Prima bedrijf

Korte en doelgerichte communicatie met medewerkers ( sters) . Duidelijke informatie en serviceverlenend . Kortom een no nonsens bedrijfscultuur met de "oprechtheid: om klanten het " huiskamergevoel " te geven.

Tevreden

Passende oplossingen, en snelle afhandeling

• Gebruiksgemak website

Heerlijk no-nonsense, transparant en voordelig

Al bij het begin van Brand New Day, toen "Kalo Bagijn zelf de telefoon nog opnam" (ik weet niet of dat ooit echt gebeurd is), ben ik ingestapt met een eenvoudige belegging. Later is die aan mijn hypotheek gekoppeld, maar altijd is dat rustig aan goed gegaan. De kosten gaan er transparant af, en verder niks. Dat is beleggen zoals je het wilt. Waarom dan geen 10? Ik wil ook graag dat BND nettopensioen sparen gaat invoeren, en dat doen ze steeds niet. Kom op mensen, make my day!

• Gebruiksgemak website

Transparant beleggen en sparen voor je pensioen

BND levert duidelijke diensten/rpoducten voor consumenten tegen lage kosten. Ze zijn transparant in hoe ze te werk gaan en bieden eenvoudige en duidelijke producten.

• Gebruiksgemak website

Een fantastische-, betrouwbare-, aanbevelenswaardige bank!

Fijne online bank, met een eenvoudige site. Deskundige en vriendelijke mensen, zelfs op zaterdag bereikbaar. Mooie rendementen op pensioen-, beleggings- en spaarrekening, chapeau 👌🏻.

Top 🔝 topb

Alles altijd geregeld weinig kosten altijd eerlijk en behulpzaam waren alle banken maar zo

ook goed

• Gebruiksgemak website

ik ben nog in afwachting van

kan het nog niet beoordelen

• Gebruiksgemak website

Eenvoudig maar tot nu toe en goede duidelijke ervaring

Duidelijke uitleg als je er om vraagt. Tot nu toe Kan geen enkele bank aan brand day tippen 😀

• Gebruiksgemak website

Met Brand new day alle dagen door.

In alle opzichten een fijn bedrijf om mee te werken. Site werkt goed en is makkelijk te bedienen en in te zien. Telefonische service is eveneens uitstekend. Ik ben altijd ter zake kundig, vriendelijk en voortvarend geholpen. En niet te vergeten, een mooi rendement gemaakt.

• Gebruiksgemak website

Brand New Day biedt goede producten tegen een zeer concurrerende prijs. BND is goed bereikbaar en vragen worden snel beantwoord. Toch geen vijf sterren en wel om de volgende reden. Voor het pensioen product werd mij, terwijl ik zelf contact had opgenomen met BND, dat er voor mij een voordeligere tariefstructuur was. Did had ik graag eerder gehoord en niet pas nadat ik contact opnam

Betrouwbare financiële partner

Kostenstructuur is transparant en gematigd. Hopelijk breiden ze hun service ook nog uit naar een betaalrekening dan kan ik helemaal switchen.

RAAR kosten BND zijn hoger dan ASR

Ik heb een uitvraag gedaan naar de kosten van BND en ik zie tot mijn verbazing dat jullie hoger qua kosten zijn dan ASR Leven. Dat vind ik heel vreemd, want ik wilde graag een goed overzicht voor de werknemers presenteren (twee ondernemingen van +/- 50 / 25 werknemers. Ik had gehoopt op betere informatievoorziening en dezelfde kosten structuur als jullie collega's... Nb bellen mag altijd 06 11254243

• Reactiesnelheid N.v.t.
  • Snelheid en gebruik website N.v.t.
  • Gebruiksgemak website N.v.t.

Klantvriendelijk en betrouwbaar

Ben nu al jaren bij BND. Kan alleen maar zeggen ben vol lof. Vanwege klantvriendelijk ,uitleg die men geeft . Er is deskundigheid aanwezig die ook de boodschap kan overbrengen naar een leek. Ben ook zeer blij met de spaarrekening die men nu heeft overigens jammer dat bij BND de rente ook zakt. 5sterren zeker waard. Ps hoop dat men nog van de bnd spaarrekening gewoon kan door storten naar je pensioenrekening dit is op dit moment niet mogelijk . Maar wie weet?

