Onboarding en service prima, transacties tot nu toe erg matig

Veranderingen in portefeuille en bijbehorende doorlooptijden zijn onduidelijk en ook medewerkers van de helpdesk (chat) geven verschillende antwoorden. Wellicht een idee om in plaats van het weergeven van een algemene melding dat transacties verwerkt worden aangeven wat de verwachte datum van completion is? 2 dingen die me opvallen en storen: - Waarom kan een aanpassing van cash naar beleggingsfonds niet in 1 dag terwijl een storting wel meteen wordt verwerkt? - Ik begrijp dat een verandering in portefeuille waarvoor moet worden verkocht en aangekocht wellicht iets langer duurt maar snap niet zo goed waarom dat op verschillende dagen moet plaatsvinden en niet gewoon binnen 1 dag kan.

Zeer prettig gesprek

Zeer prettig gesprek. Aan het handje meegenomen door verschillende websites. Kennis van zaken en behulpzaam. Duidelijkheid verschaffen met waarschuwingen er bij zonder af te doen aan de boodschap. Heldere antwoorden.

eerlijk en oprecht, meedenkend

Sinds ik ben overgestapt naar BND heb ik geen vervelende addertjes onder het gras ontdekt; wel meedenkende en meehelpende medewerkers. Daarnaast vind ik de in rekening gebrachte kosten alleszins aanvaardbaar.

Prettig telefonisch contact

Zodra je een medewerker aan de telefoon hebt (niet altijd lukt het de Brand New Day'er op het afgesproken tijdstip te spreken) heb je te maken met positieve en kundige mensen. Op een enthousiaste manier voorzien ze je van de benodigde informatie. Daarnaast nemen ze ruim de tijd om al je vragen te beantwoorden. Heel fijn!

• Gebruiksgemak website

Vrij snelle hulp, advies.

Het toegezegde formulier laat op zich wachten ........

snel een juist antwoord

ik had een vraag en Iris gaf me snel een antwoord.

zwaar klote

Zoals ik zojuist aangaf tijdens de chat, ben ik destijds met BND in zee gegaan en gaf ik het een 9 Door alle miscommunicaties en slordigheden van de afgelopen maanden is dat nu nog slechts een 6-

Duidelijke website, snel reactie. Aanrader

Makkelijk pensioenrekening aanmaken. Bij vragen snel reactie. Leuke overzichtsfilmpjes wat rendementen per kwartaal doen. En belangrijkste lage kosten. Blijf zo doorgaan.

Geode service en snel

Alles duidelijk en snel geholpen

• Gebruiksgemak website

Goede en snelle service, eea was binnen 2 minuten geregeld!

Perfect en snel geholpen door Sasha, heel fijn!

Prima en snel geholpen

Prima en snel geholpen

Duidelijk en behulpzaam

Duidelijk en behulpzaam

snel en makkelijk

Snelle en adequate communicatie. Duidelijke gebruikersomgeving.

duidelijk; simpel overzichtelijk

zie boven

Overzichtelijke site. Goede support

Ik ben nog steeds blij dat ik een flink deel van mijn pensioen opbouw via BND. Ik heb er veel meer grip op dan op de bedrijfspensioenen die ik heb en waar ik maar moet afwachten hoe teleurstellend de uitkering gaat zijn tegen de tijd dat het zo ver is. Bij BND is MIJN pensioengeld ook echt MIJN pensioengeld.

Prima geholpen

Zie bovenstaand

• Gebruiksgemak website

Behulpzaam en luisterend naar de klant

Sinds 2016 klant en geen spijt van gehad!!! Leuke mensen die voor de klant "rennen" anders dan andere banken, hoop echt dat markantheid en bourgondisch blijft nu jullie groter worden meestal wordt dat anders dus ik hoop dat dat blijft, gr Hans

Laagdrempelig, transparant en meedenkend

Ik ben erg goed geholpen door de medewerkers van BND in het maken van keuzes en het zetten van de juiste stappen in voor mij een nieuwe wereld van beleggen. Ze zijn telefonisch goed bereikbaar, nemen alle rust en tijd om je goed te helpen en al mijn vragen goed te kunnen beantwoorden. Dat schept vertrouwen. De medewerkers zijn erg vriendelijk, professioneel en correct in de benadering. Al met al een fijne ervaring. In de overstapservice die ze leveren wordt je erg goed geholpen om dit soepel te laten verlopen.

• Gebruiksgemak website

Ik ben zeer tevreden met Brand New Day.

Brand New Day heeft een goede prijs / kwaliteit verhouding en vriendelijke en dienstverlenende medewerkers.

Fijne vertrouwde omgeving

Om te beginnen wil ik Brand New Day feliciteren met hun 10 jarig bestaan. Ik heb een goed gevoel bij BND, komen vertrouwd over. Handelen zeer accuraat en de kosten zijn inderdaad lager dan elders. Laten we samen dit gevoel vast houden.

• Gebruiksgemak website

Zeer positieve ervaring, deskundig en vriendelijk en no no sens.

Het openen van een in mijn geval pensioen rekening was heel makkelijk. Als ik af en toe een vraag heb krijg ik meteen antwoord en medewerkers zijn altijd behulpzaam en vriendelijk en ook niet onbelangrijk ze zijn echt aardig zonder dat je voelt of hoort dat ze een verplicht nummer afwerken. Top!

Heel gedegen en klantvriendelijk

Ik ben heel tevreden met jullie. Goede service Jammer dat er geen app is om de beleggingen te volgen.

Snel en klantvriendelijk

Website heerlijk Als ik vraag mail, snel antwoord Goede newsletter, goede prijzen Ga zo door !!!!

Transparantie

Eerlijk transparant en korte lijnen waardoor snel reactie op vragen.

Uitstekend zoals altijd

Men neemt alle tijd om je dingen uit te leggen

Hoogoorddreef 15

1101BA Amsterdam

Over Brand New Day

Brand New Day is een neobank die de grootbanken uitdaagt op het gebied van sparen en beleggen. We onderscheiden onszelf door de klant op de eerste plaats te zetten, met scherpe tarieven en slimme oplossingen. Brand New Day is bijna volledig tech-driven. Bijna, want we denken graag met u mee en als u ons belt, mailt of chat, krijgt u nog gewoon antwoord van een echt (en leuk) mens. U kunt bij ons dus sparen of beleggen voor later. Voor uw kind, uw pensioen of voor ieder ander willekeurig doel. Daar heeft u zelf weinig werk aan: u belegt automatisch in duizenden aandelen of obligaties en kunt het risico van beleggen (als u dat wilt) automatisch laten afbouwen naarmate de dag waarop u het geld nodig heeft dichterbij komt. Eigenlijk is beleggen bij ons dus hartstikke saai. Maar dat moet ook, want met geld voor later moet u niet spelen.