Deze medewerker was erg klantvriendelijk en ging meteen aan het werk om het euvel te verhelpen
Roy is niet alleen zeer beleefd en prettig, hij voelt prima aan wat de wensen zijn en heeft van een rommeltje een keurig strakke cv-hoek gemaakt. Het ziet er echt bovenverwachting keurig uit. De instructies zijn helder en hij is razend snel.
Tevreden monteur was later dan afgesproken Maar geen probleem
Geachte heer, Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te lezen dat u zeer tevreden bent over de monteur en dat u ons zou aanbevelen! Graag zou ik horen wat wij beter kunnen doen om een volgende keer geen onvoldoende van u te krijgen. Dit voor ons om hier van te leren. Het lijkt mij goed dit telefonisch te bespreken, graag bel ik u morgen even als dit voor u goed is. Voor nu een fijne avond gewenst. Met vriendelijke groet, Rachel Wouterse
Snelle hulp op een zondag met een werkende CV ketel bij vertrek. Perfect dus :-)
Plezierige medewerkers, denken mee kijken altijd 'wat verder'. Schakelen ter plekke als vervolgacties nodig zijn.
Goede service en de monteur hield zich heel goed aan de coronaregels.
Prima en behulpvaardig. Puntje van aandacht is afstand houden ivm Covid
Een vriendelijke monteur. Eerlijk advies, en heeft ons echt goed geholpen. Na twee jaar zonder kachel eindelijk weer warmte! Als alle monteurs zo vriendelijk zijn als deze is dit bedrijf echt een aanrader. Mochten we in de toekomst weer hulp nodig hebben of de verwarmings knoppen vervangen kloppen we zeker weer bij jullie aan.
Geen zorgen
Voor mij CV ketel zowel installatie als onderhoud laten uitvoeren door Wouterse. Keurig geholpen! Duidelijke uitleg wat er is gedaan en vooraf de kosten besproken. Absoluut een aanrader!
De monteur van Wouterse Installatietechniek was zich keurig bewust van de geldende voorschriften. Ook in de corona tijd. Hield netjes afstand tijdens een keurige gedetailleerde uitleg. Verder is de in bedrijf stelling van de installatie vlekkeloos verlopen en kan ik zonder enige twijfel zeggen dat Wouterse toppers zijn!
Helder in communicatie, duidelijk in werkzaamheden. Kwaliteit van het vak staat voorop.
Monteur kwam zeer correct over, als de verwarming het nou ook nog blijft doen zijn wij zeer tevreden. De beoordeling van kwaliteit, vakmanschap en nazorg zien niet negatief bedoeld, maar na 1 x niet opjectief te beoordelen.
Prettige en goede ervaring
Bij de levering en installatie van een nieuwe stadsverwarming unit en er door de Firma Wouterse heel netjes en fijn gewerkt. Na installatie alle tijd voor uitleg en instructie Fijn contact met de installateur.
Bedrijf is voor ons nieuw. Komt met alles heel vertrouwd over, houden zich aan de afspraken. Medewerkers zijn netjes in de omgang. Communicatie prettig.
wat ik erg waardeerde is dat uw medewerker mij een foto liet zien van het (verstopte) kanaal.
Tijdens ons verblijf in het buitenland kregen we een storingsmelding van onze cv . Voordat we thuis waren was de storing al verholpen door Wouterse. We kwamen in een behaaglijk huis thuis. Top-service,!!
Keuze gemaakt voor een Houtens bedrijf voor plaatsing en onderhoud van de CV-ketel. De auto's van Wouterse kwam ik overal tegen in Houten, daarom hen als eerste gevraagd voor een offerte. Sander kwam langs, nam de tijd en gaf goed en helder advies, ook vragen over de offerte werden daarna snel en adequaat beantwoord. Ferron heeft de plaatsing van de ketel prima en naar tevredenheid uitgevoerd.
We hadden een vriendelijke monteur die zijn vak goed verstond. Hij heeft alles weer keurig schoon gemaakt en geregeld voor de komende winter.Daar zijn we heel blij mee.
De vriendelijke en beleefde monteur werkte precies en heel netjes.
Eerste servicebeurt HR ketel en MV is prima uitgevoerd. Monteur was vriendelijk en deed het onderhoud goed.
Komen op tijd volgens afspraak. Vriendelijke onderhoudsmonteur.
Net bedrijf komt afspraken netjes na
Goed en zorgvuldig