Vakwerk met een grote V !!

Oude badkamer eruit, nieuwe erin...een hele klus. Dan ben je heel blij dat Zandberg B.V. dit werk heeft uitgevoerd. Alles klopte van het slopen - opnieuw opbouwen - alles installeren en tegelen. Zandberg zorgt ervoor dat je je daar absoluut geen zorgen over hoeft te maken. Ze regelen alles met een planning die helemaal klopt en leveren Vakwerk met een grote V !! De nieuwe badkamer is echt prachtig. Bedankt allemaal maar in het bijzonder Tim en Manuel !

• Nazorg en Garantie

Prima bedrijf met vakkundige medewerkers

Na een aantal keer een beroep gedaan te hebben op dit bedrijf, kunnen we alleen maar zeggen dat we blij zijn met dit goed georganiseerde bedrijf. De werknemers zijn kundig en lossen de problemen op die zich soms voordoen.

• Nazorg en Garantie

Vlotte afhandeling van onze klacht

Vriendelijke monteur heeft onze lekkage opgelost en alles netjes afgewerkt!

Goed geholpen

Klant vriendelijk en vlot geholpen.

snel, en netjes gewerkt!

zeer klantvriendelijk!

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Snel gereageerd op melding van storing; uiterst vriendelijk en deskundig.

De monteur heeft intensief gezocht naar de oorzaak van lekkage maar niet gevonden. Goed meegedacht over oplossingen. Op dit moment nog geen resultaat.

• Klantvriendelijkheid
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Betrouwbaar

Bij aanmelding voor de opdracht werd ik keurig gebeld. De medewerker die de opdracht uit heeft gevoerd was helder en duidelijk over de werkzaamheden. Was wel fijn geweest als er een kostenraming gemaakt kon worden

prima geholpen

Mijn wasmachine was kapot en er kwam heel snel een monteur. Het onderdeel moest besteld worden omdat het apparaat al behoorlijk oud was. Dat duurde een paar dagen maar daarna kwam een aardige monteur het erin zetten. Hij was zelfs bereid om dat op 2e kerstdag te doen.

zeer vakundig en behulpzaam voor een 92 jarige

De lekkage in mijn huis was snel opgespoord De muur is subtiel opengemaakt om de oude lekkende afvoer te vervangen en daarna waren ze ook niet te beroerd om even na mijn dakgoten te kijken

• Klantvriendelijkheid
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Zoals altijd top geregeld

Al jaren een top bedrijf voor ons

Adéquat

Perfecte service

• Nazorg en Garantie

Zeer goede en nette dienstverlening

Afspraken worden nagekomen. Hierbij is de monteur ook binnen de gestelde tijdstippen aanwezig. De monteurs leveren kundig en netjes werk af. Kortom: dik tevreden.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Betrouwbare organisatie, met nette vakmensen!

Een betrouwbare organisatie met keurig nette vakmensen. Dit samen resulteert in een mooi en strak eindresultaat

• Nazorg en Garantie

Snel en professioneel geholpen bij noodsituatie.

Wij hadden een geblokkeerde afvoer. Aanvankelijk kon wegens drukte niet meteen worden geholpen. Maar in overleg en door zelf de afvoer eerst vrij te maken kon binnen enkele dagen de geblokkeerde afvoer geheel worden vervangen.

• Nazorg en Garantie

Al langer klant. Voeren uit wat er is afgesproken. En doen het netjes. Goede bereikbaarheid

goede en snelle service

prettig contact aan de telefoon en snelle service. ik ben tot heden toe zeer tevreden.

Snelle en correcte afhandeling

Nadat ik een afspraak had gemaakt, afhandeling op korte termijn. Zorgvuldig en vriendelijk geholpen

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Fijn bedrijf met heldere communicatie

Als er zaken niet geheel volgens planning zijn uitgevoerd, dan denkt Zandberg mee over de oplossing.

• Nazorg en Garantie

Snelle afspraak! Snelle montage en zeer vriendelijke monteur!

Topbedrijf

Eerlijk, snel en goed. Mijn ervaringen zijn positief. In een noodsituatie tijdje geleden was het het enige bedrijf dat in vakantietijd kon en wilde helpen. Kort geleden nieuwe wc pot laten plaatsen na advies. Ook dat ging prima. Gelukkig zijn er nog zulke bedrijven!

• Nazorg en Garantie

Je moet wel geduld hebben

Bij een melding per mail duurt het voordat ze reageren, als je spoed hebt (warm water) of iets dergelijks dan moet je flink bellen... en hopen dat ze plaats maken ... monteurs prima, telefooncentrale/receptie stuk minder

geweldig professionele vakmensen

Zandberg is een fantastisch bedrijf. Een goed en betrokken advies in de aanloop naar de opdracht. Heldere, tijdige en prettige communicatie vooraf, tijdens het werk en in de afwikkeling. Uitstekend vakwerk uitgevoerd door toppers; aardig en hard werkend. Een prachtig resultaat. Ten zeerste aanbevolen.

Geduldig en professioneel

Zeer vriendelijk

• Nazorg en Garantie

Keurig werk, volgens afspraak, met vriendelijke service!

Keurig werk, volgens afspraak, met vriendelijke service!

Heel goed geholpen

Als het nodig , roep graag uw hulp, weer in

Takkebijsters 20

4817 BL Breda

Over Zandberg Loodgieterswerk en Woningaanpassingen

Bij familiebedrijf Zandberg B.V. te Breda, opgericht in 1991 is dankzij de continue hoogwaardige kwaliteit van oplevering een begrip in Breda en de directe omgeving. Iedere dag werken wij met ons team, klanten en opdrachtgevers keihard om ons keer op keer te bewijzen. U verdient namelijk het beste en dat vinden wij ook. Wij halen onze motivatie uit de zeer positieve reacties die wij meermaals mogen ontvangen. Vandaag een opdracht, morgen een aanbeveling.

Over Techniek Nederland