Uitstekend platform voor Pensioenopbouw en Gouden handdruk

Ik heb meerdere (woeker)polissen overgezet naar Brand New Day, ondertussen zijn deze polissen behoorlijk aangegroeid, sommige zijn zelfs in waarde verdubbeld. Je kunt switschen tussen de fondsen zodat je zelf ook invloed hebt op je vermogensopbouw, dit kan 1 x per maand wat voor de meeste mensen voldoende is, maar voor mij zou dat liever dagelijks mogen.

Resultaten vallen tegen

Ik had ooit een zogenaamde woekerpolis, gestart in de jaren 90. Die zou bij een inleg van €70/maand in 2024 een gegarandeerd vermogen van €56.000 opleveren (zat vast aan een spaarhypotheek). Deze polis heb ik een jaar of 8 geleden overgezet naar BND. De telefonist van BND vertelde mij toen dat bij BND zeker dat resultaat, en waarschijnlijk veel beter zou kunnen worden behaald. Tegen lagere kosten! Wow. Inmiddels weet ik beter. Het voorgespiegelde resultaat is nu bij een actuele beurs €41.000. En dan heb ik zelfs de inleg ruim een jaar geleden nog verhoogd naar €100 per maand! Het - niet eens gegarandeerde - resultaat waar ik bij BND naar uit kan zien ligt bijna 27% lager dan het gegarandeerde resultaat van mijn woekerpolis. En dan heb ik de verhoging van de inleg nog niet eens meegerekend. Tja, dan kan ik niet zo positief zijn. Ik kan ook niet meer terug, dat weet ik wel. Ik weet dat BND geen garanties biedt en er een risico is dat ik bewust ben aangegaan. Maar nu valt het toch wel heel erg tegen. Ik heb ook nog twee andere beleggingsrekeningen bij BND. Ook daar is het resultaat al jaren toch wel lager dan het resultaat wat ik zelf op mijn zelf beheerde beleggingrekeningen haal.

• Klantvriendelijkheid N.v.t.

Ideaal om je pensioen zelf te regelen bij Brand New Day

Als ZZP'er is het belangrijk om je eigen pensioen te regelen, BND heeft hier prima op ingespeeld en het eenvoudig gemaakt om zelf regelmatig geld over te maken voor je eigen pensioen.

• Gebruiksgemak website

een goed service gerich bedrijf dat met de klant meedenkt!

ik ben blij met de altijd snelle en correcte wijze van geholpen worden .

Zie onderstaand

Vriendelijk behulpzaam en kennis van zaken

• Gebruiksgemak website

Prima produkten, erg goede klantenservice

Bedrijf met transparante, eerlijke produkten. Moffelen geen kosten en slechte resultaten weg, en hebben een zeer vlotte en hulpvaardige klantenservice. Zijn ook innoverend, met goede produkten of alternatieven voor produkten van derden, met veel minder marges bovendien. Mijn overstap met een diverse rekeningen (hypotheek- en lijfrente rekeningen) van Aegon en ING naar die van BND, heeft me heel erg veel 'kosten' gescheeld en daardoor veel betere rendementen.

• Gebruiksgemak website

Prima club, prima diensten. Transparant en kostenefficiënt.

Via de telefoon altijd direct antwoorden van aangename mensen met een goed niveau. Soms gaan ze iets te snel mee in nieuwe mogelijkheden in de financiële wereld. Dan blijft de service tijdelijk iets achter bij wat je gewend bent, maar dat wordt weer snel ingehaald. Ben al jaren klant en het meest blij word ik van hun platform, waar ik zelf steeds aan de knoppen kan zitten en de resultaten direct kan zien. Dat wordt wat gewoner ook bij andere partijen, maar zij waren er vroeg bij en lopen steeds voorop.

Hoogoorddreef 15

1101BA Amsterdam

Over Brand New Day

Brand New Day is een neobank die de grootbanken uitdaagt op het gebied van sparen en beleggen. We onderscheiden onszelf door de klant op de eerste plaats te zetten, met scherpe tarieven en slimme oplossingen. Brand New Day is bijna volledig tech-driven. Bijna, want we denken graag met u mee en als u ons belt, mailt of chat, krijgt u nog gewoon antwoord van een echt (en leuk) mens. U kunt bij ons dus sparen of beleggen voor later. Voor uw kind, uw pensioen of voor ieder ander willekeurig doel. Daar heeft u zelf weinig werk aan: u belegt automatisch in duizenden aandelen of obligaties en kunt het risico van beleggen (als u dat wilt) automatisch laten afbouwen naarmate de dag waarop u het geld nodig heeft dichterbij komt. Eigenlijk is beleggen bij ons dus hartstikke saai. Maar dat moet ook, want met geld voor later moet u niet spelen.