Snelle en goede reactie via chat

Snelle en goede reactie via chat

• Gebruiksgemak website

Duurde iets langer dan beeldscherm aangaf wat betreft wachttijd en daarna goed geholpen.

Snel en duidelijk!

Snel en duidelijk geholpen! Het zou wel mooi zijn geweest als ik het antwoord makkelijk op de website had kunnen vinden.

• Gebruiksgemak website

Snel antwoord en fijn geholpen.

Mijn vragen m.b.t. omzetting van mijn pensioenrekeningen naar een bankrekening werden snel beantwoord.

Goede communicatie

App gegevens

Roy heeft mij keurig geholpen met een vraag die ik stelde over de wijze waarop mijn rendement over mijn geld in de app vermeld staat. Ik lees dat ik een super rendement gehaald moet hebben van 41%! Daarmee wordt ik blij gemaakt met een dood vogeltje. Als ik de inleg deel door de huidige stand dan kom ik uit op een totaal rendement van 8,9% over alle jaren. Erg verwarrend in de app.

Prima geholpen

Duidelijk antwoord, dus goed geholpen!

goede service

• Gebruiksgemak website

Prima financieel bedrijf, transparant, lage kosten, heldere communicatie.

Prima financieel bedrijf, transparant, lage kosten, heldere communicatie.

• Gebruiksgemak website

Mijn ervaring met Brand New Day is uiterst positief.

Je wordt snel en vriendelijk geholpen en krijgt accurate antwoorden op je vragen.

Behulpzaam en goed

Allereerst was mijn vraag niet beantwoord en kreeg ik informatie over iets wat niet relevant was. Toen ik mijn vraag specifieker maakte was het binnen één minuut geregeld. Heel vriendelijk verder.

Zeer gebruiksvriendelijke pensioenrekening voor ZZP-ers

Vorig jaar dan toch maar als ZZP-er mijn pensioen gaan regelen. Uitgekomen op het drie-in-eenproduct van Brand New Day. Vooralsnog maak ik alleen gebruik van de pensioenbeleggingsrekening. Het is echter fijn te weten dat ik elk gewenst moment (een deel) van de beleggingen over kan hevelen naar de pensioenspaarrekening. De gewone beleggingsrekening gebruik ik ook nog niet, maar zit me ook niet in de weg. Naast bovenstaande wil ik graag opmerken dat de online-omgeving van Brand New Day zeer duidelijk, volledig en gebruiksvriendelijk is. Een kind kan bij hen de was doen.

Snel en goed

Snel en goed

Geweldig geholpen

Ik ben net door Bas van de klantenservice zeer efficient geholpen. Prima begin van de dag.

• Gebruiksgemak website

Klantvriendelijk en service gericht!!

Klantvriendelijk en service gericht!!

Tevreden gebruiker!

Goed doordacht product met lage service kosten.

• Gebruiksgemak website

Helder en snel antwoord op mijn vraag

Ik kreeg via de chat snel een duidelijk antwoord op mijn vraag.

• Gebruiksgemak website

Vlot en vriendelijk geholpen door Frits!

Mijn probleem (door mijzelf gecreeerd) was snel opgelost na contact via de chat.

• Gebruiksgemak website

Eerlijke en heldere organisatie. Idee en gevoel dat de klant nog steeds echt koning is

Kan ik kort over zijn, nog nooit een negatieve ervaring gehad.

Geweldige site

Prima ervaring mee. Mijn lijfrente daar ondergebracht maar inmiddels ook een spaarrekening en een beleggingsrekening. Duidelijk en transparant met prima uitleg. Hoef je niet voor te hebben gestudeerd. Gewoon prettig en overzichtelijk

• Gebruiksgemak website

Ik had een vraag, maar de klantenservice heeft me uitstekend geholpen met mijn probleem.

Fantastiese bank

Het afsluiten van een rekening verloopt soepel en gladjes ,niks geen moeilijke woorden of iets dergelijks alles klip en klaar , goede communicatie tussen bank en client over je geld . Ik ben happy met BND.

• Reactiesnelheid N.v.t.
  • Gebruiksgemak website

Netjes, niet te duur, overzichtelijk

Gewoon een goede website, snel, duidelijk, overzichtelijk. Niet al te duur en in communicatie gewoon top!

• Bereikbaarheid N.v.t.
  • Reactiesnelheid N.v.t.

Goed geholpen

Direct, snel en soepel geholpen. Dank en top.

• Gebruiksgemak website

Mijn BND is een gemakkelijke site en overzichtelijk. Alles is goed te overzien en op te vragen

Hoogoorddreef 15

1101BA Amsterdam

Over Brand New Day

Brand New Day is een neobank die de grootbanken uitdaagt op het gebied van sparen en beleggen. We onderscheiden onszelf door de klant op de eerste plaats te zetten, met scherpe tarieven en slimme oplossingen. Brand New Day is bijna volledig tech-driven. Bijna, want we denken graag met u mee en als u ons belt, mailt of chat, krijgt u nog gewoon antwoord van een echt (en leuk) mens. U kunt bij ons dus sparen of beleggen voor later. Voor uw kind, uw pensioen of voor ieder ander willekeurig doel. Daar heeft u zelf weinig werk aan: u belegt automatisch in duizenden aandelen of obligaties en kunt het risico van beleggen (als u dat wilt) automatisch laten afbouwen naarmate de dag waarop u het geld nodig heeft dichterbij komt. Eigenlijk is beleggen bij ons dus hartstikke saai. Maar dat moet ook, want met geld voor later moet u niet spelen.