Heeft een totaal van 49 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,6
Review overzicht
Positief sentiment95%
Elvira zorgt voor rust en structuur. Haar kennis en kunde zijn duidelijk aanwezig. Ze komt afspraken na en handelt met een humane, niet-oordelende benadering. Ze is onpartijdig en professioneel en stelt altijd het belang van de kinderen voorop.
Sterke punten
Rust en structuur
Kennis en kunde
Onpartijdigheid
Gebaseerd op 4 reviews
Een zeer vertrouwde, betrokken maar ook professionele dame!
Elise heeft ons bijzonder goed geholpen om de echtscheiding tot een goed einde te brengen. Buiten al het verdriet van uit elkaar gaan heeft zij er voor gezorgd dat we dit hoofdstuk goed hebben afgesloten.
Ze is een hartelijke en bevlogen mediator. Zonder ook maar een seconde het gevoel te hebben dat ze "partij koos" heeft ze het allerbeste voor mijn ex en mijzelf aangehouden. Ze luisterde heel goed naar onze verhalen, omstandigheden en wensen hoe wij het graag wilden hebben. Bij onduidelijkheden legde ze alles goed en helder uit. Soms wel vaker dan een keer. Want als je hoofd zo vol is heeft zij het geduld om het nog eens te vertellen.
Wat heel erg prettig was, ze begon ieder gesprek met het vragen hoe het met ons was. Niet gelijk to the point, maar eerst naar de mens toe.
Elise, enorm bedankt!
21 January 2021
Arjan
Nijmegen
Mijn ervaring met Apart verder is super goed (niet dat het dagelijkse kost voor me is).
We zijn echt goed begeleid en geholpen.
Daarvoor alle dank aan Elise.
15 December 2020
Jeffrey
Positieve onafhankelijke begeleiding
Elise heeft een zeer positieve opbouwende persoonlijkheid die tracht onafhankelijk beide partijen zo goed mogelijk tijdens dit proces te begeleiden.
30 November 2020
Jurgen
Berghem
Meelevend en professioneel
Elise heb ik ervaren als iemand die goed in de gaten heeft met wie ze te maken heeft en hoe zij zich voelen. Hierdoor is alles soepel verlopen met goede begeleiding en uitleg.
15 November 2020
Frank
Beuningen Gld
Geweldig!
Elise is een aardige vakkundige vrouw die met beide partijen meedenkt een echte aanrader, voor een soepele scheiding
Judith
28 October 2020
Judith
Tevreden
Heb er een tevreden gevoel aan over gehouden
Alles is open en eerlijk verlopen .
En wat betreft persoonlijke benadering ben ik zeer tevreden . over de kennis en hulpvaardigheid van Elise alleen maar lof
28 October 2020
Bert
Vakkundig en met rust!
Elise schat de situatie en omstandigheden zeer goed in. Het resulteerde dat ze zeer waardevolle aanbevelingen en aandachtspunten had. Ook in de nazorg was en is het prettig met Elise. Ben blij dat wij gekozen hebben voor Scheidingspraktijk Apart Verder en trots op het resultaat.
Dank je Elise!
11 September 2020
Floris
Lüdenscheid
Elise combineert op een prettige manier zakelijkheid met persoonlijke aandacht. Ze heeft zowel oog voor het proces als voor de emoties die bij een scheiding komen kijken.
27 July 2020
Karin
NIjmegen
Door Elise's deskundigheid en rust verliep het proces vlot en vlekkeloos
Een scheiding is niet leuk of eenvoudig maar door de zeer professionele en vriendelijke begeleiding werd het proces overzichtelijk, helder en verliep het vlot en probleemloos.
2 July 2020
Rinske
Beuningen
Super fijne en snelle begeleiding!
Van Elise, kregen we fijne begeleiding bij het regelen van onze scheiding. We konden het snel en goed regelen en ze voorzag ons van allerlei praktische tips!
4 April 2020
Paulien
Nijmegen
Respectvol en veilig, samen zijn.
Ik voelde mij gehoord en gezien.
Ruimte voor ieder zijn eigen manier van omgaan met de situatie.
Zorgvuldige handelswijze.
Elise, dankjewel voor deze prettige ervaring.
25 March 2020
Daisy Petrona Claase
Nijmegen
In een woord Elise is een Professionele, compassievolle, oprecht mens met een berg begrip en geduld.
Onze scheiding was een niet alle daagse voor Elise omdat wij alles uit de kast hadden getrokken om te voorkomen dat het een vechtscheiding zou worden. Door allerlei omstandigheden en rare obstakels van buiten af duurde het traject een paar jaar.
Het begrip en geduld dat Elise voor ons had was waarschijnlijk gevoed door dat zij zag hoe veel moeite wij zelf deden om alles in goede banen te leiden.
