Aanrader

Onwijs vriendelijke en vakbekwame dames en het werkt prima. Als ik had geweten dat ontharen zo makkelijk en pijnvrij kan zijn, was ik er veel vroeger mee begonnen.

• Klantvriendelijkheid

Goed geholpen met het gewenste resultaat

Vooral vond ik het fijn om geholpen te worden door Manon

• Klantvriendelijkheid

-Medewerkers met kennis van zaken; - zeer klantvriendelijk; -aanbevolen methode slaat zeer goed aan!

Prettige gesprek/intake

Goede voorlichting en professionele indruk.

• Klantvriendelijkheid

- altijd vriendelijk - goede prijs kwaliteit verhouding

Heel fijn!

Tot nu toe 2 peelings gehad, en zeer goed geholpen!

Tevreden!

Ik vond het een erg prettige sfeer, waarbij de ervaren werknemers samen met jou een persoonlijk plan maken (en de behandeling tussendoor nog kunnen aanpassen op jouw behoeftes). Ik vind het alleen jammer dat ik bij de laatste keer laseren, nog heb gehoord dat ik minstens nog 6 behandelingen nodig heb op 1 behandelgebied. Dit is dus het dubbele van 1 pakket, waardoor het eigenlijk erg duur wordt. Ik merkte ook verschil tussen de verschillende behandelaren, waarbij sommigen een andere techniek gebruikten dan anderen. Het is denk ik belangrijk om aan te geven wat jij prettig vindt. Al met al ben ik erg tevreden met de service!

• Klantvriendelijkheid

Hele fijne en lieve specialisten, die voor het beste resultaat gaan

Vanaf het eerste moment dat ik binnen kwam, voel ik mij prettig bij de specialisten. Ze gaan voor het beste resultaat en luisteren echt naar wat jij zelf verwacht en adviseren daarbij heel fijn. Ik heb laseren behandelingen gehad en ben nu verder gegaan met mijn huid verbeteren. Na 1 maand merk ik al een heek verschil.

Zeer prettige ervaringen

Ik heb mijn behandelingen altijd als zeer prettig ervaren. Het gehele team bestaat uit vriendelijke en kundige dames die weten waar ze mee bezig zijn. Geven duidelijke uitleg, gaan secuur te werk en houden de klant goed in de gaten.

Fijne mensen, persoonlijke behandeling

Altijd als je er komt wordt er een hand gegeven en wordt je naar een aparte kamer gebracht. Er wordt goed uitgelegd wat er gaat gebeuren en hoe de ervaring de keer ervoor was. Erg fijn.

• Klantvriendelijkheid

Tijdens mijn behandeling heerst er een goede sfeer.

Tijdens mijn afspraken word ik goed behandeld en verlaat ik de clinic met een goed gevoel. De medewerkers zijn beleefd en vriendelijk.

Heel lieve medewerkers

Lieve medewerkers Goed resultaat

• Klantvriendelijkheid

Fijn personeel en heel goede apparatuur.

Gekomen voor laserbehandelingen. Ik zie het haar verdwijnen. Nu haarloos de zomer in! 🤗

Prettige sfeer

Netjes geholpen

• Klantvriendelijkheid

Goede behandeling en vriendelijk personeel

Ik ben erg tevreden over de laserontharingsbehandelingen bij clinic Lara's Leiden. Net mijn vijfde behandeling gehad en al nauwelijks meer haargroei onder mijn oksels. Het personeel is erg aardig en behulpzaam. De behandeling is snel en geeft direct resultaat.

Uitstekende kliniek!

Onlangs geweest voor mijn acne. Hele fijne behandeling gehad (peeling). Goed uitleg gekregen over de producten die ik thuis moet gebruiken. Ik ben zeer tevreden!