Zeer snelle reactie

Gebeld omdat de afvoer flink verstopt was en dit probleem is zeer snel en heel goed opgelost

vriendelijk tijdig en vakkundig

Na afspraak kwam de loodgieter snel tot handelen en verhielp onms probleem.

• Nazorg en Garantie

Een vakmatig deskundig bedrijf, maar goed opletten bij het formuleren van de opdracht

Uiteindelijk lijkt alles goed gekomen, maar heb wel diverse malen voorrijkosten dienen te betalen omdat bij de "eerste oplevering" na verloop van tijd nog niet alles in orde bleek te zijn. Immers, de opdracht was al het zink- en loodwerk aan het dak controleren en, indien nodig, herstellen. Uiteindelijk bleek er na afronding van de werkzaamheden nog een forse lekkage o.i.d. aan de goot aan de voorkant te zitten en bleek nog weer later aan de achterkant een provisorische lekkage aan de goot niet duurzaam opnieuw hersteld te zijn. Mogelijk speelt hierbij de overgang van Joosen naar Zandberg een rol, doch m.i. mag dat eigenlijk geen excuus zijn.

• Nazorg en Garantie

Goede service, maar wel duur

Had problemen met borrelende afvoer gootsteen. Ze houden rekening met afspraak maken wanneer het jou uitkomt, bijvoorbeeld een keer vroeg in de ochtend. Ze doen wat ze beloven, dus als ze zeggen dat je die ochtend, of meteen wordt teruggebeld, dan gebeurt dat ook. Meneer die langs kwam luisterde goed naar mijn problemen en was vriendelijk en gaf goede uitleg. Helaas begon sifon na paar dagen te lekken. In ochtend gebeld en rond lunchtijd stonden ze al op de stoep. In de middag na dat bezoek begon weer op andere plek sifon te lekken. Gebeld en binnen 20 minuten stonden ze weer op de stoep. Soms werken ze ook met derde partijen (voor rioolservice). Die meneer gaf niet zoveel uitleg, maar was wel bijzonder vriendelijk. Ook werd camera inspectie riool door hem gedaan. Had het over een meerprijs, maar werd nooit verteld wat die meerprijs was. Daarvoor moet je dan achteraf zelf weer bellen. Als je dan eindelijk die derde partij aan de telefoon hebt, wordt gezegd dat je het maar bij Zandberg moet navragen. Dat is niet fijn, omdat meerprijs niet wordt genoemd vooraf, maar ook omdat je als je daar achteraf om vraagt van het kastje naar de muur wordt gestuurd door de derde partij en dan maar hopen dat de meerprijs meevalt.

Snel en vakkundig

Komen hun afspraken na en zijn goed.

snelle service bij problemen

Wij hebben door Zandberg een nieuwe dakgoot laten plaatsen. Helaas bleek er na een buitje toch nog een lekje te zitten. Dit is daarna wel verholpen, alleen wel jammer dus dat er nu al lapmiddelen aan te pas moesten komen. Over de klantvriendelijkheid ben ik zeer tevreden.

• Nazorg en Garantie

Wij zijn zeer goed geholpen. Zeker een aanrader!

Onze thermostaatkraan en glijstangset is zeer professioneel gemonteerd aan de wand van de badkamer. Dit konden wij zelf niet doen omdat de s-koppelingen helaas enkele millimeters te ver uit elkaar stonden. Dit is keurig opgelost, aangezien de vakman er 2 hele nieuwe in heeft gezet. Top!

Prima en snel geholpen

Alles prima verlopen

Prima tevreden

Tevreden

Uitstekende service

Super goed geholpen en erg fijn contact.

Kan niet veel beter

Vriendelijke en adaequate dienstverlening zowel aan de relefoon als ook aan huis. Zo houden !

Had binnen 10 minuten de oorzaak gevonden en opgelost

Had binnen 10 minuten de oorzaak gevonden en opgelost

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Punctueel op tijd, goed werk.

Punctueel op tijd, goed werk, laat werkplaats keurig achter.

• Klantvriendelijkheid
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Positieve ervaring

Probleem was snel opgelost

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Kwalitatief goed werk en flexibele attitude

Het werk verliep vlot en goed. Alleen was het wel wat slordig dat de firma die de waterdichte afwerking moest verzorgen niet was geregeld. Gelukkig kon men binnen een week dit werk wel komen doen. Voor toch een hoge prijs voor het werk had dit wel in order moeten zijn. Dan had ik zeker 5 sterren gegeven.

Zie 2e veld

Loodgieter moest wel 2 keer komen maar daarna was het probleem opgelost.

• Nazorg en Garantie

Goed, vriendelijk, behulpzaam maar duur

Allemaal even behulpzaam, servicegericht en kundig, maar langzaamaan zijn loodgieters onbetaalbaar aan het worden. Begrijp me niet verkeerd, maar ik hoop jullie niet meer nodig te hebben. Het geld is op

Prima!

Ik ben gewoon tevreden over Zandberg. Geen hele lange wachttijden. Er wordt netjes gewerkt.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Goed en snel het probleem opgelost

dank u wel zover , fijne kerstdagen toegewenst mvg

• Nazorg en Garantie

Werk netjes en volgens afspraak.

Werk is netjes uitgevoerd door monteur en volgens afspraak. Goede eerste ervaring met Zandberg.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Kwamen snel langs om reparatie te doen.

tevreden klant

Vakkundig het probleem van waterschade opgelost

slecht

geen goed werk afgeleverd!

• Nazorg en Garantie

Via vrienden is de fa. Zandberg ons aanbevolen. Geen spijt van gehad! Goede offerte, snel inplannen van de werkzaamheden (vernieuwen badkamer). Ze komen afspraken na en uitvoering door deskundig en vriendelijk personeel. Ze denken mee en adviseren als bepaalde zaken beter of praktischer kunnen. Bovendien werken ze netjes!

• Nazorg en Garantie

Prima vakman die e.e.a. uitlegt of toelicht

Op alle gebied indien nodig uitleg gegeven. Spontane aardige kerel.

Takkebijsters 20

4817 BL Breda

Over Zandberg Loodgieterswerk en Woningaanpassingen

Bij familiebedrijf Zandberg B.V. te Breda, opgericht in 1991 is dankzij de continue hoogwaardige kwaliteit van oplevering een begrip in Breda en de directe omgeving. Iedere dag werken wij met ons team, klanten en opdrachtgevers keihard om ons keer op keer te bewijzen. U verdient namelijk het beste en dat vinden wij ook. Wij halen onze motivatie uit de zeer positieve reacties die wij meermaals mogen ontvangen. Vandaag een opdracht, morgen een aanbeveling.

Over Techniek Nederland