Geen woorden voor hoe slecht dit is

Ik 2x gemaild met een vraag over mijn website. Beide keren geen antwoord ontvangen. Alleen een standaardmail met bericht dat ik binnen 2 werkdagen antwoord krijg. Dat antwoord laat nog steeds op zich wachten. Ik vind dit echt beneden alle peil, geen woorden voor zo slechte service.

• Wat heeft de meeste invloed op uw tevredenheid? Geboden oplossing
  • Welke opmerkingen of tips heeft u hoe DTG haar klantenservice kan verbeteren? geef je klanten antwoord als ze met een vraag komen

Slecht

Ik vroeg iets en ze ging kijken. Kreeg geen reactie meer en heb de verbinding verbroken. Heb meer te doen dan wachten.

• Wat heeft de meeste invloed op uw tevredenheid? Geboden oplossing
  • Welke opmerkingen of tips heeft u hoe DTG haar klantenservice kan verbeteren? Reditie geven?

snelle service en gelijk bereikbaar

Goede ervaring

• Wat heeft de meeste invloed op uw tevredenheid? Klantvriendelijkheid
  • Welke opmerkingen of tips heeft u hoe DTG haar klantenservice kan verbeteren? geen

Prima service, snel afgehandeld

Mijn vraag is snel afgehandeld, goed meegedacht.

• Wat heeft de meeste invloed op uw tevredenheid? Geboden oplossing
  • Welke opmerkingen of tips heeft u hoe DTG haar klantenservice kan verbeteren? N.v.t.

goed service en vriendelijk

netjes betrouwbaar en correct

• Wat heeft de meeste invloed op uw tevredenheid? Geboden oplossing

Snel antwoord op mijn mail

gOED

Snelle reactie met chatten

Correcte afhandeling en fijn dat je eventueel ook kunt bellen

Goed en correct

De medewerker kon zelf het probleem niet oplossen maar stuurt het door naar deskundigen.

• Geboden oplossing N.v.t.
  • Wat heeft de meeste invloed op uw tevredenheid? Klantvriendelijkheid

Contact via whatsapp ging prima. Er kwam snel een oplossing

Contact via Whatsapp ging prima. Er werd snel een oplossing geboden. Toonzetting was vriendelijk.

• Wat heeft de meeste invloed op uw tevredenheid? Geboden oplossing
  • Welke opmerkingen of tips heeft u hoe DTG haar klantenservice kan verbeteren? Betere telefonische bereikbaarheid

Vriendelijk

De klantenservicemedewerker was erg vriendelijk en heeft me goed geholpen. Ik heb echter wel een klacht over de afhandeling achteraf. Ik heb 3 uur achter elkaar (!!) een email ontvangen over het invullen van deze vragenlijst. Dit lijkt mij vrij onnodig. Als er één mail wordt gestuurd kan er ook wel vanuit worden gegaan dat hij wordt ingevuld...

behulpzaam

aardige medewerker die meteen met me mee ging denken en pas stopte toen mijn probleem was opgelost

• Wat heeft de meeste invloed op uw tevredenheid? Klantvriendelijkheid

Bedrijfsinfo aanpassen lastig - personeel vriendelijk

• Wat heeft de meeste invloed op uw tevredenheid? Geboden oplossing
  • Welke opmerkingen of tips heeft u hoe DTG haar klantenservice kan verbeteren? Vereenvoudigen wijzigen

• Wat heeft de meeste invloed op uw tevredenheid? Klantvriendelijkheid
  • Welke opmerkingen of tips heeft u hoe DTG haar klantenservice kan verbeteren? -

Zeer klantgerichte medewerkers

De medewerkers van DTG op zowel de service als de sales afdeling zijn oplossingsgericht en nemen verantwoordelijkheid. Zij overleggen met elkaar om issues efficiënt oplossen. Daar hou ik van!

Prettige chat-functie

Prettige chat-functie

• Wat heeft de meeste invloed op uw tevredenheid? Geboden oplossing

Redelijk geholpen maar niet af!

Ik zou nog een beschrijving toegezonden krijgen voor de instellen van Outlook. Die heb ik echter nog niet ontvangen

• Wat heeft de meeste invloed op uw tevredenheid? Klantvriendelijkheid
  • Welke opmerkingen of tips heeft u hoe DTG haar klantenservice kan verbeteren? Zorgen voor adequate helpdesk die niet steeds hoeft

Wel goed

Langzaam maar goed