De monteurs die hier de nieuwe cv en een nieuw rookgaskanaal geinstalleerd hebben, zijn zeer deskundig en hebben veel moeite moeten doen om het nieuwe rookgaskanaal aan te leggen. Wat uiteindelijk gelukt is. Zijn harde werkers. Dit bedrijf zal ik zeker aanbevelen, mocht er iemand om vragen.
Vriendelijke monteur, geeft openheid van de werkzaamheden die hij uitvoert. En heeft zijn werkzaamheden naar alle tevredenheid uitgevoerd.
Goede voorlichting, tot nu toe mooi en goed werk en product. Netjes gewerkt en achtergelaten. Fijne mensen. Nog geen problemen dus geen oordeel over nazorg en garantie.
Is zeker aan te raden om vervolgklussen te doen!
Ik heb het al hierboven in EEN. ZIN aangegeven.
Volgens afspraak monteur profesioneel en vriendelijke.
Alles zeer goed geregeld
De monteur was zeer vriendelijk en netjes. De afspraak is prima verlopen, keurig op tijd.
zeer tevreden over wouterse
De monteur was zeer deskundig en werkte super netjes gaf ook goede informatie
Vriendelijke en vakkundige monteur.
In de ochtend gebeld vanwege een storing. Eind van de middag opgelost.
Vriendelijke monteurs, werken lekker door. Geven de benodigde informatie en ruimen keurig op.
Na een uitgebreid en duidelijk advies en de bijbehorende offerte voor een nieuwe HR-ketel , een CO2-sensorgestuurde ventilatiewarmtepomp en dynamische radiatorkranen werd alles netjes en in één dag geinstalleerd, met een heldere afspraak over het inregelen van de verwarmingsinstallatie aan het begin van het nieuwe stookseizoen.
gewoon prima
Heel klantvriendelijk. Werdt snel geholpen. Duidelijke communicatie. Prijs en service passen goed bij alkaar.
Snelle reactie en plaatsing en deskundige installatie van de nieuwe ventilatiebox
De afzuiginstallatie is grondig schoongemaakt en waar nodig gerepareerd.
Alles netjes gedaan ik ben tevreden en een fijn kontakt met het bedrijf Wouterse!!
De reiniging op zich werd zorgvuldig en snel uitgevoerd door uw leerling-medewerker Danny Ouwerkerk. En hij is ook positief over uw firma als baas: hij hoopt op een mooie toekomst in het verwarmingsvak. Qua nazorg: net als bij uw vorige rekening was het attachment met de factuur niet zichtbaar in de gmail app op mijn iPhone 8. Op de pc lukte het wel, maar er is hier toch vast iets mis. Ik zie wel een boel logo’s van instellingen.... erg verwarrend. Vr groet, Frank van Lindert
De monteur was op tijd, heeft uitgelegd wat hij ging doen, heeft zijn werk gedaan en de werkple keurig netjes achter gelaten.
Snelle service en altijd goed!
De firma Wouterse heeft afgelopen week een motor voor het ventilatie systeem gemonteerd en tevens de kanalen van het ventilatie systeem gereinigd in mijn appartement.Dit alles is vakkundig en precies gedaan op de afgesproken tijd.Na de werkzaamheden had de monteur nog wat nuttige tips en advies,prima! Ik ben dus zeer tevreden over de service en kan een ieder Wouterse Installatie&Onderhoud aanbevelen.
Hele vriendelijke en professionele monteur. Zoals al jaren, ben ik ook nu weer zeer tevreden met Wouterse.
Goed product. Afspraak wordt stipt nagekomen. Snelle afwerking: factuur direct.