Mijn ervaring is dat het een erg traag bedrijf is. Het afronden neemt heel veel tijd in bij hun. Ook kunnen de brieven duidelijker naar mijn mening
Geachte Vijay, Zou u contact met ons kantoor willen opnemen om dit te bespreken? Vriendelijke groeten, Wouters Netwerk Notarissen
We hebben in een relatieve korte tijd veel appartementen gekocht en het notariskantoor stond in deze periode bijna letterlijk dag en nacht voor ons klaar!
Geachte heer Schuit, Hartelijk dank voor uw beoordeling en uiteraard zijn wij u in de toekomst weer graag van dienst. Met vriendelijke groet, mr. Rodney Kartoidjojo Brakel & Wouters Netwerk Notarissen
Doen wat ze beloven !
Geachte heer en mevrouw Pinkster-Stel, Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst. Met vriendelijke groet, mr. Rodney Kartoidjojo Brakel & Wouters Netwerk Notarissen
Correcte informatie en afhandeling.
Geachte heer en mevrouw Mulder-Rosien, Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst. Met vriendelijke groet, mr. Rodney Kartoidjojo Brakel & Wouters Netwerk Notarissen
Er was tijd om ons uitleg te geven zodatvwij precies wisten wat we ondertekenden. Ook werd ons advies gegeven wat we erg op prijs stelden.
Geachte heer en mevrouw Woltmeijer-van der Horst, Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst. Met vriendelijke groet, mr. Rodney Kartoidjojo Brakel & Wouters Netwerk Notarissen
zeer deskundig en klantvriendelijk en dachten ook mee over erven van de woning en de verschillende opties.
Geachte mevrouw Van den Brink, Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst. Met vriendelijke groet, mr. Rodney Kartoidjojo Brakel & Wouters Netwerk Notarissen
Snel en zeer duidelijk uitleg over "papierwerk/contracten" Altijd iemand bereikbaar voor vragen.
Geachte mevrouw Clomenil, Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst. Met vriendelijke groet, mr. Rodney Kartoidjojo Brakel & Wouters Netwerk Notarissen
vriendelijk , duidelijk , deskundig .
Vriendelijk ontvangst en duidelijke uitleg
Niets op aan te merken, alles ging prima. Duidelijke communicatie, vriendelijk te woord gestaan en heldere uitleg.
Geachte heer en mevrouw Korn-van Kan, Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst. Met vriendelijke groet, mr. Rodney Kartoidjojo Brakel & Wouters Netwerk Notarissen
Geachte heer Smidtman-Gruppen, Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst. Met vriendelijke groet, mr. Rodney Kartoidjojo Brakel & Wouters Netwerk Notarissen
we hebben een positieve ervaring, men weet waar men het over heeft maar weet het zo te brengen dat je het snapt. ook als "gewoon" mens. ze zijn klant vriendelijke en helpen je waar ze kunnen. ondanks dat het vaak een serieuze aangelegenheid beterft kunnen ze een grapje wel warderen. dit is prettig.
Geachte heer Strootman, Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst. Met vriendelijke groet, mr. Rodney Kartoidjojo Brakel & Wouters Netwerk Notarissen
Geachte heer Jurgens, Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst. Met vriendelijke groet, mr. Rodney Kartoidjojo Brakel & Wouters Netwerk Notarissen
Prettige behandeling, deskundig
Geachte heer en mevrouw De Boer-Orsel, Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst. Met vriendelijke groet, mr. Rodney Kartoidjojo Brakel & Wouters Netwerk Notarissen
Geachte mevrouw Homan, Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst. Met vriendelijke groet, mr. Rodney Kartoidjojo Brakel & Wouters Netwerk Notarissen
Zeer correct .Zal het zeker aanraden
Geachte mevrouw Kleve, Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst. Met vriendelijke groet, mr. Rodney Kartoidjojo Brakel & Wouters Netwerk Notarissen
Hoffelijk, correct en snel
Geachte heer en mevrouw Kesteloo-Kok, Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst. Met vriendelijke groet, mr. Rodney Kartoidjojo Brakel & Wouters Netwerk Notarissen
Geachte heer Strijker en mevrouw Bouma, Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst. Met vriendelijke groet, mr. Rodney Kartoidjojo Brakel & Wouters Netwerk Notarissen
"behandeling" op maat, in de breedste zin van het woord (zie specificatie onder "rapportcijfer""
Geachte heer en mevrouw Jansen-Langermans, Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst. Met vriendelijke groet, mr. Rodney Kartoidjojo Brakel & Wouters Netwerk Notarissen
alles was zeer correct
Geachte heer Roelfs, Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst. Met vriendelijke groet, mr. Rodney Kartoidjojo Brakel & Wouters Netwerk Notarissen
Wat je moet en kan verwachten van een Notaris vindt je bij Brakel en Wouter Notarissen. Deskundige mensen en goed advies voor een betaalbare tarief.
Geachte heer Hut en mevrouw Dijk, Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst. Met vriendelijke groet, mr. Rodney Kartoidjojo Brakel & Wouters Netwerk Notarissen
Het kantoor heeft zoals altijd een goede indruk op ons achter gelaten. Er is alle tijd, rust en ruimte om vragen te stellen. Kortom, uiterst plezierig ontvangen en geholpen.
Geachte heer en mevrouw Van Tongeren-Toren, Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst. Met vriendelijke groet, mr. Rodney Kartoidjojo Brakel & Wouters Netwerk Notarissen
Er wordt naar geluisterd en goed adviesgegeven
Geachte heer en mevrouw Schouten, Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst. Met vriendelijke groet, mr. Rodney Kartoidjojo Brakel & Wouters Netwerk Notarissen
Geachte heer en mevrouw Seip, Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst. Met vriendelijke groet, mr. Rodney Kartoidjojo Brakel & Wouters Netwerk Notarissen