Goede en duidelijke communicatie en profesionele afwerking

Eerste contact heel plezierig. Snelle afspraak voor offerte en noodreparatie. Duidelijke uitleg, kwalitatief goed materiaal en wederom goede communicatie wie wat wanneer. Uitgevoerd door net personeel. Al met al uitermate tevreden.

goede service, en snelle afhandeling. komen hun afspraken na. top.

Fijn bedrijf om mee samen te werken. Zeer tevreden.

Van advies tot uitvoering perfect.

Lekkage van het platte dak werd terstond beoordeeld; kreeg een goed en uitgebreid advies en de uitvoering van de werkzaamheden verliepen vlot en doeltreffend. Heel erg tevreden.

zeer aan te raden bedrijf !

Buitengewoon kundig advies; waarbij ook gekeken wordt naar het budget van de klant. verder alles precies volgens afspraak, waarbij ook 'n compliment gegeven moet worden aan het keurige personeel !

Mijn complimenten voor de totale advisering en uitvoering. Ik zal jullie bedrijf iedereen kunnen aanbevelen.

Goede kwaliteit en snelle service

Snelle en betrouwbaar bedrijf die zijn afspraken na komt.

Communicatie is keurig.

Communicatie, helderheid en terugkoppeling over het werk. Prima!

Dave heeft bij ons nieuw dak gelegd, kun je op vertrouwen

Goede ervaring , houden zich aan afspraken

Prof Oppenheimstraat 6

5463ED Veghel