Voor de werkzaamheden kregen we op papier en in de mail een keurig schema, hier heeft men zich aan gehouden. Als ik het goed heb waargenomen hebben wij drie medewerkers in huis gehad, allemaal nette prettige jongeren. Er werd uitgelegd, overlegd, alles netjes. Hoewel ik het niet verwacht had, want ik was al erg tevreden over de werking van onze afzuiginstallatie, blijkt onze badkamer nu nog sneller droog dan voorheen. Normaal ga ik niet gauw voor de topscore, maar deze keer ben ik zeer tevreden.
ze wisten wat er te doen viel en deden dit zonder problemen
Ze hebben ons enorm snel geholpen! De vloerverwarming was kapot. Net een kleintje geboren en koud in het huis in de maand november. Ze hebben enorm snel gereageerd en het probleem opgelost. Een echte aanrader.
Wouterse is klantvriendelijk aan de telefoon en komt afspraken na. De agenda is echter zo vol dat het best lang duurt voordat er werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd. Mijn advies (indien mogelijk): meer personeel aannemen.
Probleem snel opgelost
Heel erg tevreden over de communicatie en het nakomen van de afspraken met de betrokken installateur. Keurig leidingwerk en afwerking. Goede keus geweest. H. van Werkhoven Wijk bij Duurstede
goed resultaat
Alles netjes opgelost en opgehangen!
Aardige man, behulpzaam met adviezen
Zowel bij de geplande als de storingswerkzaamheden zijn de heren van Wouterse snel, professioneel en relationeel goed in hun werk. Over de afgelopen 5 jaren slechts 1 punt van aandacht geweest (vuile schoenen en vloerbedekking), maar dat had ook door mijzelf voorkomen kunnen worden.
nieuwe ventelatie geplaatst ,meerdere malen uitval gehad, ik moest 2 weken wachten met oplossingen !!!
Er wordt goed advies gegeven. De monteurs zijn zeer kundig. Het contact loopt vriendelijk.
Prima service en deskundig advies. Vakmanschap. Afspraak is afspraak; netjes op tijd.
Aardige mannen, netjes, beleeft, keurig.
goede uitleg n.a.v. mijn vragen over werking C.V. en zorgvuldig onderhoud
Fijne mensen die over de vloer kwamen. Alles werd netjes afgewerkt en de informatie hoe alles werkte was duidelijk. Zeer tevreden over het personeel van dit bedrijf.
Ik belde voor een probleem met m'n verwarming en binnen een half uur stond er iemand voor de deur
Vriendelijk personeel, en netjes met de werkzaamheden.
Vriendelijk, alles duidelijk uitgelegd. Goed advies
Vakkundig komen afspraak na
op de afgesproken tijd aanwezig. zeer vriendelijk,informatie gegeven ivm zuiniger gebruik.
Goede service, transparant, komen afspraken na. Vakkundig personeel, integer
Zeer tevreden met de persoon die hier voor het onderhoud is geweest. Zeer beleefd en voorkomend Informatief ook sterk
We hadden een probleem met onze stadsverwarming en de monteur heeft dit zeer snel opgelost voor een correcte prijs We gebruiken Wouterse reeds langere tijd en naar te tevredenheid