snel en correct geholpen

Duidelijk en zorg voor patiënt

Wortelkanaalbehandeling gehad

Ondanks de pijn en geloof me dat had. Heb ik alleen maar positieve woorden voor het personeel. Allemaal zo vriendelijk. En behulpzaam. Het word nooit mijn favoriete plek maar aan hun zal dat zeker niet liggen

• Behandeld door: Janus Gorzawski

Voor 10 minuten bijna 60 euro, goed uurloon.

Voorlichting was goed, verder verloop laat op zich wachten.

Onvriendelijke baliemedewerkster

De eerste medewerkster die je (telefonisch) treft is de telefoniste. Die was nogal kort aangebonden. De zorg van het tandartsteam is overigens uitstekend.

• Behandeld door: Janus Gorzawski

mijn prothese moet nog aangepast worden

mijn prothese is nog niet klaar. Bij de laatste controle werd de afspraak gemaakt dat er een aanpassing in de boven prothese moest worden gedaan .Omdat jullie het toen erg druk hadden heb ik de afspraak in september gemaakt . Dan krijg ik vervolgens een rekening van de eindcontrole waarop ik reageerde .Deze rekening hoort nog door CZ betaald te worden daar dit bij de prothese controle hoorde .De afwerking van de prothese in september hoort ook nog bij de nieuwe prothese . vriendelijke groet José Jacobs Ik weet de naam van de behandelaar niet meer ,maar hij heeft me heel goed geïnformeerd en behandeld .

• Behandeld door: Jean-Luc Meijers

Vriendelijk, rustig en er wordt goed naar je geluisterd.

Zie opmerking.

• Behandeld door: Hans van der Elst

Helemaal goed

Fantastisch geholpen weer.

• Behandeld door: Kim Voss

Heel goed geholpen

Er wordt goed geluisterd en er wordt goed uitgelegd wat ze gaan doen. Pluspunt voor jullie. Kan mijn tandarts nog veel van leren.

• Behandeld door: Yves Scheijen KPT

prima behandeling

n.v.t

• Behandeld door: N.v.t.

Weinig wachttijd. Alleen de factuur is aan de hoge kant.

Altijd goed geholpen!

Uitstekende tandartspraktijk!

• Behandeld door: Youssef Lakdimi

We zijn zeer tevreden

We voelen ons op ons gemak. En zijn dan ook niet angstig voor een behandeling. En bovendien zijn alle medewerkers erg vriendelijk.

Correcte behandeling

Directe behandeling toen ik zei dat een kies los staat. Na behandeling geen last gehad.

• Behandeld door: Robin Prevoo

Zeer kundige en vriendelijke tandarts en assistentes.

We komen er nu al verschillende jaren, we zijn zeer tevreden over de tandarts en de assistentes.

Prettig kwa persoonlijkheid. Kundigheid goed

Ik kende de praktijk al. Mijn Ervaring is prettig en kundig. De mondhygiënist was echt een fijn verschil in de goede richting.

• Behandeld door: Iris Körner

Goede duidelijke uitleg.

Prima gesprek gehad wist precies de kosten en de duur van de behandeling.

Goed geholpen volgens afspraak

Heel tevreden

Wordt goed geholpen

Als er iets is of klachten heb ,wordt gelijk voor een oplossing gezocht

• Behandeld door: Youssef Lakdimi

Uitstekend.

Uitstekend.

Goede servies.

Bij de receptie is een medewerkster die wel wat vriendelijker mag zijn naar de patiënten ,ik heb er geen fijne ervaring mee gehad. De behandelende tandartsen en assistenten dikke lof ,vriendelijk en behulpzaam.

• Behandeld door: Ruben Dooper

Veel verschillende tandartsen. Vind ik jammer.

Verder discussie gehad over tijd die nodig is voor mondhygiënist. Tijd was al vooraf ingepland ongeacht of dit daadwerkelijk nodig was. Telefonisch gesprek over gehad en was geen speld tussen te krijgen wat mijn visie erop was. 25 euro per 5 min. Geen probleem maar met het verschil van 80 euro met vorige keer vind ik volledig uit het lood.

• Behandeld door: N.v.t.

Ik ben een heel tevreden patiënt.

Roermond Zorgt zorgt goed voor mijn gebit. De tandartsen en hun assistenten zijn deskundig, behulpzaam en vriendelijk.

volgens afspraak snel geholpen

wachttijd tussen behandel items kort. Behandelaars hebben zich niet voorgesteld.

alles naar wens verlopen

Niet wat ik gewend was

Vond de behandeling wat ruw, was ik niet gewend bij jullie. Heb nog ca 10 dagen pijn in mijn mond gehad ze

Schepersweg 2

6049 CV Herten