Helemaal top

Vriendelijk, super snel en duidelijk!

Customer experience to the next level - dank je wel Rinus van Brand New Day

Mijn lijfrentepolis (oftewel woekerpolis, afgesloten ruim 25 jaar geleden) bleef mij jaarlijks behoorlijke kosten opleveren (ongeveeer 30% van mijn brave maandelijkse inleg). Ik ben echter iemand die administratie erg vervelend vind en zoek hulp in menselijk advies, ondersteund door reken tools. Samen met BND adviseur werden beiden mooi samengebracht. Het kostte mij minder tijd (en eerlijk gezegd.. als ik het na het telefoongesprek zelf had moeten doen was ik waarschijnlijk niet zo ver gekomen), en ik kan dit hoofdstukje mooi afvinken van mijn to-do-list. Bedankt BND. het is me een stuk duidelijker waar ik zou kunnen staan op mijn 67e en welke stappen ik nu moet doorlopen.

• Gebruiksgemak website

Snelle en inhoudelijke no-nonsense reactie in chat

Ik was op zoek naar grafieken waarin ik de waardeontwikkeling in de tijd kon zien, eventueel zelfs met minimale/maximale prognose. Deze blijken er helaas niet te zijn. Inhoudelijk heb ik niet gevonden waarnaar ik zocht, maar op de chat werd zeer snel gereageerd en er werd direct een duidelijk antwoord gegeven. Het is belangrijk dat mijn geld bij BND een goed rendement oplevert en dat doet het enigszins. Ik heb helaas geen benchmark om te kunnen zeggen dat ik BND aanbeveel, maar ik zou ze ook zeker niet afraden.

• Gebruiksgemak website

Waardeloos!! Niet op de hoogte van mijn pensionedatum!

Fout in systeem van BND, en onvoldoende kennis bij medewerker. En andere medewerker die ontkent dat er een fout in het systeem van BND zit.

Goede klantenservice

Vanochtend contact gehad via de chat. Slechts één wachtende voor mij en vervolgens goed geholpen.

snel uitleg gehad

vriendelijk en snel overleg en antwoord

• Gebruiksgemak website

Filmpje niet zo goed als vorige jaar

Wie is die vrouw? Er kwam iemand zich vermelden dat wij haar vorige keer gezien hadden. O? Wie is zij, dan? Daarna kwam het verhaal waar het over gaat op gang maar er was een storende (hippe?) "Rec." knopje aan het knipperen en vervelende muziek zacht op de achtergrond terwijl ik het verhaal wilde volgen. Lose the distractions! It's about the message, not the music!

• Klantvriendelijkheid N.v.t.
  • Snelheid en gebruik website
  • Gebruiksgemak website N.v.t.

Misleidend minder fondsen dan beloofd bij pensioen beleggingsrekening

Als je de website mag geloven kan je bij een pensioen beleggingsrekening kiezen uit 12 fondsen, waarvan 6 aandelen en 6 obligaties. Zodra je dan rekening krijgt en op portal bent ingelogd zie je dat dit helemaal niet mogelijk is. Omdat aanmaken van een account administratief werk is wordt er op de achtergrond keuze gemaakt een beperkte rekening te openen met zogenaamde naam vermogensidentiteit. Als je dan gaat bellen blijkt er ook een rekening te zijn met bankidentiteit. Je eerste ingelegde geld kan je dus niet beleggen over de 12 fondsen maar slecht over 6, waarvan maar 1 obligatiefonds! Let op dus met dit bedrijf en openen rekening.

Heel klantgericht !

De antwoorden die ik krijg zijn uiterst deskundig en ook heel duidelijk. Klantgerichtheid staat bij Brand New Day hoog in het vaandel. Reacties zijn ook snel. Het is prettig bankieren bij Brand New Day.

Prutserig

Op site staat over verkoop dat het tegen dagkoers gaat als je voor 10 uur opdracht geeft. Daarna dat het binnen 1-2 dagen op tegenrekening staat. Dat er kennelijk een verschil is in rekeningen en een deel van de rekeningen hier niet onder valt staat nergens vermeld. Behoorlijke misinformatie dus. En dan te weten dat ik al ging verkopen om over te stappen naar fonds met lagere beheersvergoedingen.

• Gebruiksgemak website

Goede aanbieder van beleggingen voor je vermogen, pensioen of BEW

Ik heb een gebrek aan tijd om mijn geld te beheren, Brand New Day levert hiervoor een verantwoorde oplossing met een beleggingsrekening. In vergelijking met mijn andere vormen van pensioenopbouw met bankspaarrekeningen liet Brand New Day in de afgelopen 10 jaar zien dat zij de verstandigste keuze zijn. Brand New Day was in 2013 de enige mogelijkheid voor mij om nog bijtijds de fiscale BEW-regeling voor de aflossing van mijn huis te benutten.

