Helder en weinig kosten. Met pieken en dalen mooi rendement.
Beste Mikis, bedankt voor uw goede beoordeling. Fijn dat u tevreden bent met uw opgebouwde rendement
Maar?? wat betaal ik brand new day eigenlijk? ik heb geen idee....
Beste Rob, wij proberen altijd zo transparant mogelijk te zijn richting onze klanten. Wat u betaalt voor uw rekening staan dan ook altijd vermeld bij de kosten van uw rekening. Daarnaast kunt u altijd contact opnemen met de Klantenservice, wij lichten graag toe wat de kosten voor uw rekening zijn
Bellen ging niet goed, chat wel. Verrast door ruime openingstijden. Ga bellen op rustiger tijden.
Beste Robin, telefonisch zijn wij soms wat lastiger te bereiken in verband met de drukte. Gelukkig heeft u ons wel via de chat kunnen bereiken. Wij proberen uiteraard altijd zo goed mogelijk bereikbaar te zijn voor onze klanten
Heel aangenaam dat je vragen heel snel en adequaat beantwoord krijt. Ik gebruikte het chatten en er werd snel gereageerd. Ria
Beste Ria, bedankt voor de goede beoordeling! Fijn dat u goed bent geholpen door één van onze medewerkers
Tijdens activering rekening werden ontbrekende gegevens snel aangeleverd en kon dit afgerond worden.
Beste Eelke, bedankt voor het mooie cijfer! Fijn om te horen dat alles uiteindelijk goed is opgelost
goede chat gehad en goede uitleg
Beste Johan, bedankt voor uw goede beoordeling! Goed om te horen dat uw vragen beantwoord zijn
Snelle en duidelijke service
Beste Marije, wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze dienstverlening!
Super snel en heel duidelijk antwoord gekregen op mijn vraag
Beste Patric, bedankt voor het mooie cijfer 10!
de persoon die mij geholpen heeft is excellent kundig geduldig en lost alles op Iris is haar naam.
Beste Fer, bedankt voor het mooie compliment! Iris en al onze andere medewerkers doen altijd ons best u zo goed mogelijk te helpen
(on)Gewoon heel erg goed
Beste Fred, fijn om te horen dat u zo tevreden bent met ons!
He was friendly, quick, very helpful and did a great job to promote the BND brand!
Dear John, thank you for good review. How nice to hear that one of our employees has helped you so well!
er klopt van alles niet en als ik dan chat dan wordt het uitgezocht. omzetting gaat ws niet geheel foutloos er moet wel serieuzer met mijn melding en zorg over veranderen wachtwoord omgegaan worden. ik kreeg mails dat de omzetting klaar was en bij inloggen in mijn BND moest ik eerst een nieuw wachtwoord aanmaken. toen die documenten accepteren, toen weer inloggen. Dat werkt daarna niet....rara
Beste Arianne, wat vervelend om te horen dat het inloggen na de omzetting niet goed ging. Wij proberen er altijd alles aan te doen om een vlekkeloos gebruik van onze dienstverlening en producten aan te bieden
goed en snel geholpen
Beste Maurice, bedankt voor de goede beoordeling! Daar doen we het voor
De interviews van Arend-Jan zijn aardig/nuttig. Ik waardeer echter wat meer diepgang en een professionele, kritische interviewer die echt verstand van zaken heeft.
Beste Dirk, bedankt voor uw feedback. Wij zullen dit meenemen in ons dossier om een nog betere dienstverlening aan te bieden
Snel en eerlijk antwoord
Beste Wouter, fijn om te horen dat u tevreden bent met onze dienstverlening!
ik stelde een paar vragen en werd stapje voor stapje meegenomen. fijn.
Beste Pieter, bedankt voor het mooie cijfer 10! Daar doen we het voor.
zie titel
Beste Niels, bedankt voor het mooie cijfer 10! Fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze service. Dit vinden wij namelijk erg belangrijk.
vraag vlot beantwoord.
Beste Rene, bedankt voor het mooie cijfer 9! Fijn dat wij u goed hebben geholpen met uw vraag. In het vervolg kunt u gerust contact met ons opnemen als wij u ergens bij kunnen helpen.
Door de jaren dat ik deelneem heb ik steeds een gezond rendement behaald, tegen zeer schappelijke kosten. ik wordt als klant goed geholpen en ondersteund, gevraagd en ongevraagd wordt ik van goed, helder advies voorzien.
Beste Peter, wij vinden het fijn om te lezen dat u tevreden bent met de ondersteuning die wij bieden. Wij vinden dit namelijk erg belangrijk. Mooi dat u een goed rendement heeft behaald tot nu toe! Wij hopen dat dit goed voortgezet kan worden. Bedankt voor het mooie cijfer 9!
Geen problemen bij mijn transacties.
Je wordt er goed geholpen Ook door de jaren heen waren de contacten prima!
Beste Gerben, bedankt voor de goede beoordeling! Fijn dat u zo tevreden bent
Ik ben op zich zeer tevreden over BND. Eerlijk, duidelijk en goedkoop. Maar al een behoorlijke tijd geleden kwam BND ermee dat ze ook de mogelijkheid wilden bieden om dagelijks in te kopen. Er liggen veel kansen in de markt. Ik moet eerlijk zeggen dat ik dit wel erg lang vind duren. Actief beleggen is niet wat voor mij, maar in het passieve beleggen een klein beetje actief beleggen ligt mij wel. Ik hoop dat dit snel gerealiseerd gaat worden. Verder super goed bezig! Mvg Stephan
Beste Stephan, wij zijn inmiddels bezig met het omzetten van al onze klanten naar onze bankentiteit. Met deze nieuwe rekening(en) is het mogelijk om dagelijks te handelen. Binnenkort worden ook uw rekeningen omgezet, waarna u gebruik kan maken van het dagelijks handelen
Een bedrijf, een dienstverlener van deze tijd. Een uitstekend digitaal platform, geweldige informatieverstrekking over je beleggingen en deskundig. Aanrader.
Beste Kees, bedankt voor de goede beoordeling en het mooie cijfer 10! Fijn dat u zo tevreden bent met onze dienstverlening
Echter de resultaten liever in een schriftelijk verslag dan in de vorm van een pseudo interview in kinderjournaal taal. sorry, maar daar moet ik een beetje van braken.
Beste Bart, wij hebben gekozen voor een video over de beleggingsresultaten zodat dit toegankelijk en begrijpelijk is voor al onze klanten. Uw wens voor een schriftelijk verslag nemen wij zeker mee in onze feedback!
Ze blijven rustig in onrustige tijden en ik heb vertrouwen in hún professie....!
Beste Maria, Fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze dienstverlening!
Hoogoorddreef 15
1101BA Amsterdam
Brand New Day is een neobank die de grootbanken uitdaagt op het gebied van sparen en beleggen. We onderscheiden onszelf door de klant op de eerste plaats te zetten, met scherpe tarieven en slimme oplossingen. Brand New Day is bijna volledig tech-driven. Bijna, want we denken graag met u mee en als u ons belt, mailt of chat, krijgt u nog gewoon antwoord van een echt (en leuk) mens. U kunt bij ons dus sparen of beleggen voor later. Voor uw kind, uw pensioen of voor ieder ander willekeurig doel. Daar heeft u zelf weinig werk aan: u belegt automatisch in duizenden aandelen of obligaties en kunt het risico van beleggen (als u dat wilt) automatisch laten afbouwen naarmate de dag waarop u het geld nodig heeft dichterbij komt. Eigenlijk is beleggen bij ons dus hartstikke saai. Maar dat moet ook, want met geld voor later moet u niet spelen.