Vriendelijke jongeman die de cv kwam onderhouden. Vakkundig en bekwaam. Daar kunnen velen een voorbeeld aan nemen
X
Goede, zeer (klant) vriendelijk vakkundig personeel.
Het is wel snel klaar (paar minuten) . Het vorige bedrijf was altijd anderhalf uur bezig en ging door de leidingen. Wel mijn complimenten voor degene die het werk uitvoerde: een vriendelijke vlotte knul met kennis!
Prettig medewerker en heel correct. Prima,
Zeer goed zo als altijd
Het bedrijf is altijd prima telefonisch bereikbaar, afspraken worden stipt nagekomen en vriendelijkheid troef. Een verademing!
zie tekst hierboven
Na melding gaslek (zeer beperkt) was monteur binnen 2 uur aanwezig en is het euvel binnen 5 minuten verholpen zonder kosten in rekening te brengen. Service meneer... waar vind je dit nog.
Zéér klantvriendelijk, goede uitleg en zeer bekwaam en kundig!
Na de eerste melding zou de storing ingepland worden voor opvolging. Na 3 uur belde we terug om te vragen of er nog iemand kwam en kregen we te horen dat dit niet goed gegaan was. We werden opnieuw ingepland waardoor monteur pas om 22:15 kon komen. De monteur was zeer netjes en heeft ons goed geholpen. Hij heeft het probleem met de rookgasafvoer goed verholpen zonder onze kids wakker te maken die in de kamer daarnaast asn het slapen waren. Daar hebben we dus niets over te klagen.
Vriendelijke monteur, beleefd en snelwerkend en uitleg gegeven wat hij had gedaan
Mooi op tijd, netjes gewerkt kwamen met zń tweeën, een duidelijk in opleiding
Zeer vakkundig personeel, vriendelijk, geven goeie uitleg over de werkzaamheden, laan de werkplek tevens schoon achter.
Telefonisch vriendelijk te woord gestaan voor afspraak te wijzigen en de service monteur was ook zeer correct.
Jaarlijks onderhoud op tijd en efficient uitgevoerd tegen een scherpe prijs.
Werd gebeld door zeer vriendelijke dame of ze eerder mochten komen.toen wij dit goed vonden stonden na een kwartier 2 zeer nette monteurs bij ons binnen. Na uurtje na nakijken CV vertrokken zij weer.alles keurig opgeruimd. En CV doet het weer prima. Ben erg tevreden over Wouterse. Een aanrader voor iedereen.
de afspraken worden goed gepland en de service is prima
Onderhoudsbeurt is goed uitgevoerd en werking expansievat is gecontroleerd.
Hij was zeer attent.
Eerste servicebeurt , naar tevredenheid uitgevoerd met goede uitleg over de volgende keren.
Fijne monteur, zeer vriendelijk en zeer nettjes gewerkt zeer te vreeden
Zei duidelijk wat hij kwam doen. Legde uit in welke ruimtes hij moest zijn. Liet schoon achter. Beleefd. En legde nog duidelijk gebruik van afzuig systeem uit
Aardige correcte monteur
vanaf de storing aan onze boiler bij de c,v, snel en adequaat toegewerkt naar een combi-cv van Intergas. Het contact met zowel de uitvoerder Wim van den Donselaar en de receptie Mevr. Nathalie van Walsum- van Verseveld als met de technici bij de storing en vervolgens de vervanging van de oude c,v, met boiler en het plaatsen van de nieuwe combi-c.v. was toegewijd en ,et tempo en liet vakmanschap zien.