Vriendelijk, geïnteresseerd en geeft goede tips hoe met zaken om te gaan zonder direct te sturen op vervanging als dat nog niet nodig is.
De monteur heeft zijn werk goed uitgevoerd en was erg vriendelijk. Correct en keurig volgens afspraak aanwezig.
Snelle reactie en deskundig verhelpen probleem.
De monteur wist het euvel goed op te lossen. Heeft meer werkzaamheden verricht dan noodzakelijk om het geheel er mooi uit te laten zien.
De jongeman die de werkzaamheden kwam uitvoeren was keurig op tijd, beleefd, hield zich aan de corona regels. Heeft alles in 1 keer kunnen uitvoeren doordat hij tussendoor een onderdeel heeft opgehaald. Hij heeft alles netjes achter gelaten, zelfs gezogen uit zichzelf. Mijn vragen goed beantwoord en zijn werkzaamheden laten zien en toegelicht.
Prima periodiek onderhoud verricht aan CV installatie
Goed onderhoud, prettige monteur
Gekomen volgens afspraak. Toelichting op en uitleg over het gedane werk. Alles netjes achtergelaten.
Prima! Enige is dat de afspraak maken dit jaar wat rommelig was (duurde erg lang voordat ik terug werd gebeld, het hele proces om afspraak te maken duurde een paar maanden)
Vriendelijk en vakkundig en legt uit wat hij aan het doen is, prima.
Goede uitleg en vriendelijk in de omgang
Vriendelijk, ervaren, betrouwbaar
Goede service.
Klantvriendelijke monteur, goede service, monteur heeft alles netjes achtergelaten bij vertrek.
Mijn eerste ervaring met de firma Wouterse was goed , de firma was mij aanbevolen door mijn vriend Bert Kooij ,vr.gr Bert Bontan
Niets aan toe te voegen ,een bedrijf die zich ondanks deze periode ( Corona)op een perfecte wijze communiceert met zijn relatie En deze conform de Rivm richtlijnen ook uitvoert.
Geen verstand van techniek, dus dat kan ik niet beoordelen. Maar wel de presentatie van de monteur (later kwam er nog een monteur bij): beleefd, betrouwbaar, netjes en vriendelijk. Ook prettig dat de monteur , indien nodig, even vertelde waar hij mee bezig was of wat hij ging doen. Nog een vraagje: monteur vond een elektriciteitsdraad die niet goed was afgesloten bij de installatie. Gevaarlijk! Hij zou deze "omwikkelen" of zoiets. Nou weet ik eigenlijk niet of dit gebeurd is, want het gesprek nam een andere wending. Kunt u ons nog even geruststellen?
Accurate afspraak, veiligheids call voordat monteur kwam. Monteur doet uitstekend zijn werk , werkt netjes en veilig( afstand ivm Corona) En is informatief. . Daarnaast werd ik zeer plezierig telwoord gestaan bij maken afspraken en cancellen eerste afspraak
Aardige mensen die hun afspraken goed nakomen en goede voorlichting geven. Werken keurig netjes.
is klantvriendelijk en levert kwaliteit
Ketel is van Wouterse en nu de eerste onderhoudsbeurt, ook helemaal OK
Zie hierboven
Goed op de hoogte gesteld en alle vragen netjes beantwoord, dit geldt ook voor de collega's die eerder zijn langs gekomen.
Goed advies, heldere offerte, afspraak is afspraak, vriendelijke medewerkers
Aardige gasten, prima werk. Zelf nog wat leidingen vervangen die vreemd zaten. Goed geregeld.