Beste Frans, Hartstikke goed! Bedankt voor het mooie cijfer!
Beste Paul, Fijn om te horen dat het een en ander snel opgelost was. Bedankt voor de positieve beoordeling!
Beste Mat, Daar staan we voor! No-nonsense en het allemaal zo eenvoudig mogelijk houden. Fijn dat je je dat ook zo ervaart!
Beste BB, Bedankt voor de fijne review en het compliment aan Rens. Leuk om te horen dat hij u zo goed geholpen heeft.
Beste Ton, Wat goed om te lezen dat u enkel positieve ervaringen heeft gehad met ons. Dat is precies onze bedoeling! :)
Beste Saskia, Heel erg bedankt voor uw positieve beoordeling. Leuk om te lezen dat u zo tevreden bent over ons! Mocht u in de toekomst aanvullende vragen hebben, dan staan wij u uiteraard graag weer te woord. :)
Beste G.M., Ontzettend bedankt voor het goede cijfer. Goed om te horen dat onze service goed bevalt!
Beste Angela, Bedankt voor uw positieve review en het complimentje voor Mees! Goed punt! Uit uw persoonlijke dashboard kunt u die informatie helaas niet halen. Wel hebben we op onze website een beleggingstool: https://new.brandnewday.nl/wat-levert-beleggen-u-op/ Daarmee kunt u wel met verschillende scenario's en ingaves spelen om zo te kijken wat dat op kan leveren!
Beste JB, Hartelijk dank voor uw review. Leuk om te lezen dat het zo goed bevalt bij Brand New Day. En jammer inderdaad, dat de eerste stap met uw beleggingen in eerste instantie niet bij ons gezet was ;) Hopelijk blijft u nog een tijdje beleggen bij ons en haalt u dat eerdere gemiste rendement toch nog in!
Beste Steven, Vervelend dat u hebt moeten wachten. Ik zie inderdaad dat wij aan de achterkant nog een laatste vinkje moesten zetten.. Excuus. Meteen even gedaan en de rekening is nu actief.
Beste Hendrik, Ik begrijp dat dat tegenvalt. Het is momenteel erg druk waardoor u ons niet snel te pakken kreeg. Het duurt daarom helaas langer dan gewoonlijk. Onze oprechte excuses daarvoor. We bellen u in ieder geval gelijk even terug, dan kunt u alsnog uw vragen kwijt.
Beste Gerard, Fijn om te horen! Bedankt.
Beste Alja, Heel erg bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat onze website de juiste ondersteuning biedt! En ja, ook in het weekend staan wij u graag te woord! :)
Dear Seyman, Thanks for your review. Glad the chat was helpful :D
Beste Math, Bedankt! Goed om te horen dat u snel en vriendelijk geholpen bent.
Beste Richard, Hartelijk dank voor het mooie cijfer. Fijn dat het meteen zo duidelijk geworden is.
Beste Eric, Wat fijn dat u zo tevreden bent met de snelle oplossing. Daar doen we het voor! Bedankt voor het achterlaten van het mooie cijfer.
Beste Elvira, Bedankt voor uw beoordeling. Jammer om te zien dat u niet naar tevredenheid geholpen bent via de chat. Ik zie dat mijn collega er even ingedoken is en het probleem na afloop van het chatgesprek alsnog verholpen heeft. Hij stuurt u ter bevestiging nog even een e-mail.
Originele beoordeling
Beste Rob, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Vervelend dat het inzien van de koersen in eerste instantie niet helemaal ging. Gelukkig is het uiteindelijk toch gelukt.
Beste Beernt, Bedankt voor het mooie cijfer. Goed om te horen dat we u snel geholpen hebben.
Beste GT, Hartelijk dank voor de positieve beoordeling. Fijn dat het u zo goed bevalt bij ons.
Beste meneer Van Schendel, Bedankt voor uw beoordeling. Jammer om te zien dat u niet tevreden bent. Ik begrijp uw punt. Het is vervelend dat de offerte-aanvraag de rekeningen blokkeert. Dat is niet waar u op zit te wachten, snap ik goed. Het is een fout in het systeem en we werken aan een oplossing, maar ik begrijp goed dat het niet klantvriendelijk overkomt. Onze oprechte excuses. Uw offerte is inmiddels geannuleerd. U kunt uw rekeningen weer gewoon inzien en beheren.
Beste Jay, Bedankt voor het goede cijfer! Fijn dat de eerste ervaring met ons zo prettig was.
Beste Jan, Welkom bij Brand New Day en bedankt voor de mooie beoordeling! Dat uw ervaring zo positief is horen we graag, daar doen we het voor!
Beste Gerhard, Bedankt voor uw beoordeling. Het spijt mij oprecht te horen dat u teleurgesteld bent. Op de beleggingsrekening waren wij al bezig met het in rekening brengen van de servicekosten. De afhandeling daarvan heeft uw eigen opdracht gekruist, waardoor de verwerking net iets langer duurt dan u van ons gewend bent. We handelen verschillende opdrachten achter elkaar (en niet tegelijkertijd) af en omdat het volledig automatisch gaat kunnen we een opdracht die al in behandeling is, niet beïnvloeden. Ik snap uiteraard dat dat in dit geval vervelend is en u het liever anders had gezien. De opdrachten worden op dit moment in ieder geval verwerkt en zijn binnen enkele werkdagen afgerond. https://new.brandnewday.nl/particulier/dagelijks-handelen-bank/
Brand New Day is een neobank die de grootbanken uitdaagt op het gebied van sparen en beleggen. We onderscheiden onszelf door de klant op de eerste plaats te zetten, met scherpe tarieven en slimme oplossingen. Brand New Day is bijna volledig tech-driven. Bijna, want we denken graag met u mee en als u ons belt, mailt of chat, krijgt u nog gewoon antwoord van een echt (en leuk) mens. U kunt bij ons dus sparen of beleggen voor later. Voor uw kind, uw pensioen of voor ieder ander willekeurig doel. Daar heeft u zelf weinig werk aan: u belegt automatisch in duizenden aandelen of obligaties en kunt het risico van beleggen (als u dat wilt) automatisch laten afbouwen naarmate de dag waarop u het geld nodig heeft dichterbij komt. Eigenlijk is beleggen bij ons dus hartstikke saai. Maar dat moet ook, want met geld voor later moet u niet spelen.
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.