Is prima gegaan, vriendelijke monteur
Nette monteur, vriendelijk en verstand van zaken goed onderhoud verricht en kwam op tijd.
Adequaat uitgelegd wat ze hebben gedaan.
Al verschillende opdrachten uitgevoerd voor ons. Altijd tot volle tevredenheid.
The technician was very friendly and showed us before and after pictures of the vents. He was efficient with his work.
Op tijd, correct Corona maatregelen in acht nemen. Bellen voor afspraak.
Theo is een servicegerichte kundige monteur die zijn afspraken nakomt en altijd bereikbaar is Daarmee onderscheidt Wouterse zich van de overige installatiebedrijven Eerlijk advies en net werk
tot nu toe ben ik tevreden over wouterse installatie en onderhoud voor wat ze gedaan hebben voor zover.
We hadden een enthousiaste monteur die ons ook goed advies heeft gegeven. In de komende maanden gaan we ervaring op doen met onze nieuwe mechanische ventilatie unit en de handige handzender :-).
Smorgens gebeld ivm storing (geen warm water) en nog geen uur later was de monteur er al. Op dat moment deed de ketel het weer, alles werd nagekeken en voor alle zekerheid toch een onderdeel besteld. Want stel dat de ketel weer dezelfde storing heeft. Ja hoor de volgende morgen geen warm water, dus gebeld en nog geen 29 minuten later stond de monteur weer voor de deur. Onderdeel vervangen en hij doet het prima. Dus een 10 voor de service!
Mijn 1e ervaring met Wouters, Installatie en Onderhoud is meteen erg positief! Er wordt meegedacht en gezocht naar mogelijkheden.
Tijdens het douchen bleek dat we enkel beschikking hadden over koud water. Mijn vrouw heeft hierop Wouterse installatie & onderhoud gebeld en binnen een uur was er een monteur ter plaatse die het probleem direct had gevonden en had opgelost. Complimenten aan de monteur, zeer vriendelijk en vakkundig!
30 jaar oude koppelingen laten vervangen tegen het risico van lekkage ik kan niet anders zeggen dat dit perfect is uitgevoerd met een prima tot zeer goede service met zeer vriendelijke monteur AANRADER!!
De koppelingen van de verdeler zijn door hem vervangen. Zeer tevreden over het geleverde werk.
Ontzettend goed bedrijf met kennis van zaken. Mensen die graag met uw meedenken, zich aan hun afspraken houden en netjes werken. Absolute aanrader!
Goede services en vriendelijk deskundig personeel.
Alles volgens afspraak
We zijn netjes geholpen en alles in erg goed uitgelegd en laten zien en horen.
Zeer goede ervaring
Het zijn vakbekwame mensen! Zij weten precies wat ze moeten doen. Tot nu toe geen problemen met wederzijdse contacten!
Een afspraak gemaakt voor het reinigen van de ventilatiekanalen en het vervangen van de motor. Prima informatie vooraf en het werk zelf is vakkundig geleverd.
Goede service door monteur, en netjes te werk gegaan.
Heel goed bedrijf.
Ventilatiekanalen schoon laten maken en ventilatiebox vervangen. Goed werk geleverd, vriendelijke monteur.
Vriendelijk personeel en correcte behandeling Je wordt echt teruggebeld !