N.v.t.

Fijne rustige praktijk en medewerkers

• Behandeld door: Ruben Dooper

Altijd correct en kundig geholpen,ook bij problemen korte wachttijden.

Kwaliteit en correct.

Prima !

Mag ik U er op wijzen dat ik in Posterholt een behandeling heb gehad. Ons mailadres is jossteeghs, maar ik ben mw. José Steeghs. Deze mail is vanuit Herten verzonden,waar mijn man altijd werd behandeld. Ik denk dat de mail toch voor mij is bedoeld. Maar ik kan niet aangeven door wie ik ben behandeld. Het is Nr. 12100742 Ik heb dus maar een willekeurig persoon genomen. Vr.gr. José Steeghs-Smeets.

• Behandeld door: Ruben Dooper

gemiddeld

Het laatste jaar veel wisselingen, 3 verschillende mondhygiënistes. Jacqueline en Susan zijn professioneel en hebben ook ervaring met mondzorg implantaten, geven ook tips hoe schoon te maken ed. Jacqueline is vertrokken en Susan wordt niet duidelijk of ze terugkomt. Overgeboekt naar een nieuwe mondhygiënist die naar mijn idee geen ervaring heeft met implantaten. Ik vind het ook belangrijk dat als je wordt overgeboekt dat het iemand met dezelfde ervaring is en dat je als organisatie duidelijk maakt wat de kwaliteiten of specialisatie zijn van degene. Tenslotte komt deze professional in je mond, aan je lichaam en verricht daar onderhoud of herstel. Ik wil graag terug naar Susan. Verder ben ik zeer tevreden over tandarts Ruben, luistert goed, sluit aan, fijn in behandeling, kundig. Bij kopje aanbevelen zou ik nu twijfel (deze keuze was niet mogelijk) invullen en dan met name door de velen wisselingen.

Adequate behandeling

Correcte prettige behandeling

• Behandeld door: Youssef Lakdimi

Bij klachten wordt je snel geholpen. Ze geven je een goed advies en zelf de keuze in je behandelplan.

Schepersweg 2

6049 CV Herten