Adequaat; plezierig en deskundig geholpen door Dany
Monteur was keurig op tijd! Legde uit wat hij ging doen! Gaf goed advies m.b.t. de keuze van de ventilator.( garantie e.d.) Liet met foto’s zien, hoe het inwendige van de pijpen er voor en na het reinigen er uit zagen. Kortom prima werk verricht. Met de mededing dat wanneer er zich problemen voor zouden doen, gewoon contact opnemen.
Werken altijd netjes en hebben kennis van zaken.
snelle service! wordt goed meegedacht
Snelle plaatsing, goede afstemming
Ik kan iedereen aanraden om Wouterse warmte je installatie in onderhoud te nemen! Zeer kundig en technische vakmensen
Zeer goede ervaring!
Het probleem werd snel en vakkundig opgelost door de vriendelijke techniecus.
Alles in goed overleg
Vlot een afspraak kunnen maken, vriendelijke meneer en netjes gewerkt.
Zeer aardige en vriendelijke jongeman- Danny- waar ik een aangenaam gesprek mee heb gehad. Zijn werk was ook naar tevredenheid!
Kwam op tijd. Was klantvriendelijk en deed zijn werk netjes.
Goede service, zowel onderhoud als probleemoplossend.
Vaste leverancier voor onze VVE en zeer ter tevredenheid.
Het nalopen en reinigen van de mechanische ventilatie gebeurde op een vakkundige wijze waarbij de monteur ook de tijd name om uit te leggen wat precies gedaan werd en waarom dit periodiek noodzakelijk is. De monteur had een professionele en vriendelijke werkhouding.
Bij onderhoud de installatie zuiniger in-/afgesteld zodat op he gasverbruik bespaard wordt Een klein onderdeel (ophangbeugel) geijk vervangen. Prima advies over terugkerende storing en hoe en tegen welke kosten die vervangen kan worden.
Goed, netjes, aardig, klantvriendelijk, goede uitleg over de werkzaamheden
1. Snelle reactie op storing. 2. Prima advies na beoordeling storing. 3. Duidelijke offerte en snel (binnen één dag). 4. Plaatsing ruim binnen een week. 5. Zeer prettig personeel. 6. Klantgericht en klantvriendelijk. 7. Duidelijke uitleg en toelichting nieuwe ketel.
Goed onderhoud en eerlijk advies
Aardige medewerker. Heeft gedaan wat hij moest doen.
Deze keer had ik Roy als monteur. Wederom een echte Wouterse topper. Zeer aardige en nette monteur die keurig heeft gewerkt en de ketel ook nog zuiniger heeft afgesteld! Dikke 10. Wilt u geen kapotte ketelvrezen? Dan moet u bij Wouterse Installatie en Onderhoud wezen!
Zie boven. Goed onderhoud gepleegd en duidelijke uitleg.
Vriendelijke monteur.
Keurig en netjes
Klantgericht en netjes gewerkt.