Wij zijn zeer tevreden.
Top kwaliteit en betrouwbaar.
4 December 2022
Sandra
Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 44 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,7
Review overzicht
Top kwaliteit en betrouwbaar.
4 December 2022
Sandra
MONTFOORT
Dhr Bon komt zijn afspraken na. Hij werkt nauwgezet ,komt op tijd. De omgeving wordt altijd netjes achter gelaten.
20 November 2022
Nely den Toom
Papenhoeflaan 94
Vakkundig, volgens afspraak en bovendien goede adviezen.
Kees
Zie hierboven
H.E.
IJsselstein
De werkzaamheden volledig volgens afspraak uitgevoerd en tijdens uitvoering op een prettige manier kunnen volgen. Het geheel met gebruikmaking van veilige steigers.
R
IJsselstein
Het werk is gedaan zoals afgesproken
14 September 2022
Cees
Montfoort
Bart Bon is een vakman , rustig, neemt alle tijd en geeft goede adviezen. We hebben er al jaren contact mee. Prijs - Kwaliteit verhouding in orde.
12 September 2022
Bertus
Montfoort
Fijne partner voor al het schilderwerk
11 September 2022
Andre
Montfoort
We hadden nog een zoldertrap ongeschilderd (nieuwbouw) die een wel een goede lik verf kon gebruiken. Schuren, grondverf, rondop tredes en spijlen van hekwerk gekit en daarna afgelakt. Bijkomstig voordeel was nu ook dat kraken van de trap veeeel minder werd. Kortom, vakwerk voor een betaalbare prijs.
7 April 2022
Jeroen
dank je wel!
Van afspraak tot oplevering: vakwerk
6 April 2022
Hans
Woerden
dank je wel!
was ook fijn om voor jullie te werken
Keurig schilderwerk, vlotte werker, laat alles netjes achter. Echt een aanrader.
6 April 2022
Daniëlle
Haastrecht
Voorafgaande aan het werk en goede en verstandig advisering. Uitvoering van het werk met respect voor bestaand interieur. Uitvoering van het werk opeen manier die bewondering afdwingt.
28 December 2021
Ton
De Meern
Dank je wel.
We spreken elkaar weer voor het buitenschilderwerk.
Heeft keurig werk afgeleverd! Kan hem aan iedereen aanraden, sleutel kun je gerust afgeven. Laat ook alles netjes achter na een dag schilderen wanneer hij de volgende dag weer aan de slag moet.
27 December 2021
Laura
Utrecht
Dank je voor je review.
Tot een volgende keer!
Super tevreden met het schilderwerk!! Ook met het advies qua kleur!!
21 November 2021
karin
Dank je wel.
Huis ziet er weer super strak uit.
Ben ook benieuwd naar de nieuwe tuin.
Mvrgr,
Bart
Kwaliteit werk is goed. advies was ook goed.
3 October 2021
Arnoud
utrecht
Het geheel volgens afspraak verlopen en het ziet er keurig uit. Ook is alles netjes achtergelaten.
22 August 2021
Jasper
Montfoort
Zorgvuldig, netjes, werkt hard en levert goede kwaliteit.
22 August 2021
Bram
Maarssen
Super kwalitatief werk geleverd! Komt afspraken perfect na.
28 April 2021
Kees
Harmelen
Dank je wel voor je beoordeling,
Je zit er weer mooi bij!
Groet Bart
Prima schilder die doet wat hij belooft. Laat het werk netjes achter. Geeft advies en denkt mee in de wensen van de klant.
25 April 2021
Léon de Ridder
Montfoort
Bedankt voor de beoordeling!
Veel woongenot in jullie mooie en frisse woonkamer / keuken.
Groet Bart
Nadat wij ons huis samen met een aantal buren hadden laten schilderen door Bon Schilderwerken en zeer tevreden waren over werkwijze en resultaat ( en niet te vergeten het prettige karakter van de schilder), hebben wij ook een afspraak gemaakt voor enig binnenschilderwerk. Het werd weer op professionele en vriendelijke wijze uitgevoerd, dus wij kunnen dit bedrijf aan ieder aanbevelen
24 April 2021
Hanno
De Meern
Beste Hanno,
Dank je voor de beoordeling en vooral bedankt voor de gastvrijheid.
Tot een volgende keer.
Mijn ervaring met Bart Bon schilderwerken was heel goed, hij heeft heel netjes werk gedaan en zijn afspraken na gekomen.
24 April 2021
Gerard Hartsink Hartsink
MONTFOORT
Dank je voor je beoordeling.
Veel plezier in je (nieuwe) woonkamer / keuken.
mvrgr. Bart
Plaats 4