Prima onderhoudsbeurt uitgevoerd. Expansievat gedemonteerd vanwege mogelijke lekkage. Bleek nog in orde te zijn. Prettige monteur die goed doorwerkt.
Nadat afgelopen jaar de CV ketel al naar volle tevredenheid geplaatst was, nu ook een nieuwe mechanische ventilatiebox geplaatst en kanalen gereinigd. Medewerkers zijn heel vriendelijk en alles wordt keurig opgeruimd achtergelaten.
Goede behandeling aan de telefoon. Afspraak is afspraak. Kortom fijne leverancier om zaken mee te doen
De collega was voorkomend en aardig. Er s weer eens iets stuk aan de pomp, waarvoor hij zelf remere heeft gebeld. Ook doet de verwarming het niet bij mijn zoon en bij mij, ondanks het vervangen van de batterijen. Hij weet zelf niet hoe het werkt, maar stuurt vandaag een collega.
Snelle service goed geregeld!!
Was keurig op tijd en heeft netjes gewerkt
Ik ben goed geholpen, snel en flexibel. Alleen de kosten zijn hoog. Hoger dan vooraf afgegeven en hoog als je kijkt naar de inspanning en het tijdsbeslag. Ik zal jullie aanbevelen voor complexe zaken die snel opgelost moeten worden.
Op dinsdag 23 maart heeft Roy Nagtegaal bij ons drie kranen vervangen van onze lekkende verwarmingstoestellen. Roy heeft bij ons uitstekend werk geleverd en het contact was heel plezierig. Echt fijn dat het ook op deze manier kan. Wij zijn er dik tevreden over en we hebben jullie bedrijf in onze agenda gezet! Als het nodig is weten wij Wouterse installatie & onderhoud te vinden. Van harte aanbevolen! Wout van der Lugt en Ineke de Kivet
Klantvriendelijk en snel ter plaatse
Prima service totaal!
De service monteur was iets te laat maar hij had netjes opgebeld dat hij verhinderd was. De monteur heeft alle gecontroleerd en netjes achter gelaten.
Snel en duidelijk. Geen ingewikkelde verkooppraatjes. Alles netjes en goed geïnstalleerd. Ik ben erg tevreden.
Goede planning
Altijd volgens afspraak en deskundige monteurs
Komt afspraken na en heeft deskundige onderhoudsmonteurs. Goede adviezen!
Geweldige medewerkers
Gisteren jaarlijks onderhoud van de CV-ketel. Nette monteur en prettige manier van omgang. En werk uiteraard weer keurig uitgevoerd.
Ik vertrouw erop dat het werk juist uitgevoerd, heb wel soort van toelichting gemist op de status van de installatie. Zelf gevraagd, bleek goed te zijn. Dat is wat ik gemist hebt. Werkplek keurig achter gelaten. Dank!
Prima bedrijf
Lekkage aan de cv ketel snel opgelost. Attente en deskundige vakman.
Erg tevreden over de service, de uitleg en proffesionaliteit
Danny is prettig in de omgang en werkte goed en netjes. Hij maakte zijn werk inzichtelijk dmv foto's en lichtte deze toe met professionele uitleg en instructies.
Er kwamen twee heren voor zowel de CV installatie en de twee MV installaties. Hierdoor was de service snel en adequaat. De ketel was ooit in beheer van een ander bedrijf dat nu failliet is, maar gezien wat er nu allemaal gedaan is, is dit bedrijf veel beter en weet meer van de materie af.
Ik herken mijn eigen trapgat etc niet meer, besef nu pas wat een herrie de oude ventilatiebox gaf
Fijne persoonlijke en vakbekwame service