Vakmensen,die kwaliteit en enorm goede service leveren. Top
Op tijd en op maat
Zie hieronder
Was gewoon goed. . .en behulpzaam. . Toppie
Snelle dienst verlening,monteur was heel beleeft.
Een positieve ervaring dus!
Voor de eerste keer is er door Wouterse een onderhoudsbeurt uitgevoerd aan onze cv-ketel. Hier heb ik een positief gevoel aan over gehouden. Vriendelijke monteur en ik denk klant gericht en ook vakbekwaam. Maar over vakbekwaamheid kan ik als leek nog geen mening geven na één keer. Ik geef zelden een 100% score, omdat ik ervan uit ga, dat er altijd mogelijkheden zijn voor verbetering.
De schoonmaak en behandeling van de ventilatiekanalen is grondig gedaan! Ook de roosters afgesopt en opnieuw ingeregeld. Danny heeft alles ook netjes achtergelaten.
Contact is uitstekend en de service ook
Zorgvuldig, professioneel, klantvriendelijk
top bedrijf met goede vakmensen en service
Keurig en correct geholpen. Daar waren wij erg blij mee. Goede service.
Ik ben zeer tevreden over de monteurs. Zij denken met de klant mee en bieden verschillende oplossingen t.a.v. een cv-ketelprobleem.
Goed geïnformeerd Meegedacht wat beste optie is Keurig geïnstalleerd Heel prettige monteur, rustig en zelf verzekerd
Nette personen, goed geïnformeerd over wat er vervangen moest worden en waarom.
Netjes alles gedaan.
Zeer klantvriendelijke monteur en je ervaart hun benadering als werkzaam voor een een zeer professioneel bedrijf. Dit bewijst ook de afhandeling.
Omdat ik niet wist hoe ik de CV ketel moest bijvullen, belde ik Wouterse voor assistentie en dacht dat zij me wel zouden vertellen hoe ik dat moest doen via de telefoon. 20 Minuten later had ik iemand aan de deur die mij de zeer eenvoudige manier toonde van gewoon de kraan open draaien!!! Beschamend voor mij maar zo fijn van ze om de tijd te nemen om te komen. Dat is nog eens service!
Personeel is beleeft laat klant zijn verhaal doen en vraagt toestemming voor gebruik van andere ruimte als dat nodig is.
Ik kon snel een afspraak maken. Danny de monteur was op tijd, eerlijk en erg vriendelijk en gaf goeie tips. Zeker aan te bevelen.
Mijn ervaring is goed tot uitstekend
Jullie helpen goed en zijn altijd vriendelijk
Snel, netjes en duidelijke uitleg van de monteur. Prima dus!
Monteur had oor voor 't probleem van onze stadsverwarming. Alles uitvoerig uitgelegd. Minpuntje: ik werd op de beloofde dag niet teruggebeld. Na zelf wederom gebeld te hebben, werd ik wél meteen teruggebeld.
Wouterse ken ik als een professionele partij die zeer kundig en snel langskomt. Ze zijn inmiddels meermaals geweest en krijgen van mij veel vertrouwen.