Filters

9

Boven verwachting vriendelijk en kundig geholpen.

Meelevend, betrokken, motiverend en gedreven. Op momenten dat ik het niet meer kon overzien of wilde opgeven, aangezien het een lang proces is geweest, werden ik altijd met veel begrip aangemoedigd. Er werd niet opgegeven, de adviezen waren zeer kundig, verre van afstandelijk, zeer kundig, hartelijk, persoonlijk en het woord ‘opgeven’ staat niet in het woordenboek. Ik zou Letsel Impact zeker aanraden en ik hoop het niet, maar mocht ik ooit nog hulp nodig hebben, dan weet ik waar ik naartoe ga. Ik was van de zenuwen altijd aan het uitstellen en met alle geduld kreeg ik een herinnering, de meeste dingen regelden Letsel Impact voor me. Alles werd tot op de bodem uitgezocht! Dat was me never nooit gelukt zonder de expertise van Letsel Impact. Dankbaar dat er nog zulke lieve mensen zijn, die wel pittig genoeg zijn om tegen de tegenpartij op te boksen! Boven verwachting vriendelijk en kundig geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Door vol te houden toch onze zaak gewonen

Door een ongeval bij Letsel impact terecht gekomen, hij is er tot op het bot voor gegaan na 3.5 jaar heeft hij het toch voor elkaar gekregen. Super bedrijf.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede begeleiding

Franck heeft alles perfect geregeld. Goede begeleiding, duidelijke uitleg, steeds alles terug gekoppeld Tot een goed eindresultaat gekomen Bedankt voor alles

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goede service, persoonlijk betrokken.

Goede gesprekken gehad, persoonlijke betrokkenheid. Zeer vakkundig! Bedankt Franck

 • Aanbevelen? Ja
10

Franck heeft altijd het beste met mij voor gehad!

Wij hebben een lange samenwerking gehad met Franck, die wij als zeer prettig ervaren hebben. Franck dacht altijd goed mee en was altijd op de hoogte van alles! Door zijn kennis en kunden zijn we tot een goede eindregeling gekomen. Dank daarvoor!

 • Aanbevelen? Ja
10

FANTASTISCH

De persoonlijke begeleiding en het meedenken en doorpakken van Franck is maar in 1 woord uit te drukken, fantastisch. Ik had geen betere in zijn vak kunnen treffen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Letselschade Impact is zeer gedreven en deskundig!

Dhr de Graaf heeft ons zeer goed ondersteund en onze belangen behartigd. Hij stond voor ons altijd klaar!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top goede service en uitleg

Ik ben zeer goed geholpen en zeer goeden uitleg en werd altijd op de hoogte gesteld. Top service

 • Aanbevelen? Ja
9

prettige ervaring

ben heel goed geholpen werd altijd optijd op de hoogte gesteld van de stand van zaken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Van begin tot eind goede communicatie en denkt mee wat het beste is voor cliënt Letsel impact is echt een aanrader Ben heel tevreden met hun

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden over de dienstverlening door Letsel Impact

Er komt wat op je af als er letsel ontstaat bij een ongeval. Omdat dit niet je dagelijkse bezigheden zijn vonden wij het niet onverstandig om Letsel Impact Belangenbeharting in te schakelen. Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van Franck van Letsel Impact. Hij legt alles duidelijk en helder uit en gaat vervolgens met de betrokken partijen aan de slag. Tussendoor wordt je volledig op de hoogte gehouden van de voortgang en is er een systeem waarop je kan inloggen waarin het gehele proces is vastgelegd. Met het eindresultaat zijn wij zeer tevreden. De gemaakte kosten en tijd zijn volledig vergoed en de schadevergoeding is passend voor het letsel.

 • Aanbevelen? Ja
10

Weet zaken goed aan te pakken

Is prettig in de omgang, heeft respect voor je, hij stelt je op je gemak. Is zeer betrokken, kan goed luisteren, ervaren in zijn werk, te vertrouwen. Kortom: hij heeft voor mij in positieve zin het werk verricht.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ontzettend behulpzaam

Direct altijd terug telefoon of mail! Super!

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect en zeer kundig.

Heel fijne samen werking gehad met franck. Blijft altijd boven op de zaak zitten,en reageert gelijk als je vragen hebt. En denkt goed met je mee. Nog maals mijn dank hiervoor.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend geholpen recht door zee

Recht door zee, eerlijkheid

 • Aanbevelen? Ja
10

super fijn!

dhr de Graaf weet waar hij het over heeft. hij heeft het beste met je voor en dat hij ook blijken. ik ben super goed geholpen, ondanks de corona fijn en snel contact gehad. ik zou letsel impact dan ook zeker aanraden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Deskundige hulp met een prima resultaat

Door een vriend van me die werkt bij een financieel adviesbureau wat goede ervaringen had met Letsel Impact heb ik contact met Franck de Graaf opgenomen. Na een prettig gesprek heeft hij me in het hele proces deskundig geadviseerd en begeleid met uiteindelijk een prima resultaat. Ik ben zeer tevreden, zeker wat betreft de inschatting van de medische risico's in de toekomst en de afhandeling daarvan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Klasse, netjes, professioneel en een uitstekende manier van werken

Wij zijn heel tevreden met jullie dienstverlening. De heer F. de Graaf heeft onze belangen behartigd in onze situatie. Dit is heel netjes en goed gedaan. Wij zijn niks tekort gekomen en alles is op een nette en profesionele wijze afgehandeld. We zijn super tevreden over de werkwijze van Letsel Impact.

 • Aanbevelen? Ja
10

Voor een goede belangenbehartiger naar Letsel Impact

De samenwerking ging hartstikke prima met Franck. Hij legt ook alles duidelijk uit, waar de vragen gesteld worden probeert hij ook zo uitgebreidt mogelijk een antwoord op de vraag te geven, zeker wanneer onduidelijkheden zijn. Deze belangenbehartiger werkt ook goed samen met andere Professionals die mij hebben geholpen om met mijn beperkingen, mijn doelen te behalen. Dus als je een belangenbehartiger nodig hebt, kies voor Franck van Letsel Impact

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende belangenbehartiger

Zowel zakelijk als privé hele fijne begeleiding gehad. Snelle reacties via de mail. Altijd telefonisch bereikbaar als het nodig was. Verschrikkelijk goede begeleiding gehad in zaken die geweest zijn en voor het afhandelen van de Letselschade.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super zorgzaam zeer helpend! De allerbeste

Zeer zorgzaam en behulpzaam. Doet zijn uiterst allerbest om het allerbeste voor zijn cliënten te regelen en is altijd bereikbaar voor vragen, zeeeeeeeer helpend. Zeer vriendelijk, Zeer aardig!! Enorm fijn! Ik had het niet beter kunnen treffen LETSEL IMPACT BELANGENBEHARTIGING GEWOON EEN 10! IK BEN ENORM EN HEEL DANKBAAR VOOR ALLE HULP EN OOK STEUN. Franck is de meest lieve, aardige en helpende man die ik heb leten kennen na een vreselijke ervaring! Ik raad iedereen hem aan !!

 • Aanbevelen? Ja
8

deskundig en acuraat en persoonlijk

dat mijn letsel schade naar volle tevredenheid is afgehandeld.

 • Aanbevelen? Ja
10

Aanrader!

Betrouwbaar, integer & zeer professioneel geholpen door Franck.

 • Aanbevelen? Ja
10

fantastisch

Zeer professioneel ales afgewerkt

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd