Bij de verkoop van onze woning werd goed en betrokken gewerkt en we werden fijn ontvangen en behandeld met name door de heer Journee
Geachte mevrouw Kuipers, Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst. Met vriendelijke groet, mr. Rodney Kartoidjojo Brakel Journée & Wouters Netwerk Notarissen
Geachte heer en mevrouw Woldhuis, Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst. Met vriendelijke groet, mr. Rodney Kartoidjojo Brakel Journée & Wouters Netwerk Notarissen
Geachte heer Wouters, Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst. Met vriendelijke groet, mr. Rodney Kartoidjojo Brakel Journée & Wouters Netwerk Notarissen
Geachte heer en mevrouw Goedendorp, Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst. Met vriendelijke groet, mr. Rodney Kartoidjojo Brakel Journée & Wouters Netwerk Notarissen
Geachte mevrouw Kort-in 't Hout, Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst. Met vriendelijke groet, mr. Rodney Kartoidjojo Brakel Journée & Wouters Netwerk Notarissen
Geachte heer Tuil, Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst. Met vriendelijke groet, mr. Rodney Kartoidjojo Brakel Journée & Wouters Netwerk Notarissen
Snelle afhandeling. Gelukkig werden de contracten niet woord voor woord voorgelezen. Scheelt weer tijd.
Geachte mevrouw Eiling, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Uw opmerkingen nemen wij ter harte. Graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst. Met vriendelijke groet, mr. Rodney Kartoidjojo Brakel Journée & Wouters Netwerk Notarissen
Er worden goede tips en informatie gegeven in het voorgesprek en er is meteen een duidelijk kostenoverzicht.
Geachte heer Swama, Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst. Met vriendelijke groet, mr. Rodney Kartoidjojo Brakel Journée & Wouters Netwerk Notarissen
Alles was oke
Geachte heer Pruisman, Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst. Met vriendelijke groet, mr. Rodney Kartoidjojo Brakel Journée & Wouters Netwerk Notarissen
zonder meer goed
Geachte heer Onnes, Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst. Met vriendelijke groet, mr. Rodney Kartoidjojo Brakel Journée & Wouters Netwerk Notarissen
Geachte heer en mevrouw Vos-de Jonge, Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst. Met vriendelijke groet, mr. Rodney Kartoidjojo Brakel Journée & Wouters Netwerk Notarissen
Vriendelijke ontvangst, er wordt niet op de klok gekeken en er was ruimte voor een echt persoonlijk gesprek. Aan de hand daarvan verdere nuttige info gekregen.
Geachte heer en mevrouw Wortelboer, Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst. Met vriendelijke groet, mr. Rodney Kartoidjojo Brakel Journée & Wouters Netwerk Notarissen
Goed geholpen , kennis van zaken en daarbij op de hoogte zijn van het dossier , persoonlijk betrokken. Zeer goede uitleg .
Geachte heer en mevrouw De Wal-Weydemuller, Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst. Met vriendelijke groet, mr. Rodney Kartoidjojo Brakel Journée & Wouters Netwerk Notarissen
Alles duidelijk en helder uitgelegd. In begrijpelijke taal
Geachte heer Weisenbach, Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst. Met vriendelijke groet, mr. Rodney Kartoidjojo Brakel Journée & Wouters Netwerk Notarissen
Geachte heer Coopman, Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst. Met vriendelijke groet, mr. Rodney Kartoidjojo Brakel Journée & Wouters Netwerk Notarissen
was gewoon goed
Geachte heer Klees, Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst. Met vriendelijke groet, mr. Rodney Kartoidjojo Brakel Journée & Wouters Netwerk Notarissen
zijn voor advies bij U geweest en werden met onze vragen betreffende onze testament op een voor ons begrijpelijke manier voor ons uitgelegd hoefden geen wijzigingen te doen.
Geachte heer Bos, Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst. Met vriendelijke groet, mr. Rodney Kartoidjojo Brakel Journée & Wouters Netwerk Notarissen
prima geregeld
Geachte heer Slik, Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst. Met vriendelijke groet, mr. Rodney Kartoidjojo Brakel Journée & Wouters Netwerk Notarissen
Zie mijn bevindingen hier boven.
Geachte mevrouw Meijer, Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst. Met vriendelijke groet, mr. Rodney Kartoidjojo Brakel Journée & Wouters Netwerk Notarissen
1 x aankoop van een woning en 2 x een hypotheekakte.
Geachte heer Niemeijer, Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst. Met vriendelijke groet, mr. Rodney Kartoidjojo Brakel Journée & Wouters Netwerk Notarissen
Door dhr. Kartoidjojo zeer deskundig en vriendelijk te woord gestaan.
Geachte heer en mevrouw Haan-de Vries, Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst. Met vriendelijke groet, mr. Rodney Kartoidjojo Brakel Journée & Wouters Netwerk Notarissen
Geachte heer en mevrouw Van Breugel, Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst. Met vriendelijke groet, mr. Rodney Kartoidjojo Brakel Journée & Wouters Netwerk Notarissen
Geachte heer Hut, Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst. Met vriendelijke groet, mr. Rodney Kartoidjojo Brakel Journée & Wouters Netwerk Notarissen
we werden zeer uitgebreid ter woord gestaan, dat hebben we als zeer prettig ervaren
Geachte heer Munneke, Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst. Wij wensen u een gezond 2013 toe. Met vriendelijke groet, mr. Rodney Kartoidjojo Brakel Journée & Wouters Netwerk Notarissen
Geachte heer Drenth, Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst. Wij wensen u een gezond 2013 toe. Met vriendelijke groet, mr. Rodney Kartoidjojo Brakel Journée & Wouters Netwerk Notarissen