In eerste instantie vriendelijke monteur , had lekkage bij de afvoer maar dat is netjes hersteld evenals de revisie van de verwarming. Alleen heeeeel jammer dat bij het nakijken van de afvoer hij de wasmachineslang eruit had gehaald en NIET TERUG gehangen. Gevolg was gedraaid en toen pas ontdekt omdat alles nat was.. Heel jammer!!!!!!!!
Top service. Goed bereikbaar. Snelle reparatie bij storing. Erg vriendelijk.
Service contract afgesloten , hiervoor was controle van de ketel nodig. Duidelijke uitleg , klein onderdeel moest worden vervangen , nette prijzen , correcte monteur. Zal voortaan alle werkzaamheden door Wouterse laten uitvoeren !
Helaas was op het moment dat dat de monteur binnen kwam niks meer te horen, maar hij heeft toch alles bekeken en schoongemaakt!!
Geen contract en snel geholpen
snel en goede service
Prima en snel kontakt
Alles verliep vlot en deskundig.
Persoonlijk, servicegericht, efficiënt en vakbekwaam
De mannen van Wouterse hebben veel ervaring, komen met een goed humeur binnen en hebben aandacht voor hun klus.
Probleem met de ketel dachten wij, echter de dag ervoor stroomstoring gehad waarbij wij na het oplossing van deze storing vergeten zijn om de stekker van de vloerverwarming in de, juist ja, stopcontact te steken. Lijkt IBM wel. We hebben hier met zijn allen hartelijk om gelachen. De benadering van deze hilarische storing werd met veel plezier van uw medewerkers opgelost. Desondanks wederom een geslaagde operatie, met dank aan uw medewerkers in deze benarde situatie. Ook nog even mijn excuses voor het ongemak mijnerzijds aan jullie. Rest mij jullie allen fijne feestdagen toe te wensen en een voorspoedig 2020 met VOORAL een goede gezondheid,
Deskundige dienstverlening met een sterk klantgerichte insteek. De mensen van Wouterse doen wat er moet gebeuren op een zeer vakkundige manier. Geen fratsen, geen flauwekul, recht door zee, uitermate vriendelijk. En hoeft iets niet te gebeuren, dan wordt het ook eenvoudigweg gemeld. Geen geldklopperij.
Altijd behulpzaam en vriendelijk personeel, zowel de monteurs als het personeel aan de telefoon.
Binnen een half uur was de servicemonteur ter plekke en heeft de reparatie uitgevoerd. Aardige man die ons snel heeft geholpen.
Goede service, net werk, vriendeijke medewerkers
Vanaf 1e contact prima afronding bij plaatsing luchtunit. Keurige monteurs en schone oplevering. Misschien iets meer informatie omtrent gebruik zou prettig geweest zijn, maar dat terzijde. Wij zijn tevreden over aankoop en diensten.
Supervakman. Alles laten zien En niet onbelangrijk erg vriendelijk
Monteur correct gedrag, beleefd.
Er was even wat miscommunicatie over het tijdstip, maar onderhoudsmonteur Willem heeft de CV ketel goed na gekeken. Vorige keer contact gehad met Theo, was ook erg plezierig. De factuur per pin betaald, factuur is overigens niet naar ons toegestuurd, zoals toegezegd. Graag alsnog verzenden !
Geachte heer ten Broeke, Hartelijk dank voor uw beoordeling. De factuur bleek inderdaad nog niet verstuurd, mijn excuses hiervoor. Ik heb deze zojuist alsnog gemaild. Fijne avond! groeten Rachel Wouterse
Na 1 belletje, binnen no time monteur a.d deur. Vriendelijk en beleefd; precies zoals het hoort. Weet niet of ik deze vorige keer al gemaild had, maar bij deze alsnog. Ga zo door!! Veel succes en de hartelijke groeten.
De monteur was vriendelijk, beleefd en heeft vakwerk geleverd.
Vakman snel vriendelijk netjes.
Het was tijd voor een nieuwe cv ketel. Via onze buren de klus laten klaren door Wouterse. Erg tevreden met het eindresultaat. Van A-Z top geregeld! Ik zal jullie zeker aanraden.
Mijn ervaring in 1 zin omschrijft alles al, uitstekend geholpen en een tevreden klant.
De monteur was erg vriendelijk en had het probleem binnen no time gevonden en verholpen.