Nu dat alles achter de rug is gaan we met een gerust hart dat alles perfect geregeld is ons nieuwe hoofdstuk tegemoet.
We hebben ieder een eigen pad maar we zijn nog altijd de beste vrienden. Hoe zeggen ze dat "if you love someone set them free"
Elise, je zag dat in ons en heb ons pad en onze keuzes met respect en geduld behandeld. Namens Mijn beste vriendin en Mij Hartelijk Dank ;)
21 March 2020
Steve
Erg prettig
Elise is een erg prettige en kundige mediator. Ze heeft de scheiding op een goede manier vormgegeven en daardoor mij veel rust en duidelijkheid gegeven. Het is erg fijn om op deze manier door een moeilijk proces te komen.
12 February 2020
Hans
Nijmegen
Een veilige, betrouwbare haven in moeilijke tijden.
Elise Jansen van het bureau Apart Verder is een prettig mens, een aimabele vrouw die met veel kennis van zaken ons door een zeer moeilijke periode heen geloodst heeft. Op een heel professionele manier heeft ze ons begeleid door het hele echtscheidingsproces. Met name de openingszin bij iedere ontmoeting: "hoe is het met jullie?", vond ik heel prettig. Het gaf ruimte gevoelens van verdriet, onzekerheid, twijfel en vragen te uiten en te bespreken. Ik ben haar heel dankbaar voor haar hulp.
24 October 2019
Annelou
NIJMEGEN
Fijne en professionele benadering
In een periode waar alles even op zijn kop komt te staan zorgt Elise voor een rustige en duidelijke aanpak. Er is oor voor je persoonlijke verhaal en daarnaast neemt ze je mee door alle dingen die geregeld moeten worden.
9 October 2019
anneke
nijmegen
Elise heeft veel kennis en stelt zich onpartijdig op.
Kundig en alles liep vlgs planning.
Miran
Heilig landstichting
Zeer goed geholpen bij alles.
Echt een aanrader.
Ze heeft een luisterend oor en blijft menselijk. En denkt goed mee Complimenten.
Dennis Jansen
Druten
top vrouw!
hoe vervelend scheiden ook is.
toch gingen we elke keer met een goed gevoel weg.
ze helpt je met alles van a tot z en neemt ook de tijd voor je.
1 een woord een top vrouw.
ik hoop dat niet veel mensen het nodig hebben maar mocht je gaan scheiden moet je bij scheidingspraktrijk apart veder zijn!
A
druten
Heel prettig en betrouwbaar contact.
Heldere en open communicatie. Prettig contact en betrouwbaar voor beide partijen.
13 April 2019
Maartje
Nijmegen
Rust en duidelijkheid tijdens het scheidingsproces
We waren opzoek naar een goede mediator in Nijmegen. Elise gaf ons tijdens het (vrijblijvende) oriënteringsgesprek al direct duidelijkheid over haar manier van handelen. Fijn om in roerige tijden hierin goede, professionele begeleiding te hebben. We hebben beide haar onpartijdigheid ervaren. Ik vond het ook prettig om vooraf al duidelijkheid over de kosten te krijgen. Iets wat onze jurist niet kon aangeven. Kortom, wij zijn erg blij dat Elise ons geholpen heeft onze scheiding zo goed mogelijk te regelen. Dit geeft je uiteindelijk weer ruimte om je op de toekomst te gaan richten.
Elise bedankt!
R. en E.
8 April 2019
Roel
Nijmegen
Deskundig, empatisch met een helder eindresultaat
Super goede deskundige aanpak. Op basis van vriendelijke meelevendheid met als eindresultaat een helder geformuleerd echtscheidingsconvenant waarin in alle partijen goed vertegenwoordigd zijn. Heel knap werk! Ik raad iedereen Apart Verder aan. Scheiden blijft een emotioneel en zakelijk lastig proces maar met de hulp van Elise lukt het dan toch op ‘samen apart verder te gaan’ Top!
15 March 2019
Marieke
Deskundige en professionele begeleiding
Dank je wel Elise, voor je deskundige begeleiding. Wij hebben jou als mediator zeer betrokken ervaren.
15 March 2019
Marco
Zeer betrokken en onpartijdig
Ik heb Elise als een zeer betrokken en onpartijdige mediator ervaren. Daadkrachtig en oog voor wat er speelt. De samenwerking verliep erg prettig. Mails werden vlot beantwoord en de afwikkeling is goed verlopen.
13 March 2019
Berrina
varik
Ik heb Elise ervaren als zeer professioneel met veel empathie en warmte
Ze heeft in mijn zaak bewezen dat ze echt voor beide partijen staat zonder iemand tekort te doen. Het was een verwarrende periode dus fijn dat alles nu zo goed is geregeld en vast gelegd. Als je wil scheiden kan ik Elise als mediator van harte aanraden.
13 March 2019
M