Prima ervaring met dit bedrijf
Goed uitgevoerde job. Ik had het wel prettig gevonden vooraf te weten, dat afgeweken werd van de oude constructie.
Na één telefoontje was een afspraak snel gepland en stond er in no-time een nieuwe toilet. Toen een paar dagen later bleek dat de bril niet omhoog bleef staan, was ook weer één telefoontje genoeg om dit snel verholpen te krijgen, door dezelfde vriendelijke monteur.
kundige monteur / reparateur kwam langs en probleem was snel opgelost, helaas wel kon probleem niet vor weekeinde worden opgelost vanwege drukte.
Gedaan wat nodig was, niets overbodig.
Vakkundig, alles in overleg. Ik ben zeer tevreden.
Monteur kwam voor lekkage maar merkte op dat de warmwater afgifte van de cv installatie beter kon. Heeft dat ook afgeregeld. Goed staaltje van meedenken en servicegerichtheid.
Alles is perfekt verlopen, ben zeer enthousiast.
zie bovenstaande
Het probleem is vakkundig vastgesteld en de mogelijkheden tot een oplossing zijn kritisch tegen elkaar afgewogen en hebben tot een praktische oplossing geleid
Voor het plaatsen van een vlotter in de wc 150€ vragen is erg veel. Ze zitten hier vlakbij en zijn maar liefst 5 minuten bezig geweest.
Een heel fijn bedrijf en zij komen afspraken na en zijn zeer klantvriendelijk!
Niet goedkoop wel heel goed werk afgeleverd
Hartelijk dank voor uw positieve review. We zijn blij dat onze service en kwaliteit naar wens was en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Met waterdichte groet, Team Zandberg
De reparatie van de stortbak van het toilet is goed en vakkundig uitgevoerd
Heerlijk om te horen dat jullie blij zijn met onze service , daar doen we het voor! 💪 Met waterdichte groet, Team Zandberg
De klus is goed en grondig uitgevoerd. De werkmensen zijn op tijd, werken goed door en zijn plezierig in de omgang
Wat fijn om te horen dat alles goed is verlopen! We streven altijd naar tevreden klanten, en uw bericht bevestigt dat we op de goede weg zijn. Met waterdichte groet, Team Zandberg
Snel gekomen en snel geholpen door een vriendelijke vakman die netjes werkte.
Bedankt voor de leuke feedback! Fijn dat jullie zo’n positieve ervaring hebben gehad. Met waterdichte groet, Team Zandberg
Ik heb mijn platte dak laten vervangen vanwege een eerdere lekkage. Dit is zorgvuldig gedaan, communicatie is goed en prijs zeer redelijk.
Beste, Fijn dat we snel konden schakelen voor uw om eerst een noodvoorzieningen te treffen en in fase 2 het gehele dak te vervangen. Dank jullie wel voor de mooie woorden en het vertrouwen. ❤️ Met waterdichte groet, ( in uw geval wel fijn😉 ) Team Zandberg
Overgang van Joosen naar Zandberg. Stond dezelfde monteur weer klaar. Fijn!
Ah, wat leuk om te horen! Zo’n review tovert een glimlach op ons gezicht 😄 Dank je wel! Met waterdichte groet, Team Zandberg
Prettig behulpzaam mailcontact. Professionele monteur. Kortom ik zou het iedereen aanbevelen.
We waarderen uw positieve reactie enorm en kijken ernaar uit u weer te mogen helpen. Met waterdichte groet, Team Zandberg
Vriendelijke en deskundige monteur voor jaarcontrole cv-ketel
Bedankt voor de leuke feedback! Fijn dat jullie zo’n positieve ervaring hebben gehad. Met waterdichte groet. Team Zandberg
Ik werd snel geholpen. de medewerker was duidelijk en professioneel.
Wat fijn om te horen dat alles goed is verlopen in het proces van contact met ons tot de montage. We streven altijd naar tevreden klanten, en uw bericht bevestigt dat we op de goede weg zijn. Met waterdichte groet, Team Zandberg
Supersnelle en keurige installatie en service.
Super bedankt! Wat fijn dat jullie zo enthousiast zijn ,we doen het graag nog eens over! Met waterdichte groet, Team Zandberg
Bedankt voor uw mooie cijfer! Met waterdichte groet, Team Zandberg
Zeer goede ervaring
We vinden het geweldig dat jullie zo tevreden zijn, dat is precies waar we het voor doen! Met waterdichte groet, Team Zandberg
Vriendelijke monteur. Vakkundig geholpen.
Wat fijn om te horen dat onze monteurs zo vriendelijk zijn en nog fijner dat uw ook vakkundig bent geholpen. Dank voor uw leuke review en kijken er naar uit uw weer te helpen. Met waterdichte groet, Team Zandberg.
Takkebijsters 20
4817 BL Breda
Bij familiebedrijf Zandberg B.V. te Breda, opgericht in 1991 is dankzij de continue hoogwaardige kwaliteit van oplevering een begrip in Breda en de directe omgeving. Iedere dag werken wij met ons team, klanten en opdrachtgevers keihard om ons keer op keer te bewijzen. U verdient namelijk het beste en dat vinden wij ook. Wij halen onze motivatie uit de zeer positieve reacties die wij meermaals mogen ontvangen. Vandaag een opdracht, morgen een aanbeveling.