Toen we er achter kwamen dat onze vloerverwarming niet meer werkte, hebben wij contact opgenomen met Wouterse. Samen met Sander Wouterse zijn we er achter gekomen, dat de pomp het begeven had. Direct heeft Sander een nieuwe pomp besteld en later vervangen. Kortom: Wouterse laat je niet in de kou zitten!
Klant tevreden
Werken netjes behandeld de mensen netjes
Fijn contact gehad vanaf het melden van de storing aan de telefoon tot en met de monteur die is langsgekomen.
Helaas werd ik niet geaccepteerd voor een onderhoudscontract wegens begrijpelijke reden, maar toen ik een enorm probleem had werd ik toch super geholpen in de avond!
Oorzaak vreemd geluid in Warmtepomp werd na goede analyse doeltreffend door Theo verholpen met ondertussen prima klantcontact.
keurig op tijd, prettige monteur, lekker gewerkt, alles in orde
Danny heeft bij ons de motor van ons ventilatiesysteem vervangen en daarbij ook goed advies gegeven over welk type motor. Tevens zijn alle kanalen netjes gereinigd
Monteur kwam professioneel, beleefd en kundig over, heeft alles overlegd en toegelicht. Prettige ervaring tot dusver. Zou nog iets uitzoeken vwb garantie, maar door drukte tot op heden niet aan toegekomen.
Vakkundig en klantgericht betreft zowel het maken van de afspraak als de technische afhandeling (jaarlijks onderhoud) Ook klantvriendelijk en goede adviezen voor onderhoud mechanische ventilatie
Mijn ketel deed het niet op 4 november. Het was 21:00 uur ongeveer. Ik heb Wouterse gebeld. De monteur heeft geprobeerd mij te helpen via telefoon, maar niet gelukt. De monteur zei in begin dat hij niet kan komen , omdat hij een apparaat van meten niet heeft. Maar hij zei ik ga proberen het regelen. Na een uur ongeveer was hij bij mij aangekomen, hij heeft geprobeerd op te lossen, maar niet gelukt. Hij zei dat hij niet heeft de juiste onderdelen in de auto om te proberen. Het was een koude nacht en geen douch Maar de volgende dag heeft Wouterse twee ervarende monteurs die hebben de probleem gevonden en opgelost in 10 minuten. Het was de ontsteekkabel.
CV ketel zeer netjes en correct nagelopen en onderhouden.;wat betrefd de afzuiginstallatie die is ook correct afgehandeld;toch zou ik volgende keer indien mogelijk graag iemand zien die ook meer verstand heeft van Afzuiging/Luchtbehandeling
Nette, vriendelijke monteur die weet waar hij het over heeft. Hij heeft erg netjes gewerkt.
Prettige installateur, prettig contact met kantoor
De oude CV was afgekeurd en er moest een nieuwe geplaatst. Gezocht naar een lokale partij die dit kan uitvoeren. Dat werd Wouterse. Eerst kwam er iemand langs om de wensen te inventariseren en advies te geven over een nieuw apparaat. Deze werd op de afgesproken dag vlot geplaatst. Alle afval keurig opgeruimd. Is allemaal prima verlopen.
Keurig bedrijf met goede service
Goede ervaring, werk afgeleverd zoals afgesproken,. Vriendelijke monteurs
Ontzettend goed bedrijf, lost problemen op die andere installateurs over het hoofd zien. Altijd vriendelijk, goede prijs kwaliteit verhouding.
Jullie zijn klantvriendelijk en legen ook alles uit Erg fijn We worden altijd goed geholpen
alles netjes achter gelaten
Problemen met expansie vat. Wouterse gebeld. Ze kwamen snel langs en plaatsten een nieuw vat. Aardige en correcte monteur.
Goed advies.
Snelle aanpak bij problemen met CV. Helaas doen jullie geen loodgieterswerk. dat is jammer moest ik opzoek.