Netjes gedaan
Het rieten dak weer in goede staat gebracht. Ziet er weer keurig uit. Alles mooi schoon en opgeruimd achtergelaten.
28 July 2026
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 112 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
Klanten prijzen consequent snelle service, duidelijke communicatie en betrouwbare vakwerk. De algehele ervaring per project is positief met professioneel personeel en kwaliteitsresultaten. De feedback geeft aan dat het proces van offerte tot uitvoering vlot verloopt en men is tevreden.
28 July 2026
Toon
Aerdt
Het werk is keurig uitgevoerd zoals afgesproken. Vakmensen en goede kwaliteitscontrole na afronden van de werkzaamheden!
24 July 2026
Rick Langereis
Wapenveld
Op de dag dat ons dak gerepareerd is vroeg ik me later af of ze wel geweest waren. Uurtje klaar en perfect opgeruimd
23 July 2026
Bernadette van Duijvenbode
Leuth
Wij kijken zeer tevreden terug op de samenwerking met alle medewerkers van Pape: vanaf het eerste telefoontje tot en met de oplevering. Goed overleg, begrip voor wat en hoe wij de vernieuwing voor ons zagen. Heldere afspraken en verantwoordelijkheid genomen voor het volledige proces. Vakmensen aan het werk in regen en hitte. Plezierig in de omgang. Zeer zelfredzaam en gericht op vakmanschap en klanttevredenheid.
16 June 2026
Ruud en Yolande
Wilp
Na 11 jaar was het achtervlak van ons rieten dak toe aan een scheerbeurt Dat was hard nodig en na 1.5 dag zag het dak er weer als nieuw uit Alles netjes volgens offerte uitgevoerd Met dit bedrijf kan je veilig in zee!
2 June 2026
Peter
Wijchen
Snel, accuraat, betrouwbaar en vakkundig.
8 March 2026
Berry
Rheden
Pape heeft onze rieten kap gelegd en wij hebben daar elk jaar het onderhoud. De mensen die komen spreken niet altijd vlot Nederlands maar zijn wel zeer deskundig. De kap aan de éne kant van het huis wordt slechter, dat is ons netjes uitgelegd. We wachten nu op de offerte.
11 November 2025
Reinanda
Epe
Wij zijn een tevreden klant van Pape Rietdekkers. Communicatie verloopt goed, informatie is helder, checken en bijwerken riet verloopt altijd prima en snel.
21 October 2025
Liesbeth Zwartelé
Leiderdorp
De rieten kap had achterstallig onderhoud Dus moest nodig gerepareerd worden. De reparaties zijn uitstekend uitgevoerd. Jammer dat we niet gewoon konden communiceren, aangezien deze mannen alleen Hongaars konden. Alleen maar via de vertaalapp. Maar de 2 rietdekkers hebben uitstekend werk verricht. Nogmaal bedankt voor de goede service
2 October 2025
Martien
Eersel
We hebben ons dak op laten knappen door Pape. Dit hebben ze zeer goed gedaan. Complimenten voor Michy en Richy de 2 rietdekker. Maar ook Olaf komt zijn afspraken zeer netjes na. Fijne ervaring met deze rietdekker.
2 October 2025
Piet
Eersel
Werk aan onze hooiberg prima uitgevoerd.
27 September 2025
Cees
Echteld
Beste rietdekker van Nederland met een uitstekende service (zowel binnen- als buitendienst). Onderhoud wordt netjes ingepland en reparaties vakkundig uitgevoerd.
23 July 2025
Roy
Lelystad
Een betrouwbare partij. Van offerte tot uitvoering verliep alles probleemloos. Twintig jaar geleden hebben zij ook met volle tevredenheid voor ons gewerkt.
23 July 2025
Ton
Bosch en Duin
Er is onderhoud aan dak verricht ivm kaal worden riet onder twee dakkapellen en de groeven die ontstaan door regen waar twee delen van het dak samenkomen.
17 June 2025
Anja
Doetinchem
dit mooie bedrijf weet hoe er gewerkt moet worden, geen 9 tot 5 mentaliteit zelf op zaterdag gaan ze door. echt vakwerk door jongens die alles heel goed doen en overleggen. niks is ze teveel en het resultaat is echt schitterend!
11 April 2025
Sam groenewoud
Rheden
Ons dak is opnieuw geschoren en weer als nieuw. De dakdekkers hebben alles netjes achtergelaten en kundig het dak gerepareerd waar nodig. Wij kunnen Pape rietdekkers aanbevelen, is een zeer betrouwbare partner voor het rieten dak. De manager/opzichter kwam nog controleren of alles na tevredenheid was uitgevoerd.
13 March 2025
pieter spreeuwers
Arnhem
Het ziet er weer prachtig uit, mooi onderhoudswerk verricht!
3 March 2025
Ester
Lichtenvoorde
Er wordt altijd vakkundig werk afgeleverd. Vriendelijke mensen
12 February 2025
Ron
Velp
Harde werkers met uitstekend vakmanschap! Resultaat is geweldig
22 December 2024
Carlo
Heinkenszand
Wij zijn heel erg tevreden met het eindresultaat van het herstellen van ons rieten, de 2 personen hebben een fantastisch werk geleverd in zeer slechte weersomstandigheden .
17 December 2024
Annemie
Hove
Fijne samenwerking m.b.t. afspraken en opdracht. Opdracht is naar tevredenheid uitgevoerd.
3 October 2024
Richard Wouters
Arnhem
Goede intake met duidelijke offerte. De rietdekkers werkten stevig door, met zorg en oog voor detail, en de werkplek werd iedere dag ordentelijk achter gelaten. Het werk werd meer dan op tijd opgeleverd. We zijn zeer te spreken over het eindresultaat!
7 June 2024
Robert-Jan Korenromp
Aalsmeer
Pape houd zich aan de afspraken en hebben zeer mooi werk afgeleverd.
28 May 2024
Michel
Arnhem
Gewoon een mooi stuksken werk wat ze leveren.
17 May 2024
Theodoor
Aalten
Verrast de rekening toch iets voordeliger uitvalt dan de offerte. Dank daar voor. Daar spreekt vertrouwen uit. T.a.v. van de werkzaamheden. Voir opgesteld vriendelijke medewerkers. Echter, en ik schroom een beetje, de mobiele telefoon is kennelijk erg belangrijk. Als het functolioneel is dan okee. Maar kreeg de indruk dat er erg veel gebruik van werd gemaakt. Ik weet niet hoelang de pauzes m9gen zijn, maar voor de koffie die wij aanboden was dat tochzeker drie kwartier, misschien n9g wel iets meer. Als u mij vraagt werkt er hard gewerkt dan moet ik zeggen nee. Er is net werk geleverd daar niet van U vraagt mij om mijn bevindingen dus wil ik ook eerlijk zijn.
8 May 2024
Rene
Ruurlo
Uiteraard is het de bedoeling dat telefoon alleen wordt gebruikt als dit nodig is voor het werk of in de pauzes. Met betrekking tot de pauzes mag u ervan uitgaan dat wij deze niet in rekening brengen.
Wij pakken uw opmerkingen op met onze collega's.
Rodenbroekweg 4 A
7048 AV Wijnbergen