Goede tandarts en assistentes zeer tevreden.

Ben tevreden als klant,patiënt.

Fijne tandarts, leuke assistenten

Je wordt gehoord en ze denken mee. Helemaal goed.

• Behandeld door: Robin Prevoo

Goede zorg, vakkundig en snel geholpen.

Goede zorg, vakkundig en snel geholpen.

Uitstekend geholpen

Na een nare ervaring elders ben ik bij Roermond zorg geholpen door Hans. Hans is een vriendelijke rustige man die me op m'n gemak stelde en me goed heeft geholpen.

Klantvriendelijke bedrijf

Professionele afhandeling van de geconstateerde problemen gebit. Persoonlijke benadering is voor mij essentieel.

• Behandeld door: Jean-Luc Meijers

Prima geregeld!

De mondhygiëniste doet haar werk accuraat en is zeer vriendelijk. De tandarts komt altijd ff checken en geeft (indien nodig) advies voor een vervolgbehandeling die je meteen kan laten inplannen bij de medewerkster van de balie. Het personeel is in het algemeen vriendelijk in de omgang.

• Behandeld door: N.v.t.

Duidelijk uitleg v. alle medewerkers, de vakkennis en de teamsfeer geeft mij rust en vertrouwen.

De tandartsen, de assistenten, de mondhygiëniste en het personeel aan de bali werken vakkundig, vriendelijk en klantgericht .

Prima geholpen

Fijn geholpen en gebit past goed

Slechte communicatie.

Vandaag bij Ives geweest voor het aanmeten van mijn definitieve prothese. Op de eerste plaats alle goeds voor Ives, doet ontzettend goed werk.Maar de communicatie naar mijn toe vanuit Roermondzorg is in gebreke gebleven. Hoorde nu van Ives dat ik een fase had overgeslagen. Blijkt dat ik na 6 maanden al een goede prothese had moeten krijgen. Tegen mij nooit iets van gezegd. Sterker nog, heb zelf contact opgenomen om te vragen hoe alles verder gaat. Heeft me nog een consult gekost van 57,66 dat NIET door de verzekering is gedekt. Dus ben zeker niet tevreden over de communicatie.

Geen bijzonderheden

Goed geholpen

Ik had bij de vontrole vrrdrt geen bijzonderheden

• Behandeld door: Robin Prevoo

De behandeling door mondhygiëniste Kim heb ik zoals steeds super prettig ervaren. Vriendelijk en deskundig!

• Behandeld door: Kim Voss

Top praktijk.

Zeer kundig en een heel goed team, goede nazorg !!

• Behandeld door: N.v.t.

Word fantastich geholpen. Tijdstip afspraak ook correct.

Netjes en vriendelijk

Nog te weinig

Pas een keer geweest. Voorlichting voldoende.

• Behandeld door: N.v.t.

Kan alleen maar zeggen goed

Tevreden

Goede en vriendelijke tandzorg

GOEDE VERZORGING VAN MIJN GEBID EN EEN GEODE PLANNING BIJ DE BEHANDELINGEN.

uitstekend

r

• Behandeld door: N.v.t.

Correcte behandeling. Uitleg van wat er gedaan wordt.

Correcte behandeling. Uitleg van wat er gedaan wordt.

gewoon goed

Vriendelijke bejegening. Behandelaars stralen gewoon vakmanschap uit

Tóp begeleiding

Alles wordt overlegd met je.

Aandacht voor de patiënt

Ik ben zeer tevreden over de mondhygiënist en tandarts

Uitstekende Roer Mondzorg

Ik ben al meer dan 45 jaar klant bij deze tandartspraktijk. Voorheen heette het Horrichs, maar nu na de overname van Leon heet het Roer Mondzorg, en word de praktijk gerund door zeer kundige tandartsen, en diverse mondspecialisme, met assistenten. Iedereen die er werkt is vriendelijk, begripvol, maken een praatje, stellen je gerust, kortom een fijne praktijk die ik iedereen kan aanbevelen. Of je gaat in Posterholt of in Herten; je word beiden zeer fijn geholpen. Ook mensen die angst hebben voor de tandarts is deze praktijk een aanrader omdat ze heel goed begeleiden en zorg wegnemen.

Schepersweg 2

6049 CV Herten