Top service!

Vandaag 5 januari is Sander van Wouterse Installatie en Onderhoud langs geweest om te luisteren naar het lawaai van onze mechanische afzuiging. Hij heeft het toerental bijgesteld en de ventielen opnieuw afgesteld. We zijn super tevreden met het resultaat! Dank je wel Sander!

Super tevreden

We hebben een nieuw ventilatie systeem laten plaatsen en de kanalen laten reinigen. De monteur heeft alles goed uitgelegd en alles keurig schoongemaakt en aangebracht.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Vriendelijke en netjes de service gedaan

Zeer goed en netjes vriendelijke monteur verder niks aan te merken

Snel en goed geholpen.

Lekkende inlaatcombinatie. Monteur had al een vervangende meegenomen dus kon direct gerepareerd worden.

Vriendelijk en behulpzaam

Werd snel en vriendelijk geholpen

Onderhoud cv ketel

Jaarlijks onderhoud cv ketel. Duidelijke uitleg , netjes gewerkt , vriendelijke monteur. Hiervoor andere service aanbieder gehad maar Wouterse is velen malen beter cq service en prijs stelling

Vakkundig Netjes Snel

Goed geholpen, zeer vakkundig en snel Goed te bereiken en komen afspraken na

geweldige service, goed advies

netjes gewerkt, uitleg was helder en waar nodig aanpassingen verricht

• Nazorg en Garantie

Danny is bij ons langs geweest om de ventilatiesysteem te reinigen. Direct viel een mogelijke gevaarlijke situatie hem bij de ketel op. Kundig alles uitgelegd en ons direct in contact gebracht met de juiste collega’s. Wij zijn heel tevreden en zijn direct van Rudon naar Wouterse gestapt. Rudon is reeds 3 keer in 4 jaar bij ons geweest voor onderhoud en plaatsen van een koolstofdioxide melder. Al die tijd hebben ze de lekkage van de pijp van de CV ketel niet opgemerkt. En de pijp is niet eens volgens de norm aangesloten. Zo zie je maar weer kundig en betrokken medewerkers maken het bedrijf!

Enthousiaste monteurs die meedenken

Nieuwe cv ketel en mechanische ventilatie kanalen latent reinigen. Enthousiaste monteurs, jong team en heldere communicatie! Een aanrader om Wouterse installatie techniek je huis te laten verbeteren.

Goede en snelle service

Gebeld en zelfde dag nog geholpen. Goede uitleg wat de oorzaak was van storing aan de ketel. Storing verholpen en met warm water de Kerstdagen weer in. Goede en snelle service.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

prima service en komt afspraken na

goede ervaring, vriendelijk, netjes en kan ik op vertrouwen

Positief

Een vakbekwame en sympathieke monteur. Beleefd en voorkomend.

• Klantvriendelijkheid
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Vriendelijk en deskundig

Geen storing aan mijn CV maar een lekkage op een knelkoppeling in een buis van de CV. Niet heel ernstig maar dezelfde dag nog een monteur langs geweest en de lekkage verholpen. En toch onder het onderhoudsabonnement.

• Nazorg en Garantie

Prettig contact en professioneel personeel

Afspraak ondanks drukte snel gemaakt. Onderhoud efficiënt en noodzakelijke reparatie uitgevoerd. Vriendelijke monteur.

toppie gedaan

De eerste keer dat Wouterse bij ons onderhoud aan de cv ketel verricht heeft. en dat is zeer vakkundig gedaan door de monteur. klasse , gelijk onderhoudscontract aangegaan.

Prima aan te bevelen

Vakkundig,beleefd en erg aardige monteur

• Nazorg en Garantie N.v.t.

De vakman heeft prima zijn werk gedaan

De vakman heeft prima zijn werk gedaan.

Zoals het hoort

Vriendelijke mensen en goede service

• Nazorg en Garantie

Keurige service en duidelijke communicatie

Geen omkijken naar onze ketel. Wouterse onderhoudt de ketel keurig en ze vertellen precies wat ze gedaan hebben en waarom. Nette (nu extra belangrijk), vriendelijke En professionele monteurs

• Nazorg en Garantie

zorgvuldig in uitvoering en communicatie

zie hierboven

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Erg vakkundig! snel en schoon!

De vraag om de ketel te vervangen , naar een wat groter model. Dit was nodig om na een verbouwing de extra ruimte ook te kunnen verwarmen. Nieuwe thermostaat en elke ruimte (zones) met Evohome. Prima. Moest alleen na24 uur ontluchten en na 4 dagen de CV bijvullen en ontluchten.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

De Wouterse medewerkers zijn vriendelijk, netjes en doen wat ze beloven. Wat wil je nog meer?

Vriendelijk, deskundig personeel.

Alles werd keurig uitgelegd en deskundig uitgevoerd.

• Nazorg en Garantie

Staan altijd klaar om de klant te helpen.

De aanschaf van een warmtepomp is een grote uitgave waarbij je het idee hebt dat je zo ongeveer de eerste bent die zoiets aanschaft. Ik heb het vertrouwen aan Wouterse gegeven omdat zij in staat waren om mij adequaat en deskundig te helpen bij de levering, installatie en nazorg van deze warmtepomp. Zij leveren een goede prijs kwaliteit oplossing. Komen afspraken na.

Lange Schaft 32

3991 AP Houten