Geachte mevrouw Barelds, In verband met de vakantieperiode is het er niet van gekomen, maar desondanks danken wij u hartelijk voor uw beoordeling en zijn wij u in de toekomst graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, mr. Rodney Kartoidjojo Brakel & Wouters Netwerk Notarissen
op een zeer prettige en deskundige manier advies gekregen.
Geachte mevrouw Kuiper-Muntinga, Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst. Met vriendelijke groet, mr. Rodney Kartoidjojo Brakel & Wouters Netwerk Notarissen
Vlotte afhandeling
Geachte heer De Vos, Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst. Met vriendelijke groet, mr. Rodney Kartoidjojo Brakel & Wouters Netwerk Notarissen
Was klantvriendelijk en ter zake doende.
Geachte heer Loef, Bedankt voor uw reactie. Wij zijn u graag in de toekomst weer van dienst. Met vriendelijke groet, Margreet Oldenziel
Geachte heer Elzinga, Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst. Met vriendelijke groet, mr. Rodney Kartoidjojo Brakel Journée & Wouters Netwerk Notarissen
Voor het door ons gevraagde een passend antwoord gegeven. Een positieve hint gegeven ten aanzien van een eventuele volmacht.
Geachte heer Luinge, Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst. Met vriendelijke groet, mr. Rodney Kartoidjojo Brakel Journée & Wouters Netwerk Notarissen
Begrijpt wat we willen en werkt dat deskundig uit
Geachte mevrouw Mooibroek-Jumelet, Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst. Met vriendelijke groet, mr. Rodney Kartoidjojo Brakel Journée & Wouters Netwerk Notarissen
Prima, duidelijke uitleg, en advies. Gaat met de tijd mee, en wij zien geen enkele aanleiding om naar een ander kantoor te gaan.
Geachte heer De Graaf, Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst. Met vriendelijke groet, mr. Rodney Kartoidjojo Brakel Journée & Wouters Netwerk Notarissen
Geachte heer en mevrouw Tepper-Broekema, Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst. Met vriendelijke groet, mr. Rodney Kartoidjojo Brakel Journée & Wouters Netwerk Notarissen
Geachte heer en mevrouw Sloots-de Jonge, Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst. Met vriendelijke groet, mr. Rodney Kartoidjojo Brakel Journée & Wouters Netwerk Notarissen
Verliep prima, geen op- of aanmerkingen.
Geachte mevrouw Van Veen, Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst. Met vriendelijke groet, mr. Rodney Kartoidjojo Brakel Journée & Wouters Netwerk Notarissen
Geachte mevrouw Martinez, Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst. Met vriendelijke groet, mr. Rodney Kartoidjojo Brakel Journée & Wouters Netwerk Notarissen
Zeer correct en vriendelijk.
Geachte heer Marks, Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst. Met vriendelijke groet, mr. Rodney Kartoidjojo Brakel Journée & Wouters Netwerk Notarissen
Geachte heer en mevrouw Zochorek, Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst. Met vriendelijke groet, mr. Rodney Kartoidjojo Brakel Journée & Wouters Netwerk Notarissen
De betreffende notaris was correct in omgang, goed voorbereid, zakelijk, bereid tot het geven van extra informatie en uitleg. De notaris maakte een deskundige indruk en had en brede kennis van zaken.
Geachte heer Schaafstal en mevrouw Heine, Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst. Met vriendelijke groet, mr. Rodney Kartoidjojo Brakel Journée & Wouters Netwerk Notarissen
alles netjes afgehandeld
Geachte mevrouw Van der Veen, Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst. Met vriendelijke groet, mr. Rodney Kartoidjojo Brakel Journée & Wouters Netwerk Notarissen
Alles was zoals verwacht mag worden van een gerenomeerd kantoor.
Geachte heer en mevrouw Sinnige-Stam, Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst. Met vriendelijke groet, mr. Rodney Kartoidjojo Brakel Journée & Wouters Netwerk Notarissen
Advies en stukken geleverd waar we om vroegen. Waar nodig een duidelijke uitleg gegeven.
Geachte mevrouw Fransens, Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst. Met vriendelijke groet, mr. Rodney Kartoidjojo Brakel Journée & Wouters Netwerk Notarissen
Geachte heer Wolven, Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst. Met vriendelijke groet, mr. Rodney Kartoidjojo Brakel Journée & Wouters Netwerk Notarissen
Geachte heer Thole, Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst. Met vriendelijke groet, mr. Rodney Kartoidjojo Brakel Journée & Wouters Netwerk Notarissen
ik vind het een prettig kantoor met een eerlijk advies. Ales word duidelijk uitgelegd,
Geachte mevrouw Hofman, Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst. Met vriendelijke groet, mr. Rodney Kartoidjojo Brakel Journée & Wouters Netwerk Notarissen
nvt t
Geachte heer en mevrouw Groenhagen, Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst. Met vriendelijke groet, mr. Rodney Kartoidjojo Brakel Journée & Wouters Netwerk Notarissen
duidelijke uitleg, vriendelijk, snel een afspraak
Geachte heer Kostwinder, Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst. Met vriendelijke groet, mr. Rodney Kartoidjojo Brakel Journée & Wouters Netwerk Notarissen
Geachte heer Boer, Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst. Met vriendelijke groet, mr. Rodney Kartoidjojo Brakel Journée & Wouters Netwerk Notarissen
Het was een kleine afhandeling die prima is verlopen. Lekker vlot en vriendelijk.
Geachte heer Spijker, Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst. Met vriendelijke groet, mr. Rodney Kartoidjojo Brakel Journée & Wouters Netwerk Notarissen