4 sterren: goede service, goed behandeld

Ontzettend aardig personeel. Ze zijn bereid tot meedenken en aanpassen waar nodig. Wij hadden de ondergrond niet voldoende voorbereid en ze hebben ons hierbij advies gegeven en zijn meerdere keren op de locatie geweest. Prettig contact.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ondanks dat het een klein project is voor een bedrijf als de Keij hebben ze constructief met ons meegedacht waarbij ook heel nadrukkelijk is gekeken naar het beschikbare budget. Klantvriendelijkheid is wat ons betreft een 10 waard en wij zouden dit bedrijf zeker aanbevelen. Vwb de prijs kwaliteitsverhouding is er in de wijde omgeving geen bedrijf te vinden die dit kan evenaren.

• Ervaring met: Keerwanden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer bekwaam organisatie- van offerte t/m levering. Ze denken met je mee-in oplossingen. Jong, enthusiast en voor een marktconform prijs. Hoog kwaliteit material, 1000 m2 gelegd in en enkele dagen. Ben tevreden mee!!

• Ervaring met: Betonplaten

• Ervaring met: Overige