Filters

9

Gehoord, begrepen en gedreven

Door gehoord en begrepen te zijn heeft Sileo Letselschade mijn verhaal accuraat overbracht en met gedrevenheid van de bewindspersoon is het succesvol afgerond.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed en snel geholpen

Discreet en snel geholpen ik raad Sileo jurist aan voor men die graag geholpen wilt worden door professionele juristen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend geholpen

Rob heeft ons uitstekend bijgestaan nadat een van onze kinderen een ernstig verkeersongeval had. Hij is doortastend te werk gegaan, is kundig en resultaatgericht, en bracht onze verhaalsactie tot een goed einde. Hij heeft ons daadwerkelijk ontzorgd in het traject.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geluk bij een ongeluk!

Na mijn ongeluk bijna 2 jaar geleden werd ik doorverwezen naar Rob, die mij zou ondersteunen met alle bijzaken die bij het ongeluk kwamen kijken. Vanaf het eerste moment was het contact uitermate prettig. Rob heeft mij vanaf het begin tot eind zeer kundig en prettig bijgestaan. Ik had mij geen betere letselschadeadvocaat kunnen wensen, Rob was mijn lichtpuntje in de vervelende periode na mijn ongeluk. Rob bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijk en vakkundig!

De ondersteuning van Rob bij het afhandelen van mijn letselschade heb ik als erg positief ervaren. Prettig en persoonlijk kennismakingsgesprek en daarna vlot en deskundig op de hoogte gehouden van het proces. De heldere communicatie van Rob was ook erg prettig!

 • Aanbevelen? Ja
10

Ervaren professionele partij om mee samen te werken

Rob is een zeer ervaren en professionele expert, die actief de zaak beheerd. Heldere en korte lijnen in de communicatie zowel met cliënt als met de andere partijen. Prettig in de omgang.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend geholpen

Zeer tevreden. Persoonlijke benadering en van begin tot eind goed geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel goed

Rob heeft mij erg goed geholpen. Hij is vriendelijk, professioneel en altijd goed bereikbaar. Het contact is altijd erg prettig verlopen. Ik zou Rob zeker aanbevelen!

 • Aanbevelen? Ja
9

Wat een verschil in aanpak

Ik ben overgestapt van rechtsbijstandverzekeraar naar Sileo. Wat een verschil in aanpak. Direct en persoonlijk contact, goed bereikbaar en goed advies. Erg fijn.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel erg goed

Rob heeft ons erg goed geholpen nadat ik mijn knie had gebroken tijdens een ongeval. Rob heeft de tijd voor ons genomen, was een luisterend oor en heeft ons veel werk uit handen genomen. Hiernaast heeft hij ons ook goed geadviseerd, en meer geregeld dan dat wij dachten wat nodig was. Wij zijn heel erg tevreden over Sileo Letselschade.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Rob is een specialist in zijn vak. Hij reageert snel, is duidelijk, is realistisch, denkt mee en blijft door vragen om zoveel informatie mogelijk in te winnen zodat hij je gericht kan bij staan tijdens het proces. Kortom resultaatgericht. Werk goed mee met het verstrekken van de benodigde informatie en hij probeert het beste van te maken. Het is een nette en aardige man die zijn werk serieus neemt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige begeleiding

Je word gehoord en dat vond ik het belangrijkste. Altijd goed bereikbaar. Geen drempel makkelijk contact.

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg deskundig en duidelijke communicatie.

Rob heeft me snel en deskundig geholpen. Het heeft veel stress ontnomen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Rob is erg goed in zijn vak, een erg warm persoon!

Ik ben in contact gekomen met Rob na een ernstig auto ongeluk. Rob kwam bij ons thuis en luisterde goed naar mijn verhaal en legde alles duidelijk uit. Ik was pas 16 jaar toen Rob bij ons thuis kwam, en in de harde wereld van de verzekering was Rob juist erg fijn om mee te werken. Het contact is altijd erg prettig verlopen, of het nou over de mail was bellen of whatsapp. Rob reageert altijd zo snel mogelijk en met een passend antwoord op jouw vraag. Ik zou Rob zeker iedereen aanbevelen!! Voor mij is hij de beste in zijn vak. Nogmaals bedankt Rob! Voor alles!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vanaf de eerste ontmoeting goed geholpen