Gewoon goed en correct

Geweldige service

Het is de eerste keer dat ik hier mee te maken heb gehad en ben blij hoe ik geholpen ben. Er was wel 1 nadeel dat men geen Brits Paspoort nummer kon invullen. Ook jammer dat jullie telefonisch moeilijk te bereiken zijn, maar ook snel opgelost door een chat :)

• Gebruiksgemak website

Transparantie is ver te zoeken

Brandnewday levert onvoldoende informatie om functionele en technische analyses te maken. Zo is er bijvoorbeeld geen actuele koersinformatie beschikbaar en in zeer beperkt mate historische koersinformatie. Informatie van de onderliggende fondsen is ook lastig te vinden en het is onduidelijk hoe je de koers van de BND fondsen kan afleiden uit de onderliggende fondsen. Ook hebben ze beperkende mogelijkheden zoals 1 maal per week verkopen en 1 maal per maand kopen/rebalancen en een niet altijd even gewenst systeem van percentage verdeling tussen de fondsen wat maandelijks automatisch gerebalanced wordt. Een aankoopfee bij de eerste inleg van 0,5% is niet bepaald laag. Diverse concurrenten hebben fondsen waarbij geen aankoopfee van toepassing is en een vergelijkbare jaarlijkse kostenfee. Vanwege de transparantie problemen geen aanbeveling voor normale beleggingen. Voor sommige productien is het misschien wel een optie tov hun concurrenten, maar dat weet ik natuurlijk niet... Het is vanwege de ontbrekende informatie over de beleggingen meer gokken welk fonds je kiest dan een bewuste keus.... Verlies is altijd voor de klant en kosten moeten altijd betaald worden ongeacht of je verlies of winst hebt.

helemaal prima

helemaal top !!

top

Helder, eenvoudig en praktisch.

Betrouwbaar goede informatie

Ben al jaren bij Brand New Day Rekenen lage kosten hoeden je goed op de hoogte.

compact maar duidelijk

• Gebruiksgemak website

Prima snelle en goede communicatie

Vergelijken jullie de rendementen ook met bijvoorbeeld Meesman? Zij behalen een hoger rendement dan BND. Waar ligt dat precies aan? Ik vind dat Meesman bredere gespreide fondsen heeft dan BND. Hoe kijkt BND hier precies tegenaan? Gaat dit bij BND nog veranderen de komende jaren. Inzicht in het rendement is uitstekend dat komt door de overzichtelijke site. Het laat duidelijk in één oogopslag zien hoe mijn fondsen presteren. Een tevreden maar kritische klant.

Een verademing

Begonnen met een aanvullende pensioenbelegging, en dat beviel zo goed dat toen mijn dochter werd geboren ik er meteen een kinderrekening heb bijgenomen. Ik ben niet een actieve belegger, dus BND is ideaal voor mij. Af en toe wat aanpassen als het moet, en dat werkt gewoon zeer eenvoudig. Veel eenvoudiger dan de grote gevestigde namen, en dat met een stuk minder kosten. Vooral het gebruikersgemak, de overzichtelijke website en de jonge uitstraling van BND zijn voor mij redenen te blijven!

Hele goede vertrouwen

Wij zijn over gestapt naar bnd En ze hebben ons goed geinvoormeerd Zelf snapte we het niet meteen. Legde het nog eens en nog eens uit. Super Zelf nog eens gebeld en weer naar ons geluisterd maar op zeer geduldige en vriendelijke manier en toen geholpen Groetjes van piet

Helemaal tevreden

Sorry kan geen negative dingen verzinnen

• Gebruiksgemak website

Complete en heldere uitleg en informatie

Complete en heldere uitleg en informatie ontvangen. Vragen worden concreet en begrijpelijk beantwoord

Duidelijk, no-nonsense, goed rendement

Ik vind het heel handig dat ik een profiel kan instellen en dan makkelijk keuzes kan maken die daarbij passen. De website is duidelijk en geeft veel informatie. Je kunt ook gewoon bellen (met een mens) en dan krijg je heldere antwoorden. Geen vervelende marketing, wel relevante informatie als dat nodig is.

• Gebruiksgemak website

Goede presentatie van de hele breedte conservatief t/m aggresief

Top presentators die duidelijk spreken en de juiste vragen stellen en beantwoorden. Rustige sfeer ook belangrijk, vooral in deze tijden.

Hoogoorddreef 15

1101BA Amsterdam

Over Brand New Day

Brand New Day is een neobank die de grootbanken uitdaagt op het gebied van sparen en beleggen. We onderscheiden onszelf door de klant op de eerste plaats te zetten, met scherpe tarieven en slimme oplossingen. Brand New Day is bijna volledig tech-driven. Bijna, want we denken graag met u mee en als u ons belt, mailt of chat, krijgt u nog gewoon antwoord van een echt (en leuk) mens. U kunt bij ons dus sparen of beleggen voor later. Voor uw kind, uw pensioen of voor ieder ander willekeurig doel. Daar heeft u zelf weinig werk aan: u belegt automatisch in duizenden aandelen of obligaties en kunt het risico van beleggen (als u dat wilt) automatisch laten afbouwen naarmate de dag waarop u het geld nodig heeft dichterbij komt. Eigenlijk is beleggen bij ons dus hartstikke saai. Maar dat moet ook, want met geld voor later moet u niet spelen.