Uitstekend!

Uitstekend werk geleverd!

• Nazorg en Garantie

Echt heel mooi werk geleverd!

Zeer blij met de kundigheid en precisiewerk van monteur Roy! Wat heeft hij het netjes en secuur gedaan. Het ging om het plaatsen en vervangen van 2 radiatoren op zolder.

• Nazorg en Garantie

Keurig, betrouwbaar bedrijf met goede communicatie.

Op tijd volgens afspraak en prettige afhandeling en betaling opdracht.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Zeer snel gereageerd en zeer professioneel

Fantastisch, prima vaklui.

• Nazorg en Garantie

Altijd goede service van uit jullie

Super bedrijf helemaal omdat wij een topline hebben die toen paar jaar geleden in de risicogroep zaten hebben jullie ons super goed geholpen.

Helemaal tevreden

Keurig, vriendelijke man

Goed!

Goed bedrijf met vakkundig en vriendelijke monteurs.

Super service

Snel en deskundig geinstalleerd

Dinsdag offerte, vrijdag geplaatst.snel, vakkundig, prima bedrijf!

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Gewoon zoals het hoort: Nette monteur, netjes werken en prima apparatuur. En een eerlijk advies!

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Klantvriendelijk en meer dan dat

Dag tevoren gebeld, monteur op tijd, houdt zich aan de rivm maatregelen, heel vriendelijk en advies om kontakt op te nemen met aannemer ivm ontbrwkend3 ophanging

Vlotte servicebeurt weer!

Zeer vertrouwd!

Op tijd en netjes

• Nazorg en Garantie

Ketel laten vervangen met dakdoorvoer. De communicatie ging heel erg goed. Nadat ik de dakdekkers 2 weken eerder moest laten komen vanwege lekkage kon mijn afspraak voor de montage van de ketel ook 2 weken naar voren geschoven worden. Sander denkt erg met je mee en houd je heel goed op de hoogte van de afspraken die je hebt gemaakt. Een keurig bedrijf. De monteur werkt erg netjes, ruimt alles op en is zeker niet te beroerd om je te helpen als je ergens vragen over hebt (in mijn geval met de verdeler van de vloerverwarming.) Over de nazorg kan ik nog niks zeggen aangezien de ketel 1 dag hangt. Ik raad dit bedrijf zeker aan.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Snelle levering en prima vakbedrijf

Zeer positieve ervaring met dit bedrijf. Kunnen snel schakelen en komen hun afspraken netjes na. Duidelijk offertetraject en de dag erop hing de ketel al keurig geïnstalleerd. Enige puntje van verbetering zou kunnen zijn om de beste/gewenste instellingen van de ketel met de klant door te spreken en dit indien nodig aan te passen. Er was bekend dat ik vloerverwarming had en dan had de CV temperatuur lager ingesteld mogen worden. Deze stond echter ingesteld op 80 of 85 DGRC.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Ervaring is belangrijk en kennis betaald zichzelf terug ingoed en vakundig onderhoud.

Prima uitgevoerde onderhoudsbeurt met goede uitleg over andere diensten die Wouterse aanbied. Steeds dezelfde monteur heeft en geeft een goede en betrouwbare indruk met betrekking tot de uitvoer van service. De score laat zien dat ik Wouterse graag het onderhoud laat uitvoeren. Hopelijk in een lange tijd!

Fijne vaklui

Goed advies gekregen over de vervanging van mijn cv. Hielden als enige installatiebedrijf voet bij stuk dat ze perse mijn rookgas doorvoer wilden vernieuwen. Offerte is erg duidelijk en de 2 installateurs zijn gewoon fijne vaklui. Van harte aanbevolen!

• Nazorg en Garantie

Gewoon een heel goede service

Alles wordt goed uitgelegd met een goed advies. aardige nette en vriendelijke medewerkers. Wordt snel en netjes gewerkt. Gewoon top..

• Nazorg en Garantie

Wouterse denkt met je mee

Keurige monteur die duidelijk weet waar hij het over heeft, allles netjes achterlaat (stofzuigen!) en meedenkt.

snel,correct,vakkundig.

Vakkundig geïnstalleerde nieuwe(vervang) installatie. Werken netjes, nu onderhoud...prima!

• Nazorg en Garantie

Professionele organisatie die de CV ketels (en alles wat daar bij komt kijken) van onze huurwoningen verzorgt. Ze communiceren direct met de huurders en ontzorgen ons volledig.

nette installatie warmte-unit

de warmte-unit moest worden vervangen. De nieuwe installatie is een stuk netter aangelegd dan de oude. Roy heeft alles heel snel en mooi aangelegd.

Super!

Wat was ik blij dat de monteur kwam en mijn mijn ketel weer gerepareerd werd in deze gekke coronatijd. Superdankbaar!

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Top service! Top monteur!

Service was perfect, monteur heel vriendelijk en behulpzaam. Vakkundig bedrijf dat ik van harte aanbeveel.

Fantastisch

Snelle professionele service met begrip voor de corona aspecten.

Lange Schaft 32

3991 AP Houten