Door mijn tussenpersoon werd ik na een polsbreuk voor de letselschade doorverwezen naar Sileo Letselschade van Rob Borninkhof. Hij kwam aan huis en legde alles uit over de gang van zaken. Stapje voor stapje loodste hij me door de gang van zaken rond de afhandeling van de schade, zonder dat het mij veel extra tijd kostte. Hij was goed op de hoogte van de mogelijkheden rond vergoedingen. Hij reageerde snel, en onderhandelde met de tegenpartij. Door mijn speciale hulp van een therapeut had ik gelukkig weinig restschade. Mede door de heer Borninkhof stemde de tegenpartij in met dit lange herstelproces.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel vertrouwd

Mijn ervaring met Rob Borninkhof van Sileo letselschade is meer dat prettig geweest vanaf dag één. Rob is een zeer zachte persoon, waarbij je je snel op je gemak voelt. De tegenpartij was niet altijd even begripvol, maar Rob heeft dit heel goed aangepakt en altijd in mijn belang gehandeld. Ten alle tijde kon ik Rob mailen, bellen, appen en altijd werd ik gehoord. Nogmaals dank voor alles!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch

Na een vervelend d ongeluk op t vliegveld heeft Rob mij fantastisch ondersteund door t ziekelijke gedeelte van t letsel op zich te nemen. Naast t zakelijke was t erg fijn dat hij zich ook bekommerde om mijn welzijn en af en toe incheckte hoe t met mij en mijn herstel ging. Een warm persoon die de afhandeling fantastisch heeft geregeld.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super geholpen

Rob heeft mij heel goed geholpen communicatie ging makkelijk en snel

 • Aanbevelen? Ja
10

Echt een fijn letselschade bedrijf.

Ontzettend fijne,vriendelijk vlotte en behulpzame hulp bij mijn letsel ivm auto ongeluk. Neemt veel dingen uit handen en was voor mijn herstel erg fijn. Kan deze ten zeerste aanraden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Mijn ervaring met Rob als schadeherstel jurist was uitstekend

Ik heb Rob onder zeer lastige omstandigheden leren kennen als een zeer kundig en betrokken professional met een behoorlijke dosis inlevingsvermogen. Ik heb zeer veel gehad aan de juridische bijstand van Rob. Hij beschikt over een goede inhoudelijke kennis en komt zijn afspraken altijd na !

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer vriendelijk, correct en deskundig

Dankzij de vriendelijke, correcte en vakkundige hulp is mijn proces en afhandeling uitermate fijn verlopen. Het zijn toch zaken die je niet alledaags bij de hand hebt, dus ik was in zeer goede handen om dit via deze weg uit handen te geven.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend bijgestaan door Rob in dit lange traject

Rob is een vriendelijke man met veel ervaring in de letselschade. Hij heeft mij volledig bijgestaan in dit hele traject en al het contact met de verzekeraar gehad om uiteindelijk de beste deal voor mij als klant bij de verzekeraar te krijgen. Ik zou Rob bij iedereen aanbevelen als zij een letselschade adviseur nodig hebben.

 • Aanbevelen? Ja
9

Uitstekende en kundige adviezen in een prettige sfeer.

Na een persoonlijke kennismaking heeft Sileo Letselschade (Rob) ons vanaf het allereerste begin uitstekend geadviseerd en begeleid in een voor ons nieuw traject. Het dossier is dan ook voor ons naar tevredenheid gesloten. Doorslaggevend was ook hier het advies van Sileo Letselschade v.w.b. de mogelijkheden. Kortom, Sileo Letselschade is kundig, duidelijk en snel in de berichtgevingen, die hebben plaatsgevonden in een bijzonder prettige sfeer.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig resultaat behaald.

Dit hadden wij nooit bereikt zonder de hulp van Sileo. Snel en altijd antwoord van Rob. Dit is echt een aanrader als je een slachtoffer bent geweest van een ongeluk.

 • Aanbevelen? Ja
10

De advocaat die jou ontzorgd.

Ik had nooit verwacht dat je na een ongeval met letselschade totaal kan worden ontzorgd. Wat een TOP ADVOCAAT ...!!

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.