Vooraf goed kunnen overleggen wat er gerepareerd moest worden aan de cv ketel. Ook gelijk een onderhoudscontract afgesloten
Ervaring voor de eerste keer dat ik gebruik van.jullie maak viavia Gewoon geen opmerkingen
Vakkundige service en nazorg.
de monteur kwam op de afgesproken tijd, trad in overleg over de reparaties en voerde alles zonder mankeren uit
Prettige service
Begrepen wat de montuur zei.
Vriendelijk personeel dat goed werkt en snel de mechanische ventilatie heeft vervangen
Punctueel, klantgericht en deskundig!
Vriendelijke monteur. Ik heb er vertrouwen in dat het onderhoud goed is uitgevoerd
..... maar, we kennen elkaar nog maar kort .....
Van begin af aan meedenken met de klant.
Binnen 2 dagen het probleem totaal opgelost! Zeer ervaren mensen en zeker ern aanrader!
Medewerker heeft twee problemen in een keer opgelost.
Er werd klantvriendelijk en zorgvuldig gewerkt om de lekkage op te lossen.
Snelle en goede service
Zeer correct storing opgepakt en bij de juiste partij neergelegd.
Het gehele proces van oriëntatie, het maken van een afspraak en het onderhoud (reinigen met borstel en poeder) is prima verlopen. De monteur werkte netjes, legde goed uit wat hij ging doen en heeft na afloop ook alles doorgemeten.
Top bedrijf
De monteur was netjes op tijd. Had alle benodigde spullen bij zich. Hield goed afstand ivm Corona. Toen er een kapje niet helemaal goed afsloot kwam hij gelijk met een oplossing.
Het duurde in eerste instantie lang voordat de pomp binnen was maar daarna ging het vrij snel,monteur kon alle vragen goed beantwoorden die ik stelde.dus tevreden
Originele beoordeling
Zeer prettig
Zijn nette vriendelijke monteurs die hun afspraken na komen
De firma Wouterse doet al langere tijd onderhoud aan mijn oude ketel en nu net door hun een nieuwe ketel laten plaatsen. Ze zijn heel vakkundig , betrouwbaar,geven een super service en zijn heel netjes in hun service. Top bedrijf en ik ben heel blij met mijn nieuwe ketel.
De technicus was op tijd en deed zijn werk uitstekend. We werden goednop de hoogte gehouden. Ook de voordelen van het apparaat, veel zuiniger en heel stil werden toegelicht. Stil hebben we ervaren, zuiniger hoop ik na de volgende rekening te weten.
Enthousiaste medewerker.