Snelle en vakkundige montage van onze thermostaat. Liet zien hoe hij te werk ging en overlegde waar nodig.
Professioneel
Vanaf start eerste contact duidelijkheid verschaft. Sander dacht mee in oplossingen en onverwachte verrassingen werden zonder problemen opgelost. Weer een appartementen complex (22 woningen) voorzien van nieuwe afzuigingsinstallaties!
Goede uitleg gekregen over aandachtspunten voor goede ventilatie in huis. Na de werkzaamheden alles netjes opgeruimd.
Hadden storing aan onze ketel. Gebeld en aan de telefoon al proberen op te lossen. Toen dat niet lukte, kwamen ze op korte termijn langs en werd het alsnog opgelost. Keurig
De vriendelijke en kundige monteur heeft de cv weer een onderhoudsbeurt gegeven. Hij heeft me uitleg gegeven over de manier van bijvullen. Alles is netjes opgeruimd. Monteur kwam op afgesproken tijd.
Onderhoud van CV-ketel netjes en accuraat uitgevoerd. Vragen over alternatieven met het oog op energiebesparing direct, uitgebreid en to-the-pont beantwoord. Gevraagde offerte dezelfde middag in de mail. Kortom: prima dienstverlening. Van harte aanbevolen.
Zo ver dat ik het kon bekijken werd service goed uitgevoerd
Erg prettige ervaring
Meteen contact, meedenken vanuit de monteurs en de back office. Vriendelijke mensen allemaal en snel alles opgelost.
Wij zijn al jaren klant bij Wouterse en ervaren het als een zeer betrouwbaar bedrijf met prettige medewerkers die hun werk goed uitvoeren. Zeer aan te raden!!
Ik wis meteen waar ik aan toe was voor het inplannen en uit voeren van werkzaamheden door Wouterse verwarming. De werkzaamheden zijn in goed overleg en naar tevredenheid uitgevoerd.
Vriendelijke monteur Ik neem aan dat de monteur weet wat die gedaan heeft. Ik heb er geen verstand van.
Op dezelfde dag nog geholpen,
Uitstekende uitvoering van werkzaamheden. Monteur is een zeer sociaal mens. Hij gaat respectvol en met tact met ons als klant om. Sfeer tijdens uitvoering prettig.
Keurig via afspraak en na montage alles gecontroleerd en uitgelegd. Fijn om zo’n bedrijf in de buurt te hebben.
Vriendelijk en informatief
Onderhoudsbeurt van combiketel en WTW, uitgevoerd op 1-2-2022 ben ik heel tevreden over. Monteur met veel kennis van zaken ! Bij deze beurt kwam aan het licht dat de beurt aan de WTW van vorig jaar niet alles goed was teruggeplaatst, hierdoor een jaar lang lekkage op zolder gehad. Het lijkt erop dat dit nu opgelost is de monteur van gisteren. TOP gedaan.
Na positieve ervaringen van diverse bevriende stellen, hebben wij begin dit jaar (2022) voor onze CV-ketel een ouderhoudscontract afgesloten bij Wouterse CV. Er is nu tweemaal een monteur bij ons langs geweest voor de CV-ketel, en de ervaringen zijn positief.
Denkt met de klant mee.
Quick response, nice service, fast repair, kind staff, fair price. Everything great! Definitely recommended.
Overdrukventiel kapot, inhoud verwarming leeg op zolder. Gebeld, monteur kon al binnen een half uur komen. Reparatie uitgevoerd, tekst en uitleg gegeven
Ben blij dat ik op zondag middag zo snel en vakkundig geholpen ben. Erg netjes dat ik een nieuwe coolmonoxide Meter voor inkoop prijs kon kopen. Ben zeer tevreden
8:30 gebeld keurig terug gebeld door monteur. 12:30 alles weer opgelost met duidelijke verklaring wat het probleem was.
Monteur heeft ondanks dat de afspraak niet helemaal duidelijk was t probleem opgelost . Werkt netjes en vriendelijk .