Prima vakman die e.e.a. uitlegt of toelicht

Op alle gebied indien nodig uitleg gegeven. Spontane aardige kerel.

excellent

Snelheid van reageren en geleverd werk : ......... ALLE LOF

• Klantvriendelijkheid
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Vakwerk!

Goed werk afgeleverd tegen een faire prijs. Zeer prettig en flexibel in de omgang. Werk werd gedaan volgens planning.

Goed endegelijk

Goed geholpen

Wij kregen een vriendelijke monteur, hij was zo klaar met het schoonmaken van onze ketel.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Goede afspraken, plezierig personeel, netjes gewerkt.

Zie hierboven in 1 zin. We zijn zeer tevreden. Zal derden bij jullie aanbevelen indien nodig.

Vakmanschap ten top

Mijn ervaring, keer op keer is dat Zandberg oplossingsgericht is, kwaliteit levert en professionele, kundige mensen in dienst heeft. Kortom wij zijn zeer tevreden.

Fantastische vaklui.

Renovatie badkamer liep iets anders dan gepland doordat de riolering voor 3/4 was dicht geslipt. Heel goed opgelost door nieuw stuk rioleringspijp te plaatsen zonder verdere schade aan plafond benedenverdieping. Verdere renovatie vlekkeloos gegaan en een topbadkamer gekregen zoals we graag wilde. Bleek 2 dagen na oplevering dat er bij het profiel van de douchewand een kleine opening zat waardoor water lekte. Meteen de dag erna opgelost ook al was dit eigenlijk voor de leverancier van de douchewand. Fijne medewerkers, goede afstemming van tijden en zeer kundig.

Altijd berijkbaar.

Leveren goed werk

duidelijk en snel

vriendelijk en servicegericht

• Nazorg en Garantie

Deskundig en prettig contact tijdens renovatie

Zandberg heeft ons goed bijgestaan tijdens een niet doorsnee renovatie. Werkzaamheden pakten anders uit of de planning werd aangepast. Gelukkig is de lijn naar Zandberg kort en kon er altijd een andere oplossing worden geboden. Fijne zaak om mee te werken.

Eindelijk vertrouwen terug!

Een loodgieter die haar afspraken na komt en goud waard is. Je mag altijd bellen! Dat geeft zo'n geruststellend gevoel! Na 8 maanden weer warm water in de keuken.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Snel, adequaat en klantgericht, zeer tevreden over Zandberg!

Afgelopen maand had ik een probleem met mijn verwarming. na een belletje stond Zandberg een dag later op de stoep. Naast mijn opdracht hebben ze mij meteen ook van dienst kunnen zijn met een andere uitdaging. Top service!

Prima,

Keurig werk geleverd en alles weer netjes achtergelaten

Vakwerk

Keurig vlg afspraak.

Proactief meedenken

Al jaren dezelfde monteur die met droge humor doet wat hij moet doen maar ook om zich heen kijkt. Zijn advies om in de geiserruimte een CO-meter te hangen, hebben we gelijk geregeld. Hij ontzorgt en daar zijn we heel blij mee. Telefonische reacties zijn soms knorrig, maar wellicht is het superdruk omdat ze zo goed zijn ;-)

Vakkundige vervanging bakgoot jaren '30 woning

Erg blij met de service van Zandberg! We hebben een jaren '30 woning gekocht waarbij de bakgoot helaas lekte. Na inspectie bleek het materiaal te dun geworden, maar het houtwerk was gelukkig nog hard. Zandberg heeft vakkundig een nieuwe goot op maat gemaakt en geplaatst. Heel fijn dat dit nog deze herfst kon gebeuren. De mannen zijn professioneel, vriendelijk en gaan voorzichtig om met je spullen (zoals de tuinmeubels). Ze overleggen alles goed en ruimen na afloop alles keurig op. De goot ligt er nu een tijdje in en werkt perfect. Een aanrader!"

• Nazorg en Garantie

Super aardig personeel werkt ook heel netjes

Goede ervaring

Tenslotte klus goed geklaard

Ter vervanging van een sifon had eerste monteur onvoldoende materiaal bij zich, waardoor er nieuwe afspraak gemaakt moest worden; toen is probleem afdoende opgelost!

Vooruitgang.

Een lust om de inloop douche te gebruiken, alles geheel naar ons zin.

Vakkundig geholpen.

Snel een verstopping verholpen door vakkundig personeel.

• Nazorg en Garantie

Verwarming netjes geplaatst en goed met de klant overlegd voor de beste oplossing. Het naleveren is ook netjes opgelost.

Zz

Zz

• Nazorg en Garantie

Goed vakmanschap, weten wat ze doen

Badkamer meubel top aangesloten. Gekeken wat mogelijk was, ondanks de ruimte. Nagedacht over wat het beste was en dit goed uitgevoerd. Volgende week beginnen ze met de sanibroyeur. Maar dit komt vast goed met de oude demonteren, weghalen en vervangen van een nieuwe

• Nazorg en Garantie

Vertrouwd, deskundig en afspraak wordt nagekomen.

Sinds enkele jaren laat ik het onderhoud aan de cv installatie uitvoeren door Joosen installatiebedrijf. Na de overname door Zandberg installatiebedrijf is de service en het personeel even vertrouwd en deskundig. Prima bedrijf.

Takkebijsters 20

4817 BL Breda

Over Zandberg Loodgieterswerk en Woningaanpassingen

Bij familiebedrijf Zandberg B.V. te Breda, opgericht in 1991 is dankzij de continue hoogwaardige kwaliteit van oplevering een begrip in Breda en de directe omgeving. Iedere dag werken wij met ons team, klanten en opdrachtgevers keihard om ons keer op keer te bewijzen. U verdient namelijk het beste en dat vinden wij ook. Wij halen onze motivatie uit de zeer positieve reacties die wij meermaals mogen ontvangen. Vandaag een opdracht, morgen een aanbeveling.

Over Techniek Nederland