Op tijd, efficiënt en vriendelijk

De assistentes aan de balie zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. De behandelingen van tandarts Schoenaker zijn duidelijk efficiënt en hij ondertitelt wat hij doet tijdens de behandeling.

Goed gevoel bij behandeling

Goed gevoel bij behandeling. Met meerdere behandelingen zeer tevreden, dat heb ik persoonlijk ook weleens laten weten. Geeft goed advies en kan ideeen weerleggen

• Behandelend Tandarts Schoemaker

Vriendelijk, zachtaardig, degelijk, betrouwbaar.

Ik ben al zo'n 20/25 jaar patient bij dokter Schoemaker en wat ik daarvoor wéleens bij andere tandartsen had, heb ik nooit het gevoel gehad dat het eigen gewin boven mijn gebit ging. Bovendien is het schoonmaken bij de controle inbegrepen, ipv doorgestuurd te worden naar een mondhygiënist, wat een dubbele factuur kan betekenen. Ik vertrouw hem volkomen,dus zolang als het kan blijf ik bij deze tandarts.

Prima relaxte behandeling

Ik had een wortelkanaalbehandeling. Er werd duidelijk uitgelegd wat er ging gebeuren. Tandarts en assistente zijn goed ip elkaar afgestemd, dat straalt rust uit

• Behandelend Tandarts Smelt

mijn ervaring met de heer Schoemaker is prima.

Kort geleden aangetaste tanden met lelijke plekjes zeer verfraaid met een composiet behandeling. Uitleg en behandeling zeer goed verlopen. Resultaat heel mooi geworden.

• Behandelend Tandarts Schoemaker

Deskundige en aardige tandartsen en assistenten

Ik ben erg tevreden over deze tandartspraktijk. De behandelingen worden goed en zorgvuldig gedaan, en er wordt de tijd genomen voor toelichting en vragen. Er is ook een prettige sfeer dankzij ook de assistentes die erg (klant)vriendelijk en doortastend zijn als je belt of in de praktijk bent.

Deskundig, snel en vriendelijk

De tandarts en mondhygiënist zijn deskundig, vriendelijk, snel en altijd conform afspraak zonder uitloop. Zeer tevreden.

Fijne tandartspraktijk qua personeel

Aardige kaakchirurg & professioneel. En vriendelijke assistenten.

• Behandelend Tandarts Scheeren

Altijd op tijd en snel geholpen

Tandarts Smelt is aardig, stipt op tijd en soms zelfs te vroeg. En altijd snel klaar. Heel fijn. Er zijn 2 minpuntjes: 1. als je 5 minuten te laat bent doordat je bijv. naar de wc moest, is je beurt voorbij en mag je hopen dat je die dag of later nog terecht kunt zonder extra kosten. Dat vind ik wel heel erg streng. 2. hij wil elke 2 jaar foto's maken, wat ik onnodig ongezond en duur vind.

• Behandelend Tandarts Smelt

Goede sfeer, vriendelijk en klantgericht

Altijd duidelijke uitleg over de behandeling, rustige professionele benadering, ruimte om vragen te stellen, kan snel terecht bij problemen.

Vakkundig & professioneel

Nog niet zo heel klant, maar wordt altijd snel en goed geholpen. Tandarts en planning denken mee, veel uitleg, ook tijdens behandeling zelf.

• Behandelend Tandarts Schoemaker

Prettige en relaxe sfeer tijdens behandeling

Ik ben al tig jaar bij deze tandarts en hij is vriendelijk en geeft goede adviezen en neemt zijn tijd om alles uit te leggen

• Behandelend Tandarts Smelt

Bonne communication, simple, direct et tres bon rapport qualite/prix.

Bonne communication, traitement rapide, direct et tres bon rapport qualite/prix. Merci

• Nous recommanderiez-vous? Oui
  • N/A

Vriendelijk vakkundig en op tijd.

Altijd vriendelijk, geen verrassing in de kosten, en op de afgesproken tijd.

Fijne, meedenkende tandarts.

• Behandelend Tandarts Scheeren

Top, op tijd en goed behandeld!

uitstekend

Moderne voorzieningen, vriendelijke dames achter de balie, en een kundige, plezierige en zachthandige tandarts.

• Behandelend Tandarts Smelt

Met vertrouwen en een gerust gevoel onderga ik de behandeling.

Goede communicatie over hoe mijn gebit erbij staat. Uitleg over de mogelijke behandeling en alternatieven en de kosten. Vrije keuze (wel of geen kroon).

• Behandelend Tandarts Smelt

Ze zijn hier altijd vriendelijk en altijd punctueel op de afgesproken tijd.

Ik kom er al sinds de praktijk ruim 30(?) jaar geleden op de Rijnsburgerweg begon . En ik heb nog steeds dezelfde tandarts dr. Smelt. Afspraak maken verloopt soepel. Behandeling voelt prettig aan en er wordt altijd goed overlegd zodat je de juiste keuze kan maken als er weer eens een tand uitvalt. Geldt ook voor de mondhygiënisten en receptionisten. Zij stralen allen een prettige werksfeer uit.

Beschikbaar, betrouwbaar

Fijne tandarts die altijd beschikbaar is voor raad en advies.

Professioneel en vriendelijk

Goed georganiseerd. Ik kan altijd combi afspraken maken voor controle en mondhygiëniste. Prettige sfeer. Goed advies.

• Behandelend Tandarts Schoemaker

Have been with them more than 16 years, no complaints.

Have been with them more than 16 years, no complaints.

• Would you recommend us? Yes
  • N/A

Goede tandarts

Tijdens de afspraak wordt altijd uitgelegd wat hij gaat doen, welke stappen hij onderneemt en waarom. Dat is heel prettig en daardoor weet je waar je aan toe bent.

Bijzonder positief.

Vriendelijk, bekwaam, duidelijk, adequaat, etc, etc.

• Behandelend Tandarts Scheeren

Goede en sympathieke tandarts!

Ik word altijd prima geholpen door deze tandarts.

Rijnsburgersingel 9

2312NA Leiden