Ik heb het plaatsen van mijn nieuwe ketel als prima ervaren, gedaan door Brain een vriendelijke monteur. Eenmaal klaar met t plaatsen wilde hij alles nog aanvegen, maar dat vond ik niet nodig. Hij had zich al genoeg ingespannen op mijn lage Viering met akelig Vlizotrapje !
Ik heb het contact als zeer prettig ervaren, vriendelijk, deskundig en behulpzaam.
Mijn ervaringen met Wouterse zijn uitermate positief. Persoonlijk, goede communicatie en snel. Duidelijk een ploeg met vakmensen.
Ik had door omstandigheden geen onderhoudscontract op mijn warmte pomp, de firma Wouterse heeft mij desondanks keurig geholpen en het probleem opgelost. Moooiste was nog dat dit kosteloos gebeurde toen ik ter plekke een onderhoudscontract afsloot. Top service ervaring.
vriendelijke mensen. opgeruimd. met respect.
Vriendelijke en vakkundige medewerker, nette montage en oplevering met duidelijke uitleg
De monteurs hebben netjes en correct hun werk gedaan.
Monteur gaf informatie over het apparaat, en een gezellig praatje tijdens het reinigen. Fijn ook dat -na bellen met bedrijf- de afspraak ook wat eerder kon, omdat ik onverwacht weg moest. Was geen enkel probleem!
Ervaren en professioneel. Kon me goed uitleggen hoe het zat en welke regels er golden, maar niet zo goed waarom die regels zijn zoals ze zijn.
Zal zeker wanneer nodig contact opnemen.
Vriendelijke en netjes gewerkt
goede ervaringen mee Altijd professioneel, vriendelijk, bellen om een afspraak te maken voor het jaarlijks onderhoud.
Hele aardige monteur
Werken goed Loop
Goede service, vriendelijke medewerker, ruim op tijd en ruim op tijd weer klaar. Helemaal top!!!
Hoewel onverwacht nette service verleend . Erg attent en behulpzaam
Interesse in de klant en geeft goed advies.
Positief!
Onze eerste kennismaking met de firma Wouterse is positief, vriendelijk, correct, alles werd goed uitgelegd, fijn contact.
Goed.
Aardige monteur en perfect geholpen.
Verschillende keren met Wouterse te maken gehad en alle contacten waren goed. Van de receptioniste ende vakman toe.
Snelle servies en mee denkend