Netjes gebeld nav vraag offerte. nette afhandeling van inplannen en afhandelen onderhoudsbezoek. Mens- en klantgericht
Prettige omgang met de eigenaar en monteurs, niets is teveekl om eventueel dingen uit teleggen
Storing prima verholpen en snelle reactie
Jongeman was heel vriendelijk
zeer goede ervaring met een vriendelijke, deskundige man met hart en ziel voor z'n werk...respectvol en meedenkend...top
die jonge knul een topper ondanks de pijn in zijn rug het dak op en de doorvoer vervangen En het probleem is hopelijk opgelost Super
Vriendelijke en technisch goed geschoolde monteur
Alleen maar zeer positieve ervaringen met het bedrijf. Erg klantvriendelijk en stipt qua afspraken.
Meer dan tevreden. Wel goed doorgeven wat de juiste tijd en dag is. De monteur zag/ wist het niet en kwam op het onjuiste tijdstip.
Zie hierboven
Door het bijvullen ontstond een lek in het systeem. Na een belletje stond binnen een uur de monteur aan de deur. Perfecte service.
Een prima bedrijf!
Goede service. Geen haarstylist.
Het eerste contact met kantoor voelt al gelijk goed door oa met Nathalie te communiceren. Al eerder onderhoud ketel gedaan en reparatie bij ketel ouderlijk huis. De monteurs gaan snel ter werk, netjes en vakkundig! Vandaag ventilatiebuizensysteem gereinigd, nieuwe ventilatie kast geplaatst en extra ventilatie systeem aangelegd ivm aanschaf sauna. Keurige uitleg en prijstechnisch akkoord nav eerdere keurige offerte. Tevens goede voorbereiding!
Goed geholpen, prijs kwaliteit prima.
Komen keurig hun afspraken na en leveren prima werk
Onderhoud verwarming ketel correct uitgevoerd.
Wouterse is een betrouwbaar bedrijf welke gemaakte afspraken waar maakt. Monteur is vakkundig te werk gegaan. Nette montage. Straalt uit dat het werk met plezier wordt uitgevoerd. Positieve mening over bedrijf en collega’s. Bij toekomstige werkzaamheden heb ik geen twijfel over welk bedrijf ik daar voor zal kiezen. Aanrader wat mij betreft.
Sander van den Berg heeft mij uitstekend geïnformeerd over de mogelijkheden en geadviseerd wat voor mij de optimale oplossing is. Hij heeft de werkzaamheden professioneel uitgevoerd. De ruimtes zijn keurig opgeruimd en schoon achter gelaten. Een heel prettige ervaring.
Alles prima
Goede ervaringen mee en goed geholpen denken mee .
Er is nauwkeurig gewerkt. Ik ben erg tevreden
Heel betrouwbaar,ik ben door een vorige installateurbehoorlijk belazerd er blijkt een oude motor in een nieuw apparaat te zijn gestopt en voor nieuw te zijn verkocht. Sander van Wouterse installatie gaat er nu een nieuwe motor inzetten,daat heb ik alle vertrouwen in.