Niet goed

Slecht

• Behandeld door: N.v.t.

Behandeling goed maar afspraak slecht.

In juli 2025 heb ik een afspraak gemaakt voor zowel de mondhygienist als ook een controle bij de tandarts. Er is geen terugkoppeling geweest dat de afspraak bij de tandarts niet door zou kunnen gaan. Mijn afspraak was op 22 januari en toen werd er aangegeven dat er geen tandarts was en dat tandarts Iris alleen nog op vrijdag bij Roer Mondzorg aanwezig is. Ik heb nu een nieuwe afspraak moeten maken voor vrijdag 20 februari. Ik ben wel tevreden over hoe Yoessef de behandeling heeft uitgevoerd. Daarom de voldoende.

• Behandeld door: Youssef Lakdimi

Ik voel me bij jullie heel erg op m’n gemak en dankzij Ruben ben ik niet meer bang voor de tandarts, dus laat ik het nu ook eindelijk fatsoenlijk allemaal maken❤️

Smoezelig

Beetje smoezelig en slecht toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Heel goed

Goede zorg

Vakkundig personeel

Goede werkvoorbereiding/ uitvoering, teamwork (tandarts/ assistente), heel klantvriendelijke, blijven zoeken naar goede oplossingen tot dat een goed resultaat is bereikt,

• Behandeld door: Janus Gorzawski

goede behandeling, echter kostbaar

Ik schrok van de nota na mijn eerste consult. ruim 2 x zo veel als ik verwachte

Correcte attitude

Word altijd correct door iedereen tewoord gestaan. Moet wel wennen aan de nieuwe "bezetting". (Eezy Dentures)

Prima.

• Behandeld door: Jean-Luc Meijers

Perfect.

Mijn prothese past, na een aanpassing, als nóóit tevoren. Prettig en deskundig, met goede uitleg. Waarvoor dank.

gewoon goed

prettig en duidelijk

• Behandeld door: N.v.t.

Ik werk keurig en snel geholpen

Tandarts was duidelijk, werkte rustig. Ze gaf goed advies. Er was lichte tandsteen die ze plant bij mij volgende halfjaarlijkse controle. Dit vind ik positief; zo hoef ik niet een extra keer te komen.

• Behandeld door: N.v.t.

Ik ben een tevreden klant.

Mijn gebit wordt door Roer Mondzorg prima onderhouden. Iedereen is vriendelijk, deskundig en behulpzaam. Dat waardeer ik.

Goed georganiseerde praktijk

Vriendelijke vakkundige medewerkers

gewoon goed.

goed gespecialiseerd personeel .

• Behandeld door: Janus Gorzawski

Zeer tevreden!

Zeer tevreden door de kundigheid en de klantvriendelijkheid.

• Behandeld door: Robin Prevoo

Vriendelijk, goed en mooi op tijd. Weet niet meer door wie behandeld

Deskundig en vertrouwd

• Behandeld door: Youssef Lakdimi

Waardeloos.

ik had een afspraak gemaakt voor controle.De eerste keer was ik aanwezig en na drie kwartier wachten werd mij gevraagd of ik een nieuwe afspraak wilde maken omdat het veel te lang uitliep.De tweede afspraak ging ook niet door omdat die persoon ziek was.De derde keer kreeg ik een tandarts die vier minuten werk had en het verzorgen van de tanden werd niet gedaan.Deze behandeling is te waanzinnig voor worden.Totaal waardeloos.

• Behandeld door: N.v.t.

Meer als ik had verwacht

Snel en vakkundig

Ik ben al 46 jaar klant bij jullie. Als het niet was kwam ik niet zo lang.

Goed vriendenlijk

Goede ervaring deskundig

Meteen geholpen

Ik kon blijven wachten op de reparatie. Lekker kopje thee gekregen. En na de reparatie werd ruimte genomen om eea te passen

Schepersweg 2

6049 CV Herten